FANTANELE 2007

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
George
Administrator
Administrator

FANTANELE 2007

Post by George »

ia uitati ce am descoperit...defapt noi am fost descoperiti,mai exact. :)
poate userul aro-club.com se va deconspira si va posta si la "prezentare" si cine stie...
http://www.aro-club.com/index.php?la=2
ARO CLUB ROMANIA

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: FANTANELE 2007

Post by florin75 »

Mie mi se pare mai degraba ca niste baieti au cam ramas ranjind la soare!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Mie mi se pare mai degraba ca niste baieti au cam ramas ranjind la soare!

adica? sti matale ceva ce noi nu stim?
varsa tot,bre,nu te mai sfii..
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Poate sunt mai greu de cap in dupamasa asta, dar nu am priceput mai nimic.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Keo wrote:
adica? sti matale ceva ce noi nu stim?
varsa tot,bre,nu te mai sfii..
Nu stiu nimic! :-??
Doar ce am vazut pe link-ul ala! Se vorbea acolo ceva de un club, de o intalnire... Daca o fi in fiinta sau nu clubul respectiv, nu stiu!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pai...sa avem putintica rabdare,sa vedem ce zice si userul in cauza.
@dan: avem un user nou,pe care il asteptam cu interes sa posteze : www.aro-club.com  sa vedem si noi ce si cum e cu ARO in limba maghiara...
ARO CLUB ROMANIA
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Salut baietzii!

Vad ca ati aflat site-ul nostru. Ce sa va zic? Cum ati putut observa si voi in data de 21-22 Iulie la Fantanele (Belis, jud. Cluj) organizam o intalnire pentru cei care iubesc marca ARO. Va asteptam si pe voi. Vad ca unii nu au observat ca in dreapta sus a paginii web sunt trei drapele. Dintre care unul e a Romaniei. Daca dati un click pe ea atunci puteti citi site-ul in romaneste.
Daca mai aveti intrebari va rog sa nu ezitati.

Va salut.

P.S. Site-ul e sub prelucrare.
Clubul ARO inca nu exista dar ar fi timpul sa o facem.
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

500km
adica 100l de masina
timp de ajuns cu medie de 60-70 km....8ore?

eu sunt plecat atunci ca as merge
happily mending an Aro 320 D127
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

"www.aro-club.com"  vrem mai multe detalii  ??? ???
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

nicusor, nu ne dai mai multe detalii ce o s fie la fantanele?

cluj-belis(fantanele) http://route2.tiscover.com/route/route1 ... lon=230302

arad - belis (fantanele) http://route2.tiscover.com/route/route1 ... lon=230302

arad - belis (fantanele) PESTE MUNTE (merita) http://route2.tiscover.com/route/route1 ... on1=229653

si harta cu zona  http://www.aro4x4.eu/harti/gilau-muntele_mare.jpg
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Dacă vreţi mai multe detalii să mă întrebaţi concret. La întrebările concrete pot să vă răspund. Ceilalţi să studieze site-ul şi să fie cu un pic de răbdare până când facem update-ul site-ului.

Încep de la început. De un an jumate am un ARO 246TDX. Îmi place şi m-am gândit că ar fi bine o întâlnire între nebuni după ARO. După asta am găsit un forum în Ungaria despre masini româneşti, mai ales despre ARO. Mă miram de ei, cum sunt fani ARO şi în Ungaria. M-am prietenit cu ei (scuze, eu sunt din Oradea) şi am zis să facem o întâlnire. Au fost de acord şi ei. Un prieten de-al meu a făcut site-ul în limba maghiară, după asta şi în limba română, pentru că am vrut să fim cât mai mulţi şi din ţară. Versiunea în limba engleză mai durează un pic.
Nu ştiu dacă ştiţi dar un tip din Germania a făcut o întâlnire ARO anul trecut în octombrie. Au fost 8 maşini (4 din Germania, 3 din Austria şi 1 din Ungaria). Anul acesta cred că iarăşi va fi.

