FANTANELE 2007

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re: FANTANELE 2007

Post by Werner »

Asta este intrunirea din Germania: http://www.3ro.de/viewtopic.php?t=34 
Intrunirea este pe 5.-6.10.2007, insa trebuie sa va intrebati de ce au fost anul trecut decat 8 masini? 4 din Germania, 3 din Autria si 1 din Ungaria (un 243)? In Germania mai exista in jur de 400 ARO, care sunt inmatriculate (numere normale, sezon si istorice).
Nici eu nu am participat.......

szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Keo, am uitat sa-ti spun ca am citit regulamentul inainte sa-mi spui tu. Numai am marcat ca trebuia sa citesc mult, iar timpul meu e scump, cred ca si a voastra.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ma bucur ca ai facut-o. nu tre sa imi spui mie,sau nu stiu cui...ideea e sa o faci si sa tii cont de ce ai citit. si toata lumea va fi fericita. :)
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

szabikaaaa wrote: Keo, am uitat sa-ti spun ca am citit regulamentul inainte sa-mi spui tu. Numai am marcat ca trebuia sa citesc mult, iar timpul meu e scump, cred ca si a voastra.

szabikaaaa,da-o in pisici de aici ca doar nu citesti pe litere,mai mult de 3 minute nu dureaza sa citesti regulamentul (chiar daca este  scris in limba romana,limba pe care o stapanesti foarte bine)....Daca ajungem sa nu putem renunta la 3 minute din viata...deja avem o problema... ;)

szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Merci, SERGHEI, incerc sa stapanesc cat de cat, pentru ca aici traiesc, nu?
Stie cineva daca va veni la intalnirea de la Fantanele? Ar fi bine sa stiu aprox. cati vom fim.

Va salut.
colonelu
Membru legendar
Membru legendar

Post by colonelu »

Daca scap de la serviciu doua zile, cred ca o sa vin impreuna cu Mihaita dar cu masini separate binenteles, pe ruta Campeni - Albac - Horea - Belis peste munte, ca de aia avem 4x4.  :>-
CAELUM SERENUM
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

super ruta. pe acolo am probat eu aroul cand l-am cumparat. inconstienta maxima. noaptea, ploaie, fara motorina, roata de rezerva si tractiune fata :)

sa faceti tot posibilul pt zilele alea.  ;)
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Ma bucur ca vom fi din se in ce mai multi participanti. Haideti, haideti. Maine va fi pe site si programul intalnirii.
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Mai sunt 8 zile pana la intalnire. Mai sunt locuri libere :)

Am sunat la hoteluri din Fantanele si in hotelul cu 2 stele nu mai sunt locuri libere. In hotelul cu 3 stele sunt. 160 ron o camera cu 2 paturi si mic dejun. Eu voi dormi in cort.

Va salut.
nicusor

Post by nicusor »

Salutare. Sunt un fan ARO dar eu nu am unul in proprietetea mea. Cred ca am sa merg si eu, sa ma intalnesc si eu cu pasionatii acestui vehicol. Daca va fi loc as merge si eu cu voi in offroadul din padure.
Ce stiti despre cazare? Sa vin cu cortul, sau cat costa o camera acolo? Ceilalti cu ce vin?
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Salut nicusor!

Poti sa vii si tu bineinteles la intalnire, si daca nu ai ARO. Cazarea in hotel cu 2 stele 100 ron pe noapte (camera cu 2 paturi), in hotel cu 3 stele 160 ron, mic dejun inclus. Din pacate se zice ca in hotelul cu 2 stele nu mai sunt camere libere. Eu zic sa ai la tine cort neaparat si apoi mai vezi unde dormi. La off-road poti sa vii si tu cu cineva, vom vedea acolo cu cine. Dar iti spun prea mare off-road nu va fi fiindca participantii trebuie sa ajunga si acasa cu masinile. Nu vrem sa pateasca cineva ceva.

Te asteptam cu drag.

Salut.
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Poimaine ne intalnim la Fantanele. Sper sa veniti cat mai multi. Ciao.
nicusor

Post by nicusor »

Scuze, dar n-am reusit sa ajung la intalnirea din Fantanele. Dar am vazut pe www.aro-club.com la galerie foto ca v-ati distrat bine. Cati ati fost pana la urma?
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Bravo baieti, imi place!  ^:)^
Un card de Arouri pe munti spune mult mai mult decat 1000 de discutii in contradictoriu pe forumuri!
Regret ca nu am putut veni, s-a suprapus cu concediul la mare, poate la anu, cine stie...
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Frumos...frumos vad ca v-ati distrat si voi
Image

Post Reply