Stiti de unde pot cumpara un snoker pt aro 244?
Filtru pe care il am e de tdx si a ruginit complet.De 5 zile tot caut unul si nu gasesc pe nicaieri.
La ultima iesire am observat ca inventia de pe masina mea , efectiv atrage apa...
Drept pt care am tras concluzia ca tb sa-l fac sa traga aerul de pe sus..
Sau daca are cineva idee cum sa-l manufacturez...
Last edited by maiden on 24 Jan 2008, 11:14, edited 1 time in total.
Augustin wrote:
Stiti de unde pot cumpara un snoker pt aro 244?
Filtru pe care il am e de tdx si a ruginit complet.De 5 zile tot caut unul si nu gasesc pe nicaieri.
La ultima iesire am observat ca inventia de pe masina mea , efectiv atrage apa...
Drept pt care am tras concluzia ca tb sa-l fac sa traga aerul de pe sus..
Sau daca are cineva idee cum sa-l manufacturez...
Pai este cam problematica chestia..Snorkel dedicat ARO nu cred ca putem gasi.In schimb daca vrei sa toci niste bani poti adapta unul de la alta masina...scump dar ..bun.Mai exista o varianta care necesita :bani putini,imaginatie,teava de PVC,burduf,ceva PVC (placa)...si multa multa munca si rabdare...In functie de maiestrie poate iesi ceva frumos si bun..Modele pt inspiratie gasesti destule..
SERGHEI are dreptate, dar din teava pvc ar arata ca dracu.
Imagini pe net sunt, imaginatie este, dar nu am aparat de sudura in argon , ca sa pot face mai multe chestii pt ARO din aluminiu.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
la accesorii de tuning gasesti furtun si fitinguri(coturi,bratari una alta)din ceva silicon rezistent la intemperii ii pe dimensiuni si ai toate sansele sa aiba diametrul tau,la capat pui un filtru sport tot de la tuning care are principiul de functionare pe ulei deci retine aprope toate impuritatile
augustine,e SNORKEL,nu snoker... asta de zici tu (snooker) e ala cu tacu si cu bilele colorate...
te corectasem,dar vad ca esti orgolios,nu te lasi...ai modificat la loc
amicul wrote:
SERGHEI are dreptate, dar din teava pvc ar arata ca dracu.
Imagini pe net sunt, imaginatie este, dar nu am aparat de sudura in argon , ca sa pot face mai multe chestii pt ARO din aluminiu.
De ce?? Teava o poti vopsi cum vrei,daca ai nervi tari o poti face si dreptunghiulara pe o matrita din lemn,este usor de lucrat,poti lipi cu dif substante dar si cu aer cald......etc......
PS-care este treaba cu sudura in aluminium...ca m-ai pierdut aici..
Keo wrote:
augustine,e SNORKEL,nu snoker... asta de zici tu (snooker) e ala cu tacu si cu bilele colorate...
te corectasem,dar vad ca esti orgolios,nu te lasi...ai modificat la loc
Indurare ....
Cand mai am timp mai intru si de pe santier pe forum...
rahatul meu de laptop are nu stiu ce dictionar si imi modifica imediat cuvintele.Cica face corelare gramaticala.Dar chestia e valabila doar in engleza.Si nu are cuvantul snorkel in memorie.
imi cer scuze pt greseala facuta.
Acum ca vad ca in principiu se poate ... luminati-ma putin cu ceva idei sau poze.
Dupa ce termin inventia promit sa vand gratis tehnica de fabricatie..
Amice, iar nu ti-ai facut temele! Cu aparatele astea poti sa sudezi si otel, nu numai Al, depinde cu ce sarma il alimentezi, ce amperaj ii dai... Si nici nu sunt asa de scumpe, vreo 900-1000 RONi unele mai mici. Practic e sudura electrica, dar se sufla un gaz inert, pt a preveni oxidarea iar sarma este alimentata in mod continuu.
Last edited by SERGHEI on 15 Dec 2007, 19:40, edited 1 time in total.
@ amicu & Florin75 - am rugamintea ca despre "papica" ptr pisici sa discutati in alta parte ... de preferat intr-un alt forum .... iar daca totusi doriti aici ... macar nu pe o arie tematica
oricum aici o sa-o puteti face deabia de luni incolo ptr ca .... cu mare regret am fost nevoit sa va "proptesc" la scriere pana luni dimineata. aveti insa posibilitatea sa folositi PM-ul, emailul .... cred ca si telefonul ... si de ce nu avand in vedere sa sunteti consateni .... "confruntarea" directa.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Singurul aparat mig cit de cit este undeva la 16-18 mil.Are reglare amperaj si viteza de desfasurare a firului.
Restul sunt jucarii.Sau ma rog...eu asa le consider.Mai sunt si versiunile alea fara gaz inert ,cu fir cu decapant in el.
Ma refer la TELWIN TELMIG 170.Prefer sa sudez cu electrod rutilic de 2 cu 40 de A tabla de 1 decit cu imitatia de mig
P.S un admin... va rog schimbati va rog snokelu` ala in snorkel ca ma roade pe retina cind intru
Snorkel pentru ARO se gaseste in Brazilia! Acolo s-au fabricat. Am scris de mai multe ori Producatorului, dar nu am primit raspuns niciodata! Asa ca, luati-va gandul de la Snorkel pentru ARO.
@Augustin: asa arata originalul! Din pacate cam mica poza...!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.