Autospeciale Pompieri
- pantelimon
- Membru legendar

Re: Autospeciale pentru pompieri
in romania nu mai exista niciuna dasta 
-
HighStage
- Nou venit

Autospeciale pentru pompieri
Cu placere pentru pozeautom wrote:Ma bucur ca ai recunoscut utilajul pe care ai lucrat. poza nu stiu exact de unde este. Am multi prieteni, in toate colturile tarii si mai imi trimit poze cu ,,maseria mea,, De asemeni e posibils a o fi gasit eu undeva. Chair nu mai stiu.
MAi am doua tot cu aceeasi unitate.
LE: pozele originale:
Pompierii Oravita:

Pompierii Civili TMK Resita (Fostul Combinat Siderurgic Resita):

Pompierii UMT (Curtea Stadionului UMT din Timisoara):

Toate aceste poze sunt facute de un prieten (Razvan P.), apare si intr-o poza pe SR
Pozele cu masina de pompieri din Ortisoara (jud. Arad) nu le mai am
Masina de pompieri din Oravita cred ca este Volvo si este intr-o stare PERFECTA estetic si functional si cred ca este utilizata destul de des. Mai avea in Resita fosta Intreprindere de Constructii de Masini un Delfin si in Anina mai am vazut un Delfin cu numere vechi, iesea din oras inspre Oravita. Camionul celor de la ICM era folosit pentru a transporta anvelope si alte chestii pe el si nu l-am vazut vreodata sa mearga mai tare de 15 km/h
Vizionare placuta!
Last edited by HighStage on 26 Jun 2010, 20:33, edited 1 time in total.
- baciudibaciu
- Membru legendar

HighStage wrote:Cu placere pentru pozeautom wrote:Ma bucur ca ai recunoscut utilajul pe care ai lucrat. poza nu stiu exact de unde este. Am multi prieteni, in toate colturile tarii si mai imi trimit poze cu ,,maseria mea,, De asemeni e posibils a o fi gasit eu undeva. Chair nu mai stiu.
MAi am doua tot cu aceeasi unitate.. Si pentru cele cu SR-ul cu tun din curtea stadionului UMT. O sa ma pun sa le caut sa vad daca le mai am la calitate mai buna, plus ca intre timp am mai facut o poza la o masina de pompieri ruseasca intr-un sat langa Arad. Nu stiu ce este si cred ca nu voi putea sa o descarc de pe telefon ca nu am cablu, bluetooth, infrarosu sau ce o fi nevoie
.
nenea High Stage ! cine esti matale de intri la noi in casa fara sa ne spui cine esti si mai ales fara sa intrebi daca te primim ?
te rugam sa treci putin cu privirea peste o parte din regulile noastre scrise in regulament si apoi mai stam de vorbe .
multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- flo
- Membru legendar

Fa cumva, te rog si pune poza cu masina ruseasca . Ai idee pe ce autosasiu este?mai facut o poza la o masina de pompieri ruseasca intr-un sat langa Arad
-
HighStage
- Nou venit

Autospeciale pentru pompieri
@flo: Era ceva cu tun si cu doua tuburi lungi cum sunt si pe IMS-uri (in poza ta). S-ar putea sa o fi pozat si prietenul asta al meu ca eram cu el, o sa-l intreb.
@baciudibaciu: Imi cer scuze ca nu m-am introdus. Nu m-am complicat sa citesc reguli, sa ma prezint s.a.m.d. deoarece nu vreau sa fac multi pasi pe acest forum, singurul subiect al nostru de interes comun fiind masinile vechi, in cazul de fata masinile de pompieri. Intentia mea era sa va postez aceste poze in speranta ca va veti bucura de ele si sa-mi continui drumul
.
Daca nu ma primiti, stergeti-ma, oricum vroiam doar sa va dau pozele, no offence will be taken ca doar eu v-am invadat
.
Peace!
@baciudibaciu: Imi cer scuze ca nu m-am introdus. Nu m-am complicat sa citesc reguli, sa ma prezint s.a.m.d. deoarece nu vreau sa fac multi pasi pe acest forum, singurul subiect al nostru de interes comun fiind masinile vechi, in cazul de fata masinile de pompieri. Intentia mea era sa va postez aceste poze in speranta ca va veti bucura de ele si sa-mi continui drumul
Daca nu ma primiti, stergeti-ma, oricum vroiam doar sa va dau pozele, no offence will be taken ca doar eu v-am invadat
Peace!
Last edited by HighStage on 26 Jun 2010, 21:27, edited 1 time in total.
- baciudibaciu
- Membru legendar

