INTALNIREA DE JOI

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
CATALIN
Junior
Junior

Re: INTALNIREA DE JOI

Post by CATALIN »

Incep sa se schimbe datele problemei.

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Pai vin si eu  ca sa nu mai zica lumea ca-s lenes si ca nu-s in stare sa-mi dau demisia de la munca sa pot ajunge la intalnire. ;))
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

CATALIN wrote: Se pare cu nu o sa fim decat noi kosfunny, drept pentru care putem sa schimbam locul si ora in functie de cum ne convine, nu crezi?
tarzy wrote: ....

deci .... cine e ptr intalnire Joia asta 23/10/2008 la ora 18.30-19.00 la Parcul Carol? ... eu pun un vot
cumva ai pbe de vedere sau perceptie?

sau poate vrei musai sa te vezi doar cu kosfunny si noi restu' te "incomodam"?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
CATALIN
Junior
Junior

Post by CATALIN »

tarzy wrote:
CATALIN wrote: Se pare cu nu o sa fim decat noi kosfunny, drept pentru care putem sa schimbam locul si ora in functie de cum ne convine, nu crezi?

deci .... cine e ptr intalnire Joia asta 23/10/2008 la ora 18.30-19.00 la Parcul Carol? ... eu pun un vot

Nu cred ca am probleme dar dupa cum ai scris chiar tu pui un vot , nu hotarasti singur. Tot atat de bine putea sa nu voteze nimeni cu tine. Iar daca vroiam sa ma vad numai cu kosfunny nu cred ca trebuia sa cer parerea cuiva si in nici un caz pe forum, pentru aceasta exista PM sau poate nu ai auzit de el.

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

CATALIN wrote:
tarzy wrote:

Nu cred ca am probleme dar dupa cum ai scris chiar tu pui un vot , nu hotarasti singur. Tot atat de bine putea sa nu voteze nimeni cu tine. Iar daca vroiam sa ma vad numai cu kosfunny nu cred ca trebuia sa cer parerea cuiva si in nici un caz pe forum, pentru aceasta exista PM sau poate nu ai auzit de el.
Stimabile ... prefer sa nu mai comentez nimic pana maine cand sper sa avem ocazia sa ne vedem face to face

sper doar ca tonul folosit de tine e doar o scapare si nu te caracterizeaza per total
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
CATALIN
Junior
Junior

Post by CATALIN »

[/quote]

Acelasi lucru pot sa il spun si eu despre tonul tau, dar sigur o sa ne vedem maine.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

CATALIN,uite cum sta treaba:membri acestui forum care cred in Clubul ARO au stabilit cu ani in urma un loc de intalnire.Acest loc a ramas sfant,s-au cel putin asa imi place mie sa cred  chiar daca de aproape 2 ani eu nu am mai fost la nici o intalnire din varii motive.Deci,la Parcul Carol se intalnesc ,,membri" acestui forum.Daca unii posesori de ARO hotarasc alt loc de intalnire ,o fac numai si numai pentru ei iar eventualele propuneri nu isis au locul pe acest forum (sau cel putin public ).Daca cineva vrea sa faca nota discordanta cu restul grupului..este dreptul lui,poate lua legatura personal cu alti posesori si isi pot stabili alt loc de intalnire.Dar,locul de intalnire al membrilor (simpatizanti deocamdata ) Clubului ARO va ramane parcul Carol pana in momentul in care Consiliul Director va supune la vot o alta locatie.

PS-si mie mi-ar conveni ca intalnirile sa se tina la Complexul Astoria (in Snagov) ca acolo pot veni si cu masina impinsa, dar trebuie sa fie bine pt toata lumea.Sper ca joi seara nu va vad la stirile de noapte ..???. :-j :-j
alex_440068
Membru
Membru

Post by alex_440068 »

...daca ramane la 19:30...vin si eu
CATALIN
Junior
Junior

Post by CATALIN »

SERGHEI wrote: CATALIN,uite cum sta treaba:membri acestui forum care cred in Clubul ARO au stabilit cu ani in urma un loc de intalnire.Acest loc a ramas sfant,s-au cel putin asa imi place mie sa cred  chiar daca de aproape 2 ani eu nu am mai fost la nici o intalnire din varii motive.Deci,la Parcul Carol se intalnesc ,,membri" acestui forum.Daca unii posesori de ARO hotarasc alt loc de intalnire ,o fac numai si numai pentru ei iar eventualele propuneri nu isis au locul pe acest forum (sau cel putin public ).Daca cineva vrea sa faca nota discordanta cu restul grupului..este dreptul lui,poate lua legatura personal cu alti posesori si isi pot stabili alt loc de intalnire.Dar,locul de intalnire al membrilor (simpatizanti deocamdata ) Clubului ARO va ramane parcul Carol pana in momentul in care Consiliul Director va supune la vot o alta locatie.

