ARO4x4
News: ASOCIATIA ARO CLUB ROMANIA este inscrisa la registrul asociatiilor si fundatiilor la nr. 28/03.07.2008.
CIF 24726222, RO90 MIRO 0000 0104 5720 0401 Procredit Bank

*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 21, 2008, 08:55:23 AM

Login with username, password and session length

Pages: [1] 2 ... 12   Go Down
  Print  
Author Topic: ARO EXPERIENCE DAYS - editia I-a - 11-13 iulie 2008  (Read 2734 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
George
Club Aro
Senior

« on: June 20, 2008, 09:58:39 PM »

DATA : vineri 11 iulie , sambata 12 iulie si duminica 13 iulie
LOCUL: Judetul ARGES zona RUCAR  localitatea Satic de unde se pot face trasee in numeroase directii :cheile Dambovitei, Marele Grohotis , Lacul Iezer si ce o mai fi stiu localnicii !
CAZARE: http://www.pomicom.ro/ la camera,sau la cort.
cine vrea la cort,si-l aduce.
costul cazarii este de 50lei/zi/pers (60lei in mod normal)
se asigura toate mesele,de vineri seara (cina) pana duminica dimineata(mic dejun) -80lei/zi/pers,fara beutura(100 in mod normal). - mananca fiecare cat poate,nu cat i se serveste. daca vrea careva 2 farfurii de acelasi fel,nu se supara nimeni.
de mancare,va fi suficient,cu mancare traditionala,bulz,gratare,pastrav,omlete cu shunca,etc... masa de pranz de sambata,se serveste la padure,pe unde ne-o prinde. adica ni se pregateste mancare la pachet,care intra in costul de mai sus.
cine vrea numai cazare fara masa,se poate. cine vine cu cortul,nu plateste nimic,dar frumos ar fi sa ceara de mancare macar,deoarece nu exista spatiu amenajat pentru cort,dar ne pune omul la dispozitie pajiste in curte.
cine vrea sa vina pe cont propriu,e bine primit. se cazeaza unde si cum considera.
faza e ca sambata seara vrem s-o lasam cu masa festiva si foc de tabara. wiskey din partea mea!

p.s.: daca se rupe ceva la masini,gasim si asistenta tehnica. aici tre sa mai discut,sa vedem daca gasim mecanic disponibil pt zilele de w-e(fara sa se imbete inainte de intoarcerea tuturor),daca nu,doar recuperare si reparatii luni. ma rog,ideea e ca nu ramane nimeni in urma! cum,necum,ne intoarcem cu totii la baza...

astept inscrieri ferme(30% avans) toata saptamana urmatoare. momentan,am rezervat pe vorbe,insa nu pot tine ocupata shandramaua,si apoi sa ma duc singur...ca tot singur platesc,si nu-mi permit. oricum,mai sunt cam 3 saptamani pana la eveniment,deci e cazul sa ne mobilizam.
astept inscrierile intai aici. supces!

"Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează." - Albert Einstein
fan_aro
Junior
**

« Reply #1 on: June 20, 2008, 10:08:22 PM »

PREZENT  100%  !!!

Don't drive faster than your guardian angel can fly...
ARO10.4 '99 1.4dacia power (castrat pe gaz!!!)
George
Club Aro
Senior

« Reply #2 on: June 20, 2008, 10:18:32 PM »

rog confirmare de participare cu nr de persoane si modalitatea de cazare/masa pentru care optati,bre.
pe luni va zic si un nr de cont de BCR unde puteti arunca banii de avans.  Grin

"Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează." - Albert Einstein
tudop
Junior
**

« Reply #3 on: June 20, 2008, 10:43:09 PM »

Sincere felicitari pt organizare! tot sapt viitoare trebuie sa ma hotarasc si eu, ca am o multime de treaba si lumea considera concediul din august  Undecided

myke
Senior

« Reply #4 on: June 23, 2008, 10:36:09 AM »

Aoleu...nu cred ca-l termin pina pe 11:((
Nea George se poate numai simbata si duminica?E imposibil pentru mine sa dispar 3 zile de la munca mai acum in perioada concediilor...
Cu reteua de telefonie mobila cum e situatia?Are semnal si conexul?Sau are numai dialogul ca la voineasa....

