Sidex???
Moderator: costy84
- cristian irimescu
- Membru de elita

Sidex???
Dupa cum se incarca vagoanele ai zice ca se pleaca la razboi sau macar intr-o aplicatie.. Dupa cum arata unele din masini, mai mult ca sigur merg la topit
Pacat..
Pacat..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- cristian irimescu
- Membru de elita

Re: Sidex???
.........
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zmeu
- Banat

Sa le fie tzarana usoara 
- Werner
- Aro Club Romania

Chiar sunt atâta de prosti? Nu si-au dat seama ca scot mai multi bani daca le vinde?
-
dragospetres
- Membru legendar

-da,se incheie un capitol de istorie.Am vazut si pe forumurile din Ungaria cantitati imense de tehnica militara dezafectata,printre care si al nostru DAC 665T(de fapt a fost in dotarea lor)
- axxel4you
- Membru legendar

Probabil de la mii de tone de fier vechi se ia mai usor si mai simplu comision decat de la o licitatie unde se prezinta doar persoane fizice. 
- Soryn
- Membru legendar

sa topeasca tot, sa vedem de unde bani de altele noi
mafia fierului vechi.
mafia fierului vechi.
- Werner
- Aro Club Romania

Bani de altele, hai ca baga tara în datorii pâna o sufoca! Dar mai grava e problema cu istoria! Nu mai stie nimeni ce masini au fost în dotarea Armatei, sau au circulat pe vremuri pe drumurile tarii. Asa poate cineva sa vina si sa zica, "în România pâna în 1990 nu au existat decât carutze cu cai". Cum vrei sa dovedesti ca nu a fost asa?CT-03-TVY wrote:sa topeasca tot, sa vedem de unde bani de altele noi![]()
mafia fierului vechi.
- Zmeu
- Banat

nea Werner...istoria nu mai foloseste nimanui, asa ca se desfiinteaza, mare pacat
Stiu pe cineva care a licitat pt 6-7 Jawa 350 TwinSport ca a mea, exact la aceeasi licitatie unde am participat si eu, care are o scoala moto
Altii au licitat pt salupe, cum si-a cumparat Twister, ca sa le foloseasca in agroturism
Am participat si eu la vizionarea unor "produse" scoase la licitatie si din pacate unele erau chiar ircuperabile insa altele "erau ca din fabrica"
nu doar fizice ci si juridice...mai mult sau mai putin mafia fierului vechiaxxel4you wrote:Probabil de la mii de tone de fier vechi se ia mai usor si mai simplu comision decat de la o licitatie unde se prezinta doar persoane fizice.
Stiu pe cineva care a licitat pt 6-7 Jawa 350 TwinSport ca a mea, exact la aceeasi licitatie unde am participat si eu, care are o scoala moto
Altii au licitat pt salupe, cum si-a cumparat Twister, ca sa le foloseasca in agroturism
Am participat si eu la vizionarea unor "produse" scoase la licitatie si din pacate unele erau chiar ircuperabile insa altele "erau ca din fabrica"
- autom
- Membru Devotat

Sper sa nu vorbesc cu pacat.......O sa vina atata jale in tara asta de nici nu o sa stim pe unde o sa scoatem camasa.
Daca aveam in dotare toata tehnica senilata usoara , dezapezeam jumatate din drumurile dintre orase.
Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla in eventualitatea unui cutremur sau a unei inundatii......
Oare gresea Ceausescu ca avea stocuri de mobilizare?

Daca aveam in dotare toata tehnica senilata usoara , dezapezeam jumatate din drumurile dintre orase.
Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla in eventualitatea unui cutremur sau a unei inundatii......
Oare gresea Ceausescu ca avea stocuri de mobilizare?
- axxel4you
- Membru legendar

Cand nu va mai fi nimic de furat sau distrus probabil ca vom reusi sa scapam de fanarioti care ne conduc.Werner wrote:Bani de altele, hai ca baga tara în datorii pâna o sufoca! Dar mai grava e problema cu istoria! Nu mai stie nimeni ce masini au fost în dotarea Armatei, sau au circulat pe vremuri pe drumurile tarii. Asa poate cineva sa vina si sa zica, "în România pâna în 1990 nu au existat decât carutze cu cai". Cum vrei sa dovedesti ca nu a fost asa?CT-03-TVY wrote:sa topeasca tot, sa vedem de unde bani de altele noi![]()
mafia fierului vechi.
- gortu
- Membru de elita

Pacat de ele....si-au servit tara cu placere si iata si sfarsitul lor...
.Pacat de ele....Sa le fie tarana usoara

- cristian irimescu
- Membru de elita

Primul mesaj e de acum o luna... inca se incarca vagoane.. sute, poate mii de masini au avut soarta asta..
- George
- Administrator

pe centura bucurestiului, intre pantelimon si afumati, cumva?! am vazut si eu acolo, asa ceva, acum vreo saptamana...
ARO CLUB ROMANIA
- cristian irimescu
- Membru de elita

Da, George, Gara Voluntari...