cum pot afla daca e radiata masina ?
Moderator: costy84
- COSTYN
- Junior

cum pot afla daca e radiata masina ?
Salut. Recent am cumparat un aro 244 cu nr de Vrancea , dar nu direct de la proprietar,am certificatul de inmatriculare,am cartea dar nu stiu daca mai este inscrisa in circulatie sau e radiata din oficiu. ultima asigurare si ITP au fost facute in 2009. Stie cineva cum pot afla daca mai este inscrisa??? merci mult
- George
- Administrator

Re: cum pot afla daca e radiata masina ?
pai unde ai auzit tu de radiere din oficiu? singurele masini radiate din oficiu sunt cele cu numere vechi, 31-B-1234
pentru cele cu carte de inmatriculare, vezi ca ai vize de radiere pe spatele ei. compari cu cati proprietari sunt trecuti in carte, si vezi daca de la ultima inmatriculare exista vreo radiere
pentru cele cu carte de inmatriculare, vezi ca ai vize de radiere pe spatele ei. compari cu cati proprietari sunt trecuti in carte, si vezi daca de la ultima inmatriculare exista vreo radiere
ARO CLUB ROMANIA
- COSTYN
- Junior

Ccartea este curata,inseamna ca e ok.Auzisem un zvon ca se radiaza daca nu are asigurare mai mult timp. Merci mult pentru ajutor 
- George
- Administrator

aia se cheama "suspendarea inmatricularii", si daca te prinde cu ea asa iti arde vreo 2500 de lei amenda, dar masina nu este radiata!
ARO CLUB ROMANIA
- COSTYN
- Junior

Si acum cand o sa fac itp-ul,daca apare suspendata e vre-o problema? Merci 
- George
- Administrator

la itp nu apar probleme, daca masina indeplineste conditiile. probleme pot aparea pana atunci, pe drum, daca te duci cu ea pe roti si esti "depistat". 
ARO CLUB ROMANIA