Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
costy84
Moderator
Moderator

Re: TV-ul..

Post by costy84 »

Piniuli wrote:
Werner wrote:Tot de pe net! ;D
http://www.aro4x4.net/smf/download/file ... =39947&t=1

ASta nu e TV 41 ??? Mie asa imi pare, dupa usi, plafon si forma caroseriei..

Intrebarea mea este, mai exista undeva in Romania TV 41 sau 51? Nu neaparat in stare de functionare..
De TV 4 si 5 chiar cred ca nu mai poate fi vorba...
nu stiu exact ce tv este dar sigur este un model foarte vechi,va dati seama dupa culoare cui apartine si din cate am inteles sunt de vanzare.(scuzati calitatea slaba a imaginii da am folosit ce am prins la indemana)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

Astea is tot pe la malu' marii?
Werner, fii pe faza, poate iei ceva de aici :) daca te ajuta bugetu' ???
Image
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Este un TV 51, model destu de raspândit la fostul MApN! Din pacate candidat des la "topire". Bugetul poate ma mai ajuta, dar nu voi putea participa la o licitatie Romtehnica! :'( Unde este acest exemplar?
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Werner wrote:Este un TV 51, model destu de raspândit la fostul MApN! Din pacate candidat des la "topire". Bugetul poate ma mai ajuta, dar nu voi putea participa la o licitatie Romtehnica! :'( Unde este acest exemplar?

este la mangalia UM 02146,din cate am inteles de la seful sectiei nu ar fi vorba de licitatie.(este posibil sa fi trecut de etapa de licitatie si sa fie vandute la pret de fier vechi.)
P.S: de ce fostul MapN ca tot MapN este si acum?

costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

un TV al MAPN la malul marii.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

la ora actuala doua autovehicule concepute de "carosiei" romani pt. transportul de persoane GRIVBUZ G07 - MV4,25 (http://www.cigrivita.ro/) si CIBRO (C&I Bus ROmania) realizat de C&I EUROTRANS XXI (http://www.microbus.ro/index_ro.htm) sunt destul de intalnite pe strazile noastre.
dupa revolutie ROCAR a prezentat un vehicul ce se incadreaza in aceeasi tema ROCAR 207 vehicul ce a intrat in productia de serie chiar a suferit si un facelift si sa produs pana la inchiderea fabricii dar a fost foarte rar intalnit pe strazile patriei.
Last edited by costy84 on 03 May 2011, 14:17, edited 2 times in total.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

ROCAR 207
badlion
Membru de elita
Membru de elita

Post by badlion »

foarte urate!!!
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

Mai e unu si prin judetul Gorj, comuna ponoare
http://www.imagebam.com/image/cb5d69130264197
poza nu`i facuta de mine
Image
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

dupa cum arata este din prima generatie.
din cate am auzit inainte de falimentul ROCAR ministerul educatiei ar fi cumparat pe langa celebrele ARO 338 SI 429 si 40 bucati ROCAR 207.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pe 207 din asta am dat eu examen de permis, prin 2000, la pitesti. nu stiu daca mai exista masina...
ARO CLUB ROMANIA
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

George wrote:pe 207 din asta am dat eu examen de permis, prin 2000, la pitesti. nu stiu daca mai exista masina...
cum vi sa parut? era ceva de capul lui sau era facut doar sa fie?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ce imi aduc aminte e ca avea vitezele pe dos. treapta 1 era spre inapoi, nu spre inainte, si tot asa. si mi s-a parut usor de manevrat, la primul contact. in rest, mare lucru n-am retinut in cateva sute de metri cat am mers ;D
ARO CLUB ROMANIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Un TV frumos si intact de vânzare, undeva în apropiere de Huedin. Din pacate nu mai retin locatia exacta! :(
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

la SAB si TIB 98 ROCAR a avut o ultima "zvacnire" ce dorea sa arate ca mai exista prezentand 3 "noutati" : ROCAR AUTODROMO U812 , ROCAR U410-220 si ROCAR 35C AVANT. insa conducerea ROCAR uita sa spuna ca la ROCAR AUTODROMO U812 ei au fabricat doar emblema "ROCAR" autobuzul fiind adus din ITALIA de la Carrozzeria Autodromo Modena (CAM) iar ROCAR U410-220 era doar o derivare a lui ROCAR DE SIMON lipsindui usa din spate (varianta de autobuz ce romanii nu prea o indrageau din cate stiu eu din experiente locale cu un IKARUS cu configuratie similara acestuia), iar ROCAR 35C AVANT a dovedit ca cei de la rocar habar nu au avut de ce in afara de M.A.I si MapN nu prea mai cumpara nimeni produsele lor din clasa respectiva pastrand vechea mecanica TV uzata moral(nu ma refer la varianta 4x4) si modificand doar cabina( bineinteles masina a fost prezentata ca pick-up de ce sa isi bata capul sa realizeze furgoneta exemplu pe care la urmat si ARO 3 ani mai tarziu cu ARO 29.)

Post Reply