Intalnire ARO 23-25 octombrie, zona Campulung Muscel
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

Re: Intalnire ARO 23-25 octombrie, zona Campulung Muscel
nu-i de ajuns plecaciunile, bagate sub el si fa-l gata de aventura
-
SERGHEI
- Banat

O fotografie cu George ,,calare pe un brad " aflat deasupra unei rape de 10-12 m adancime..cu ceva pietre ,pari...etc...Din fericire a ,,cazut "exact cum trebuia ..Ceva centimetri mai in dreapta si era ,,dus"...Partea proasta va veni cand il va vedea sotia si va cere explicatii pt vanataile de pe picioare..
Asta si ca sa vedem cam pe unde treceau rotile masiniilor ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- tarzy
- Membru legendar

iar accidentul se intampla in timp ce omu' ma asigura (cu vehementa chiar) ca nu e nici o pba daca roata masini calca pe unde e el.
- George
- Administrator

pe unde iti aratam, nu pe unde eram eu... ca doar nu eram nebun sa stau in fata tarzmobilului. am preferat sa stau in lateral, si la o adica sa ma duc la vale.tarzy wrote:![]()
iar accidentul se intampla in timp ce omu' ma asigura (cu vehementa chiar) ca nu e nici o pba daca roata masini calca pe unde e el.
probleme de comunicare, dom'le...stanga, dreapta...chestiuni relative, la bordu' tarzmobilului.
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

nu e bine asa ... stanga .. dreapta .... formularea corecta si completa este stanga - stanga - stangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa respectiv dreapta - dreapta - dreaptaaaaaaaaaaa dupa caz

- baciudibaciu
- Membru legendar

Da bre... da degeaba urlam noi , ca matale nu auzeai decat zumzaitul lin si fermecator al ALBinutei !tarzy wrote:nu e bine asa ... stanga .. dreapta .... formularea corecta si completa este stanga - stanga - stangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa respectiv dreapta - dreapta - dreaptaaaaaaaaaaa dupa caz
pana la urma ai ajuns acolo de unde am plecat .
Posibil cu ceva dureri si febra musculara la brate,picioare si FESE !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- bujye
- Membru de elita

felicitari,asta chiar a fost o iesire pentru un club de 4x4,superbe locuri si traseul a fost o adevarata proba pentru masini si participanti.Adi jos palaria pentru traseul ales participantii nu cred sa-si fi dorit altceva de la aceasta iesire, decit un traseu mai usor eventual.FELICITARI
- alex
- Membru legendar

e, na.....tarzy wrote:![]()
cum mai Tarzy, tu de ce credeai ca se misca brazii aceia si se lasa masinile mai tare pe stanga cu fiecare trecere?
acolo mai mergea de cateva ori si pleca malul. din acelasi motiv, la urcare la tine, eu am sapat sant pentru roata din deal!
ca sa iti redau din atmosfera, la coborare pe intuneric, masinuta ta s-a intepenit iar, cu usoara alunecare spre gol din nou.
serghei, cu tot elanul lui la ajutat (voi ati remarcat cat s-a agitat serghei in mod voluntar?
"
Stii ce? si eu ma gandeam cam la acelasi lucru.
Asa ca nu are Keo nici o vina ca nu e tarzmobilul albinuta...adica nu zboara, se conduce.
vorba aia, Tarzmobilu' nu e BEEEEEEEEEEEEEEEE
happily mending an Aro 320 D127
- tarzy
- Membru legendar

bha bajeti ... oricat as tine eu la voi ... ma bucur ca de data asta v-am dezamagitalex wrote:...
serghei, cu tot elanul lui la ajutat (voi ati remarcat cat s-a agitat serghei in mod voluntar?)mi-a zis:
"![]()
, bip, bip, etc mai bine nu ma mai uit frate, ma lasa nervii!" asteptandu-se sa pleci la vale pe o parte.
Stii ce? si eu ma gandeam cam la acelasi lucru.
...
- icXu
- Membru de elita

Pozele de la mine: http://picasaweb.google.com/LoryTommy/20091026#,am avut o camera cam slaba si au iesit putine poze bune.
-
SERGHEI
- Banat

