Am primit solicitarea pe care v-o aduc la cunostiinta in continuare.
Nu detin alte informatii in afara de cele continute de mesaj. Orice eventuale lamuriri suplimentare va rog sa le cereti de la autor.
ARO Club Romania nu are si nu va avea nici un fel de alta implicare intr-o eventuala colaborare in afara publicarii anuntului.
"Buna ziua,
Va contactez pe aceasta cale cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii.
Lucrez in cadrul departamentului de evenimente al agentiei de relatii publice Free Communication din Bucuresti, iar la sfarsitul lunii februarie organizam un team-building pentru unul dintre clientii nostri cu tema Military. Ca sa fie experienta cat mai autentica ne-am gandit sa efectuam un transport dus-intors al participantilor (10 persoane) cu autovehicule militaresti.
Asadar, am rugamintea sa-mi transmiteti daca aveti cumva cunostinte in sensul variantei de inchiriere a doua modele ARO (in stare foarte buna) potrivite conceptului Military pe care dorim sa-l implementam.
Alte detalii ale evenimentului:
- transportul se va efectua in Bucuresti - de la un hotel (nu stim sigur care va fi acesta, ramane sa luam decizia saptamana aceasta) catre poligonul UTI (cartier Berceni)
- data evenimentului 29 februarie
- durata eveniment - aproximativ 5 ore
- inchirierea autoturismului cu tot cu sofer
Pentru orice alte detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0757 038 785.
Daca mesajul meu nu isi are locul pe acest forum imi pare rau ca vi l-am adresat.
Astept cu interes raspsunsul dumneavoastra!
Va multumesc,
Lucia Vintila"