Iesire cu necunoscuti : CL
Moderator: costy84
-
SERGHEI
- Banat

Iesire cu necunoscuti : CL
Iesiri cu prietenii ...adica cu masinile prietenilor...Locatia CL.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
SERGHEI
- Banat

Re: Iesire cu necunoscuti : CL
inca:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
SERGHEI
- Banat

inca:
-
SERGHEI
- Banat

Inca:
-
SERGHEI
- Banat

D
eja unii recunosc personajele...ce poate poate face un aro 10 ..Poate conducerea sa i-a in consideratie includerea acestui model pe sigla clubului...Este pacat de masina asta ..sa fie data la spate .
- bujye
- Membru de elita

frumoasa iesire si masinile arata ce pot face in teren,cit mai multe iesiri.
- amb13
- Membru legendar

Daca ai fost cu Herisanu duminica trecuta, sa-i fie rusine ca nu a spus nimic cind l-am sunat la telefon. Si daca ajungeam acasa a doua zi tot veneam sa ne intilnim pe coclauri.O sa-l cert eu nitel la telefon pentru asta 
-
SERGHEI
- Banat

amb13 wrote:Daca ai fost cu Herisanu duminica trecuta, sa-i fie rusine ca nu a spus nimic cind l-am sunat la telefon. Si daca ajungeam acasa a doua zi tot veneam sa ne intilnim pe coclauri.O sa-l cert eu nitel la telefon pentru asta
Eu nu stiu nimic....
- Cip
- Membru Devotat

Frumos,frumos,frumos nea serghei,da nu vad nici un 24x,a lu matale une-i?sau ai si aro 10? 
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
- RUDY
- Membru de elita

Faine paduri in zona CL,Serghei daca mai iesiti saptamina viitoare posibil sa ne intilnim la Adrian,cred ca vin sa-i schimb motoru si dupa asta probe prin padure... 
-
SERGHEI
- Banat

Eu am masina de sosea....
...Sa vedem,poate ajung si eu sapatamana viitoare ..iar de masini nu este problema ca sunt destule pe acolo... 
- amb13
- Membru legendar

Daca vii la Adrian, nu faci un pustiu de bine sa aduci si scarile si oglinzile de la Pui de drac pentru ambulanta SARS? Le lasi acolo , ca le recuperam noi cindva de la Adi, cit mai curind.Multumesc !RUDY wrote:Faine paduri in zona CL,Serghei daca mai iesiti saptamina viitoare posibil sa ne intilnim la Adrian,cred ca vin sa-i schimb motoru si dupa asta probe prin padure...
- RUDY
- Membru de elita

Sigur ca le aduc,numai sa vad exact cind vin acolo
- amb13
- Membru legendar

Nu conteaza data, important este sa le aduci. La Cimpulung mai ajungem , la Iasi din pacate mai greu.Acum am un grafic mai incarcat luna asta la serviciu, dar sper sa ajung la sfirsitul lunii prin zona,asa ca este timp. 
- myke
- Membru legendar

Cineva o sa ia bataie cu prima oacazie.....
Pai bine ca batem 600 de km sa inghit o tona de praf si sa caut juma de zi o balta sa noroiesc masina cit de cit si voi la 30 de km departare faceti nebunii de-mi curg balele cind vad pozele ....si tineti totul secret...
RUSINE!!!!!!!!
Super faina iesirea.Pacat ca nu am fost.dati si voi un semn breeeeee!!!!!!!!!
Pai bine ca batem 600 de km sa inghit o tona de praf si sa caut juma de zi o balta sa noroiesc masina cit de cit si voi la 30 de km departare faceti nebunii de-mi curg balele cind vad pozele ....si tineti totul secret...
RUSINE!!!!!!!!
Super faina iesirea.Pacat ca nu am fost.dati si voi un semn breeeeee!!!!!!!!!