Nu stiu cati sunteti de acord cu motociclistii, dar eu ma simt excelent in ambele posturi.
Inca de pe vremea cealalta am fost posesor de IJ jupiter in doi timpi doi cilindri. De cand sunt in Grecia am avut Moto Guzzi, Ducati si acum Aprilia Mana. Aprilia am ales-o obligat de imprejurari. Adica in urma unui accident foarte urat din care am scapat aproape intreg, am ramas cu un grad redus de miscare a gleznei, fapt ce nu-mi mai permitea schimbarea vitezelor cu piciorul. Aprilia era la acea ora compromisul: viteze cu buton la mana. Imi place mult sa calatoresc, fac si cu motorul drumuri lungi. Avem un service moto aici in Thessaloniki pe care il conduce fiul meu, puteti vedea pe http://www.motocontrol.gr si foto si un filmulet cu ce facem. Am fost ani la rand la expo moto la Milano, expo unde se lanseaza moda in moto pt anul urmator, ce este apreciat de public, de teste cu ziaristi (platiti sau nu) apar in primavara pe piata. La drumuri mai scurte de Italia sau Romania merg si cu Carmen, sotia mea, dar mai multe si mai lung merg singur. Mi-ar placea sa cunosc si aroisti motociclisti. Poate chiar si un drum undeva impreuna.
Oricum astept cu nerabdare sa cunosc si pe altii la prima intalnire cu Aro. Apropo, cand este?

[/img]

[/img]