Tractorul romanesc..
-
Stelica
- Incepator

-
Stelica
- Incepator

Re: Tractorul romanesc..
L-am refacut dintrun morman de fier vechi pregatit pentru remat cu flexul si barosul!Si merge!
- flo
- Membru legendar

Felicitari.
-
NNnicusor
- Membru de elita

Cand vad ca lucrurile pot merge si in felul acesta , reconstruind si nu distrugand, ma bate gandul ca poate
n-om pieri de tot . Felicitari pentru reusita !
n-om pieri de tot . Felicitari pentru reusita !
-
Stelica
- Incepator

Am mai refacut o combina CLAAS Dominator 80 in 2004 si care merge excelent si acum si in momentul de fata refac o combina foarte veche romaneasca---CARP4----de recoltat porumb stiuleti,pe care am luat-o de la ARAD de langa NADLAC,practic am luat 9 tone de fier vechi si lucrez la ea de 2 ani(bineinteles cand am timp)si sigur anul ce vine va lucra!Va pun o poza cu ea cand am gasit-o si una cu stadiul de acum care cuprinde un pic si CLAAS-ul!Ca o paranteza costa mai mult de facut hangarul pentru ele decat refacerea lor!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Stelica
- Incepator

Si ceva din stadiul de acum!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
NNnicusor
- Membru de elita

Stelica , te rog ceva . Vad ca te pricepi la masini agricole . Ai putea face pe topicul despre combina C-12 o comparatie intre aceasta combina ( sau CARP ) si combinele straine din generatia ei sau cele actuale ? Vad ca ai si un Claas si o parere in cunostinta de cauza ar fi binevenita .
-
gabitala
- Membru

Stelica, daca poti sa pui mai multe poze cu gloria, te rog sa pui ca arata foarte bine, motorul are aspect asemanator cu cel de 650 parca
- YoKoMy
- Membru legendar

Un tractor interesant vazut azi din tren

- razvy
- Membru legendar

TIH tractor incarcator hidraulic
-
Stelica
- Incepator

Motorul este SAVIEM!Voi face pe youtube un filmulet si voi pune linkul sa vedeti ostilitatile!gabitala wrote:Stelica, daca poti sa pui mai multe poze cu gloria, te rog sa pui ca arata foarte bine, motorul are aspect asemanator cu cel de 650 parca
-
Stelica
- Incepator

Nu pot!Ar fi trebuit sa lucrez cu toate!Asa as fi subiectiv!Cu CARP-ul nu am lucrat inca ca nu e gata!Deabia de la toamna va lucra!In 2012!Am CLAAS dar sunt nationalist si nu pot zice camerge mai bine ca una romaneasca!!!Isi face treaba!Atat!Eu de copil am trait intre aceste masinarii si le-am indragit si cele care mi-au ramas la suflet caut si imi i-au ,le refac si fac treaba cu ele!Placerea este mare pentru ca asta este ocupatia mea,fac agricultura,singur,lucrez 50 ha in prezent si cu ele asigur traiul meu si al familiei mele!TOATE masinariile romanesti au fost bune,dar problema a fost cel care le-a exploatat,dar nu le-a ingrijit! Cele straine au multa electronica si cine se mai pricepe acolo? Nimeni! Doar cei de la service pe bani,multi bani!Asa ca le prefer pe ale noastre,simple,usor de reparat si inca ,doamne ajuta ,se mai gasesc piese!NNnicusor wrote:Stelica , te rog ceva . Vad ca te pricepi la masini agricole . Ai putea face pe topicul despre combina C-12 o comparatie intre aceasta combina ( sau CARP ) si combinele straine din generatia ei sau cele actuale ? Vad ca ai si un Claas si o parere in cunostinta de cauza ar fi binevenita .
- Norbi
- Membru

salut baieti cunoaste cineva tipul asta de tractor ??
- sefumic
- Membru

Este Universal 650 imbunatatit de GEDA. Pentru mai multe detalii, incearca aici : http://www.geda.roNorbi wrote:salut baieti cunoaste cineva tipul asta de tractor ??
- Norbi
- Membru

mersi dar nici acolo nu aflu multe lucruri cineva a cumparat sau foloseste in agricultura ??/