Bine !HighStage wrote:@flo: Era ceva cu tun si cu doua tuburi lungi cum sunt si pe IMS-uri (in poza ta). S-ar putea sa o fi pozat si prietenul asta al meu ca eram cu el, o sa-l intreb.
@baciudibaciu: Imi cer scuze ca nu m-am introdus, Mircea ma cheama si sunt din Resita City. Nu m-am complicat sa citesc reguli, sa ma prezint s.a.m.d. deoarece nu vreau sa fac multi pasi pe acest forum, singurul subiect al nostru de interes comun fiind masinile vechi, in cazul de fata masinile de pompieri. Intentia mea era sa va postez aceste poze in speranta ca va veti bucura de ele si sa-mi continui drumul
.
Daca nu ma primiti, stergeti-ma, oricum vroiam doar sa va dau pozele, no offence will be taken ca doar eu v-am invadat.
Peace!
facem pace !
te-ai prezentat ,chiar daca nu acolo unde trebuie . nu vreau sa ma intelegi gresit si nici sa o iei in nume de rau, dar asa suntem noi obisnuiti pe aici
oricum sunt convins ca esti un iubitor de fiare ca si noi , asa ca nu vad de ce nu ai merge mai departe alaturi de noi .
multam fain ptr intelegere
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
gazdika
- Nou venit

autom wrote:Autotun carpati, din Gherla ( multumesc userului Gazdika).
Si la noi in oras era o autospeciala S.R. 114 care a disparut la un moment dat, cam prin 88-89 parca. Parca prin a doua parte al anilor 90, prima parte al anilor 2000 am vazut ramasitele unui Carpati in incinta fermei penitenciarului, din exterior bineinteles
- antavi
- Junior

se vb mai la inceput de masini noi la pompieri. pot sa va spunca am facut armata la pompieri in 2004-2005 si masinili era jalnice doar erau stralucitoare ca ne puneau tampitii sa le frecam cu motorina in fiecare zi, te rugai de ele sa mearga si dupa aia sa se opreasca, din 2006 ziceau ca aduc cate o masina de descarcerare mercedes vito la fiecare unitate nu stiu daca sau adus chiar in fiecare unitate dar sa adus ceva. in privinta psi cateva masini iveco noi donatii ei stiu prin tara si prin buc dar nu in fiecare unitate asa ca nu putem decat sa ne
sa nu...
Discovery 2 SE
Dacia SuperNova Clima 2001
Carpe diem
Dacia SuperNova Clima 2001
Carpe diem
- YoKoMy
- Membru legendar

SR - Autocamioanele Steagul Roşu
SR 114 UMT, de multa vreme sta la fier vechi (macar nu il taie...mai rezista intreg:D)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

- flo
- Membru legendar

Re: SR - Autocamioanele Steagul Roşu
Dumnezeule !
Pare a fi cu totul altceva decat un SR 114.
Unde se afla masina asta? Adresa, detinatorului, te rog?
S-ar putea sa fi facut o adevarata descoperire!
Unde se afla masina asta? Adresa, detinatorului, te rog?
- YoKoMy
- Membru legendar

Aceasta masina se afla in Resita, pe undeva, "sub" podul de la Intim (de la langa L. Traian Vuia), este intr-o curte cu fiare vechi. Proprietar? Nu stiu. Daca e la fier vechi, nu cred ca mai are proprietar.flo wrote:Dumnezeule !![]()
Pare a fi cu totul altceva decat un SR 114.
Unde se afla masina asta? Adresa, detinatorului, te rog?![]()
O poza de pe pod:

Daca vreti voi merge sa verific daca mai e acolo.

- flo
- Membru legendar

Te rog mult.Daca vreti voi merge sa verific daca mai e acolo.
A cui este curtea cu fier vechi?
- YoKoMy
- Membru legendar

- flo
- Membru legendar

SR - Autocamioanele Steagul Roşu
Multumesc.
- YoKoMy
- Membru legendar

Azi am trecut pe acolo si inca mai este. In acelasi loc, nemiscat, intreg.
Poate il salvati
Intrarea este pe drumul Terovei, spre zona industriala.
Poate il salvati
Intrarea este pe drumul Terovei, spre zona industriala.