324
- Werner
- Aro Club Romania

Re: 324
324 cu motor Peuget se gaseste foarte, foarte rar! Eu caut de multi ani asa ceva, pâna acuma, zero! Singura solutie este, sa cumperi unul cu motor BV si sa-i implantezi un motor Peugeot. Dezavantajul este, nu ai frâne pe discuri si restul de "îmbunatatiri", care le-a avut ARO cu motorizarea Peugeot din Uzina.
- axxel4you
- Membru legendar

E inca de actualitate anuntul cred ?! http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=50&t=2970 .
-
barbosu
- Incepator

Am deja un 244 peugeot pe care l-as transplanta pe un 324 cu tot cu imbunatatirile de rigoare. Ma tot gandesc si ma tot gandesc. Pe un 324tdx merge sa fac operatia? Mai apar si probleme de omologare......
nu e pasare ca porcu'
- tarzy
- Membru legendar

singurul argoment "pro" ar fi faptul ca nu-ti mai bati capu' cu modificarile, care nu sunt nici simple si nici ieftine.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Fane
- Membru Devotat

- Werner
- Aro Club Romania

Cum poate un motor sa fie bun si când se strica ....., e nasol! Eu cred ca uun motor bun, e atunci bun, când se strica, sa-l si poti repara cu usurinta si la "buget" normal. De aceea zic eu, Peugeotul e mai bun decât Toyota. Niponul are prea multa electronica.
- lambd4
- Junior

Am io un 324 peugeot din fabrica, si tot ma gandesc sa-l schimb cu un brasov, ca am auzit de la mai multi ca is tare bune, se gasesc piese usor si ieftine, sunt mai simple, si capacitate cm mai mare, trebuie sa traga mai bine ca un peugeot 
sau pot fi numai vorbe- n vant?
Vreau sa aud si io o parere, despre peugeot versus brasov , care e mai bun ca io arou meu inca nu l-am testat ca e in reparatii,,
si nu mai am rabdare,
vreau sa-mi ziceti acum care e mai bun, 
sau pot fi numai vorbe- n vant?
Vreau sa aud si io o parere, despre peugeot versus brasov , care e mai bun ca io arou meu inca nu l-am testat ca e in reparatii,,