La intoarcere ,pe intuneric l-am auzit pe Herisanu (de la 20 de metri) cum ti-a spus calm ,,dreapta " de 4 ori...numarate.. iar tu eeeeeeeevident ai luat stanga.tarzy wrote:nu e bine asa ... stanga .. dreapta .... formularea corecta si completa este stanga - stanga - stangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa respectiv dreapta - dreapta - dreaptaaaaaaaaaaa dupa caz
..Oricum,la faza aia cand l-am vazut pe Adi ca se urca in masina si culmea ,,mai inchide si portiera " m-a luat cu tremurici pe la picioare si deja creierul meu lucra rapid la planuri de coborare in rapa iar ochii refuzau sa priveasca locul cu pricina...Nu am crezut ca iese de acolo cu tot cu masina,sincer...Nu sunt eu prea fricos din fire dar acolo am facut febra musculara la fese...Chiar i-am spus dupa ce am trecut cu el ,,frate...du-te si ajutei pe baieti sa treaca ..ca la cum arata malul mai mult de 2-3 masini nu cred ca mai tine ...Si culmea ,unii au ascultat de sfaturi si au trecut relativ ,,lejer" altii nu au ascultat ....
PS- La trecerea prin acelasi loc pe ziua Tarzan a avut ocazia sa-l ,,impinga" pe George in rapa dar a ezitat ..eu am alergat spre George (se vede si in fotografie) cand a cazut dar ..prea tarziu ..deja se stabilizase si orice incercare de ,a-i da un mic ,,impuls" devenea publica si nu mai avea sansa sa para ,,un accident".....Am ratat ocazia si eu si Tarzan,ce sa-i faci ..poate data viitoare.
- George
- Administrator

tarzyyyy...si la intoarcere ai intepenit-o?! imi pare rau ca am trecut primul, singur si de capul meu... am ratat ceva mijto, inseamna... 
ARO CLUB ROMANIA
- alex
- Membru legendar

una peste alta, a fost util!
lucruri bune:
-am avut avantajul de a merge cu cei de-ai casei
-zona minunata unde se mai poate merge de cateva ori, mereu pe alta ruta.
-pensiune cu conditii excelente, la 10 minute de iesirea de pe asfalt
-masinile nu au avut probleme (majore, transmisie etc)
-s-a mers mai grupat si fara pierdere mare de vreme
lucruri care ar ajuta:
-echipare mai buna a masinilor: minim pneuri de teren
-echipament de recuperare-troliu, sufe, etc
-statii de comunicare. daca ma gandeam mai bine, am 5 statii mici de emisie receptie, in banda frs.
sunt mai de jucarie asa (se folosesc pe munte pentru distante mici), dar ar fi inlesnit comunicarea intre masini.
data viitoare o sa ii le las lui keo.
-echipare mai buna pentru noapte (proiector)
lucruri care nu mi-au placut:
-la locul cu brazi am remarcat niste baieti cu sticle de tarie in mana. ma bucur ca nu erau din grupul nostru si ma bucur ca nu i-am avut drept companie mai mult timp. pe viitor as invita astfel de indivizi sa se duca-n....... mai devreme. nu am fost singurul deranjat de imaginea betivilor.
concluzie: nivelul de angajament al excursiei a crescut fata de ultima iesire, se merge clar in directia buna.
eu m-am simtit bine, am avut de invatat si m-am amuzat copios .
regret ca nu am fost si duminica, chiar si pasager (nu mai bag trotineta mea unde nu e gandita sa merga).
si imi pare rau ca nu au putut veni mai multi, constanta,iesenii si valea jiului.
multumiri de organizare Adi si sa ne vedem sanatosi data viitoare!
lucruri bune:
-am avut avantajul de a merge cu cei de-ai casei
-zona minunata unde se mai poate merge de cateva ori, mereu pe alta ruta.
-pensiune cu conditii excelente, la 10 minute de iesirea de pe asfalt
-masinile nu au avut probleme (majore, transmisie etc)
-s-a mers mai grupat si fara pierdere mare de vreme
lucruri care ar ajuta:
-echipare mai buna a masinilor: minim pneuri de teren
-echipament de recuperare-troliu, sufe, etc
-statii de comunicare. daca ma gandeam mai bine, am 5 statii mici de emisie receptie, in banda frs.
sunt mai de jucarie asa (se folosesc pe munte pentru distante mici), dar ar fi inlesnit comunicarea intre masini.
data viitoare o sa ii le las lui keo.
-echipare mai buna pentru noapte (proiector)
lucruri care nu mi-au placut:
-la locul cu brazi am remarcat niste baieti cu sticle de tarie in mana. ma bucur ca nu erau din grupul nostru si ma bucur ca nu i-am avut drept companie mai mult timp. pe viitor as invita astfel de indivizi sa se duca-n....... mai devreme. nu am fost singurul deranjat de imaginea betivilor.
concluzie: nivelul de angajament al excursiei a crescut fata de ultima iesire, se merge clar in directia buna.
eu m-am simtit bine, am avut de invatat si m-am amuzat copios .
regret ca nu am fost si duminica, chiar si pasager (nu mai bag trotineta mea unde nu e gandita sa merga).
si imi pare rau ca nu au putut veni mai multi, constanta,iesenii si valea jiului.
multumiri de organizare Adi si sa ne vedem sanatosi data viitoare!
happily mending an Aro 320 D127
- Werner
- Aro Club Romania