PS-si mie mi-ar conveni ca intalnirile sa se tina la Complexul Astoria (in Snagov) ca acolo pot veni si cu masina impinsa, dar trebuie sa fie bine pt toata lumea.Sper ca joi seara nu va vad la stirile de noapte ..???. :-j :-j
Totul a fost spus pe un ton ironic, pe care se pare ca nici tu si nici tarzy nu il sesizati. Probabil ca nu m-am exprimat eu cum trebuie. Deci respect membrii acestui forum, dar de acum o sa incerc sa ma abtin de la comentarii.
kosfunny
Membru de elita
Membru de elita

Post by kosfunny »

Catalin, nu trebuie sa te super pe tarzy! Toti avem momente cand avem tendinta sa fim mai acizi. Eu deabia astept sa il cunosc pt a-i cere niste sfaturi apicole. ;D
Sunt de acord sa ramana locul de intalnire la "farfurie", pt ca nu vreau sa se formeze bisericute intre membri acestui club pe care chiar il respect.
Deabia astept sa ne intalnim si ma bucur ca am reusit sa dezgrop :Intalnirea de joi".
Eu voi fi acolo incepand cu 18.30, deci cine se nu are treaba si poate veni mai repede ma gaseste acolo!
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

CATALIN,nu ma intererseaza tonul vostru,nici nu am detectat nuanta de ironie din comentariile tale si ale lui Trazy.Asa ca , toata ,,ironia" voastra  nu ma va impiedica sa va ,,taxez" cat sunteti voi de mari. ;D Probabil ca dupa o zi de munca va crescut ,,zaharul" din sange  si  ati inceput cu dulcegarii... :-j

PS_cand spun ,,taxez", nu ma refer la bauturi racoritoare.. :>-
alex_440068
Membru
Membru

Post by alex_440068 »

alex_440068 wrote:

...daca ramane la 19:30...vin si eu

...din pacate eu nu mai pot sa vin in seara asta...ajung d'abea maine in bucuresti
CATALIN
Junior
Junior

Post by CATALIN »

Domnilor, Tarzy si Serghei se pare ca nu ati mai citit regulamentul de mult. Domnul  ADMINISTRATOR Tarzy in cazul dumneavoastra : - Sa nu aduca jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA). (cumva ai pbe de vedere sau perceptie?). Nu sunt nici orb si nici alienat mintal. Iar ca raspuns la : (Stimabile ... prefer sa nu mai comentez nimic pana maine cand sper sa avem ocazia sa ne vedem face to face .sper doar ca tonul folosit de tine e doar o scapare si nu te caracterizeaza per total) Nu este o scapare atunci cand sunt jignit. Cat despre vazutul face to face nu cred ca o sa iti dau aceasta satisfactie.
Cat despre dumneavoastra Domnule Serghei Ar fii trebuit sa fiti impartial, dar se pare ca este cam greu mai ales cand este vorba de un ADMINISTRATOR al forumului. (CATALIN,nu ma intererseaza tonul vostru,nici nu am detectat nuanta de ironie din comentariile tale si ale lui Trazy.Asa ca , toata ,,ironia" voastra  nu ma va impiedica sa va ,,taxez" cat sunteti voi de mari.  Probabil ca dupa o zi de munca va crescut ,,zaharul" din sange  si  ati inceput cu dulcegarii...

PS_cand spun ,,taxez", nu ma refer la bauturi racoritoare.. ) Daca tot trebuie taxat cineva atunci indatoririle moderatorilor spun:- sa propuna blocarea(ban) userilor ce au un limbaj trivial (pot fi blocati direct daca exista acest privilegiu).

Va multumesc pentru intelegere si va rog sa imi scuzati acest limbaj de bun simt in conditiile date.

Ps. Sper ca joi seara nu va vad la stirile de noapte .. Nu nu o sa ne vezi pentru ca eu nu mai vin. Sunt prea scarbit.
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Eu nu ma bag ca nu e treaba mea dar din respect pt ceilalti care au zis ca vin puteati sa treceti cu vederea aceasta mica neintelegere.Si daca userii noi vin ,pun lumea pe jar si apoi se dau la fund mi-se pare urat , sa nu mai zic ca tu nenea Catalin ai spus ca vrei sa te vezi cu cei mai vechi de pe acest forum.In fine , caractere puternice au posesorii de aro , asta este un lucru clar.Sper ca nu am suparat pe nimeni, vreau doar sa spun ca in stilul asta nu o sa mai existe o intalnire de joi  daca punem problema in felul cum s-a pus acum.Nenea George si nenea Baciu care erau nelipsiti si sufletul intrunirilor  probabil nu pot sau si-au dat seama ca e o pierdere de timp si e pacat pt noi astia tineri ca nu reusim sa-i atragem de partea noastra si sa-i motivam mai mult sa ne vedem.Multumesc si  repet , nu vreau sa supar pe nimeni , doar vreau sa ne vedem cat mai multi si sa ne faca placere , nu sa ne batem cu pumnii in piept care-i mai tare.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

nenea catalin...matale esti gica contra,de te-ai mai ambalat si asta vara,cumva? ai ceva cu clubul asta? te incurcam cu ceva? vezi bre de drumul tau,ca nu te tine nimeni cu forta pe aici... cand Tazy a spus ca "pune un vot" era in sensul ca el vine,la ora si locul binecunoscute membrilor si mentionate la inceputul topicului, nicidecum ca iti cerea parerea despre alt loc sau alta ora!
supces pe drumul tau!
ARO CLUB ROMANIA

Locked