Despre program. Încă nu-i finisat nimic, pentru că suntem un pic în întârziere, dar pot să vă zic câteva detalii. Sambata 21 iulie între orele 10-12 ajung participanţii (sau mai târziu). Ora 12 deschiderea întâlnirii (nimic serios). După asta fiecare îşi ocupă locul lui de dormit. Cei care dorm în hotel, ocupă camerele, cei cu corturi aranjează cortul, caută locul pt cort, etc.
Participanţii fac cunoştinţă, program liber. Sâmbătă sau duminică un mic off-road în pădure.
Înot în lac, dar numai pe propria răspundere a fiecăruia. Lacul are aprox 80 m adâncime (100m la baraj) şi 22km lungime! Cine nu ştie înnota să nu încerce. Seara prăjim slănină, bem vin sau bere şi povestim cine ce problemă avut cu maşina lui.
Se mai poate pescui, dar detalii încă nu ştiu pentru că nu sunt pescar. Probabil ne trebe permis de pescuit sau se plăteşte o taxă dar habar nu am cui. Duminică după masă plecarea participanţilor către acasă. Cine vrea vine mai devreme decât sâmbătă şi rămâne şi după duminică.
Ce este important, că nu este nimic foarte serios, e important să ne întâlnim şi să vorbim, să facem cunoştinţă, etc. Dacă aveţi ceva idei în legătură cu program, aştept mailuri (tankisz@hotmail.com sau mailul care apare in descriere).
Am uitat să vă spun că hotelul costă aprox 100 ron pe noapte şi cred că micul dejun intră în preţ dar nu-i sigur.

Cum ajungeţi acolo. Sunt mai multe posibilităţi, dar cel mai uşor este de la Huiedin (Cj) din centru este indicator către Belis 30Km şi de acolo încă 3 km până la lac. Un prieten din Maramureş se gândeşte să vină peste munţi. Se poate şi aşa dar un pic e riscant. Harta Oradea-Fantanele a fost facută pentru cei din Ungaria, pentru că ei vin dinspre vama Bors-Oradea-Huiedin-Fantanele. Pentru cei din ţară am crezut că nu-i nevoie de o hartă. Scuze. Am greşit.

Cam atât acum. Aştept întrebările. Vă salut.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

www.aro-club.com wrote: ... Aştept întrebările. Vă salut.
acuma daca tot ai dat atatea detalii,si cum interesul nostru se pare ca e comun,n-ar strica sa citesti un pic regulamentul forumului (nu de alta,dar se supara userii cu state vechi,ca lor li s-a atras atentia) si ai putea sa postezi o scurta prezentare,o poza cu masina...sa stim si noi de cine intrebam,daca om ajunge la fantanelele alea... nu e mai corect asa?
si apoi mai vedem ce o mai fi.
te salutam si noi!
:)
ARO CLUB ROMANIA
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

eu am zarit pe site un 320....
sunt doua acum :D
happily mending an Aro 320 D127
szabikaaaa
Incepator
Incepator

Post by szabikaaaa »

Vai, da multe regulamente aveti (avem). Sunt lenes sa citesc atatea. S-a facut prezentarea mea si a masinii mele la locul potrivit. Alte probleme?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

www.aro-club.com wrote: Vai, da multe regulamente aveti (avem).... Alte probleme?
unde nu sunt reguli,se instaureaza haosul. si noi nu asta ne dorim. plus ca facem si putina abstractie ca traim in romania,unde regulile exista pentru a fi incalcate. :)
sa nu intelegi ca lumea pe aici e comunista,sau inchistata,sau dictatoare. exista muuulta intelegere si bunavointa,si sprijin. numai ca nu place la lume deloc,sa fie luata pe sus de cate un bagator de seama.

aah...ar mai fi ceva. citeste,totusi, te rugam, regulamentul. nu dauneaza deloc sanatatii. (hint: username  ;)) )
bun venit,inca odata! si sedere placuta! reclamatiile la admini.tarzy e cel mai prezent.  ;D
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply