Aro 10 versus Dacia duster

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
cipriad
Membru Devotat
Membru Devotat

Aro 10 versus Dacia duster

Post by cipriad »

Am citit un articol intr-o revista despre cela doua masini, sunt curios daca le-a incercat cineva pe ambele si mai ales care sunt parereli voastre referitor la duster ca un urmas al lui aro 10.

icXu
Membru de elita
Membru de elita

Re: Aro 10 versus Dacia duster

Post by icXu »

Cel care a scris acel atricol este coleg cu noi ,aici, pe forum (alex4wd2001) iar aroul a fost tot al unui coleg de forum- (Herisanu).
Mai mute aici: http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php ... ter#p90508
alex4wd2001
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re: Aro 10 versus Dacia duster

Post by alex4wd2001 »

Inca o data, multumesc lui Adi pentru participarea sa la acea sesiune foto. Dar sa nu offtopicaim prea mult. Parerea mea pe tema, dincolo de articol: prin acea varianta (1.9 turbodiesel Renault) ARO 10 si-a atins potentialul maxim, ca masina de serie. Si azi ar fi o masina buna pe langa casa omului. La Dacia Duster am simtit vag limita de "piata emergenta" a conceptului. Daca ar fi oferit si un 2.0 dCi, m-ar fi convins total. Dincolo de acestea, ARO 10 are ceva ce Duster nu va primi niciodata: gama redusa de viteze. ARO 10 ramane stapanul off-road-ului. Paradox: acel ARO 10 fusese facut mai ales pentru export in Franta, in timp ce Duster a fost facut mai ales pentru estici si altii ca ei... sau ca noi. As mai comenta, cu ironia de rigoare: vedeti ce le dadeam noi atunci, si ce ne dau ei acum!
Treaba cea mai grea e ganditu'

Post Reply