CEL MAI BUN PRIETEN AL UNUI ARO-ist

George
Club Aro
Senior

« Reply #5 on: June 23, 2008, 12:11:54 PM »

se poate si numa' sambata,daca reusiti sa ajungeti devreme,ca ideea era ca sambata s-o avem toata ziua la dispozitie,pt stricat masinile. cat despre tel...asta e o problema. semnal numa' de la orange si numa' intr-un loc anume. deci daca vrei sa dai un tel,te duci acolo...ca sa primesti...numa' sms,si sa-l gasesti cand te duci la locu' cu pricina.  Grin

Schumy
Senior

Nu cobor sa m-ping din spate...ca am aro 10 frate

« Reply #6 on: June 23, 2008, 12:30:09 PM »

Vin si eu ...doar ca eu am asigurata cazarea in Dambovicioara si mancare imi iau d-acasa.......derajeaza nea keo?
sarpe
Nou venit
*

Deschide ochii. Gandeste.

« Reply #7 on: June 23, 2008, 08:10:32 PM »

prezent si eu 100%+copilot, cazare o sa fie la cort si pt. mancare aruncam niste bani pt. masa de sambata  "cascaval". restul aducem de acasa \Cheesy/

aro 244, motor bv3.0
fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965
sarpe
Nou venit
*

Deschide ochii. Gandeste.

« Reply #8 on: June 24, 2008, 09:08:29 PM »

nea Keo, ne spui si noua nr de cont pt. banii sa bagam si noi ceva acolo.

aro 244, motor bv3.0
fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965
George
Club Aro
Senior

« Reply #9 on: June 25, 2008, 01:25:29 PM »

pai pt ce bre? ca zici ca vii cu cortu' si mancare de acasa. pt ce sa-mi dai bani? oricum,mai sunt cateva zile,si vad ca sunt 2-3 care vor sa vina,si care se si descurca pe cont propriu. asa ca... nu vad rostul sa ma duc pana la banca sa-mi aflu ibanu',pe caldurile astea...

CT_80_PES
Junior
**

no pain- no glory

« Reply #10 on: June 25, 2008, 01:38:54 PM »

daca m-ai este valabil vin si eu 100% sotia doar cea nascut nu poate ,dar o sa iau un prieten platim cazare ,mancare ca asa mi se pare cel mai ok ....daca e asa o sa i-au legatura cu fan_aro si venim in colo impreuna ca e drumu lung Tongue
George
Club Aro
Senior

« Reply #11 on: June 25, 2008, 01:44:40 PM »

pai...ok. asteptam pana in w-e sa vedem cine se mai anunta,si luni dam adunarea.
pana acuma,am fi 5 masini. nu e rau...

Dan CHIRIAC
Moderatori
Senior

« Reply #12 on: June 25, 2008, 02:33:09 PM »

In ceea ce ma priveste treaba sta cam asa: de mers as merge, timp cred ca ar fi, bani gasim. Din pacate nu cred ca voi avea masina. 243-ul nu cred ca are sa fie gata, iar 10.4 trebuie sa intre la RK tablarie. Fara masina nu prea as merge... Ma mai gandesc un pic.

ARO 10.4 din 1995, motor Dacia 1,4
ARO 244 din 1993, motor L27D (inca)
CT_80_PES
Junior
**

no pain- no glory

« Reply #13 on: June 25, 2008, 04:34:57 PM »

cine m-ai vine sigur? si daca trebuie ceva pregatire ,,extra,, pt traseele alese .........

ps.mai sunt si incepatori Grin
George
Club Aro
Senior

« Reply #14 on: June 25, 2008, 04:50:38 PM »

pai in afara de tine si fan,mai sunt sarpepem si schumy si eu. deci 2x24 si 3x10.x...adica sunteti majoritari. Cheesy
si stai linistit,ca nu e vreunul mai avansat ca altu',si nu se merge la demonstrat calitati ale unuia in fata altuia. intalnirea e importanta...si sa nu se rupa prea rau masinile. Cheesy

Pages: [1] 2 ... 12   Go Up
  Print  

Jump to: