ydaniel wrote:Interesanta dacia de mai devreme,vad ca ii baga lichid ate Daca vrea sa o vanda,sa-mi dai o veste.
Momentan nu o vinde.
Oricum, l-am intrebat se curiozitate cat ar cere si spune ca nu mai putin de 3000 ron.
Tine foarte mult la masina, merge rar cu ea dar o ingrijeste bine.
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
Un Volkswagen Kafer in stare buna, putin murdar dar merge bine masina
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ford Sierra, un exotism de mare serie al anilor '80 (imprumuta mult din stilul de "molusca" al prototipului Ford Probe III). Are tractiune spate sau 4x4. De la volan, e chiar ok. Daca te uiti din exterior... ma rog, mie nu mi-a placut.
Masina e destul de veche dar parca nu exprima un clasic.
Oricum nu conteaza neaparat asta
Ceva masini rare a avut si tata dar eu am fost prea mic sa mai tin minte cum arata...
Au fost : FSO Polonez, Opel Rekord Caravan (break), BMW 520, Fiat 127 A (sport), Dacia 1320. Poza JPEG am cu Dacia iar cu Fiatul am pe hartie.
Nu am vazut niciodata in Romania un Polonez ...
Masina e destul de veche dar parca nu exprima un clasic.
Oricum nu conteaza neaparat asta
Am inteles ideea,cu masini vechi,in senusul de modele care nu se mai fabrica demult,mai ales cele din fostul bloc comunist...Fordul Sierra din poza mi-a atras atentia mai mult prin faptul ca e "nemiscata" de atata timp incat vegetatia a iesit prin capota motorului