Felicitari, baieti! Frumoasa iesire! Sper ca nu va suparati daca pun câteva poze pe un forum nemtesc de 4x4. Am vazut ca ati fost si la cabana Voina! Acolo am fost ultima data cu ARO în 2004....
Stiti cui apartine cabana?
Proprietar este ultimul Director ARO, D-l Iustin Preoteasa. S-a mai reparat drumul în jurul lacului, sau cade tot mai mult din drum în lac?
- Herisanu
- Aro Club Romania

Servus baeti !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc tuturor pentru aprecierile voastre ,pentru participarea la aceasta esire si ma bucur enorm
ca vati simtit bine , va placut traseele ,peisazele si zona .
Asta inseamna ca o sa mai reveniti in zona cit mai curind posibil si in numar mai mare ,poate se
conving si cei care nu au venit din diferite motive .
Mine la ora 20.30 pe TV Muscelu la stiri va da repotaj cu evenimentul ,am vobit sami faca si mie un sidi
cu filmarea si o sa va dau si voua cite unul .
Imi pare foarte rau pentru cei din vale si cei din constanta ,care cred ca sint satui de mare .
Pozele pe care leam facut eu inca nu am reusit sa le scot ,dar urmeaza zilele urmatoare .
Serghei nu te dor miinile de la atita dirizare ,ca de de fund ai zis ca ai omorit aproape toti hemoroizi de
atita strins din fund .
Domnul Tarzi erai foarte schimbator la fata ,ca un semafor ,ba alb ba rosu , adica cind erai inclinat pe
pe patea stinga eai alb ca varu iar inclinat pe partea dreapta erai rosu asta esplica fluctuatia masini
in teren ,incercati sa va mentineti culoarea normala ,(cit despre hemoroizii lui Serghei ,la dumneavosta
cred ca sau distus toti )

Multumesc tuturor pentru aprecierile voastre ,pentru participarea la aceasta esire si ma bucur enorm
ca vati simtit bine , va placut traseele ,peisazele si zona .
Asta inseamna ca o sa mai reveniti in zona cit mai curind posibil si in numar mai mare ,poate se
conving si cei care nu au venit din diferite motive .
Mine la ora 20.30 pe TV Muscelu la stiri va da repotaj cu evenimentul ,am vobit sami faca si mie un sidi
cu filmarea si o sa va dau si voua cite unul .
Imi pare foarte rau pentru cei din vale si cei din constanta ,care cred ca sint satui de mare .
Pozele pe care leam facut eu inca nu am reusit sa le scot ,dar urmeaza zilele urmatoare .
Serghei nu te dor miinile de la atita dirizare ,ca de de fund ai zis ca ai omorit aproape toti hemoroizi de
atita strins din fund .
Domnul Tarzi erai foarte schimbator la fata ,ca un semafor ,ba alb ba rosu , adica cind erai inclinat pe
pe patea stinga eai alb ca varu iar inclinat pe partea dreapta erai rosu asta esplica fluctuatia masini
in teren ,incercati sa va mentineti culoarea normala ,(cit despre hemoroizii lui Serghei ,la dumneavosta
cred ca sau distus toti )