DATA : vineri 11 iulie , sambata 12 iulie si duminica 13 iulie
LOCUL: Judetul ARGES zona RUCAR localitatea Satic de unde se pot face trasee in numeroase directii :cheile Dambovitei, Marele Grohotis , Lacul Iezer si ce o mai fi stiu localnicii !
CAZARE: http://www.pomicom.ro/ la camera,sau la cort.
cine vrea la cort,si-l aduce.
costul cazarii este de 50lei/zi/pers (60lei in mod normal)
se asigura toate mesele,de vineri seara (cina) pana duminica dimineata(mic dejun) -80lei/zi/pers,fara beutura(100 in mod normal). - mananca fiecare cat poate,nu cat i se serveste. daca vrea careva 2 farfurii de acelasi fel,nu se supara nimeni.
de mancare,va fi suficient,cu mancare traditionala,bulz,gratare,pastrav,omlete cu shunca,etc... masa de pranz de sambata,se serveste la padure,pe unde ne-o prinde. adica ni se pregateste mancare la pachet,care intra in costul de mai sus.
cine vrea numai cazare fara masa,se poate. cine vine cu cortul,nu plateste nimic,dar frumos ar fi sa ceara de mancare macar,deoarece nu exista spatiu amenajat pentru cort,dar ne pune omul la dispozitie pajiste in curte.
cine vrea sa vina pe cont propriu,e bine primit. se cazeaza unde si cum considera.
faza e ca sambata seara vrem s-o lasam cu masa festiva si foc de tabara. wiskey din partea mea!
p.s.: daca se rupe ceva la masini,gasim si asistenta tehnica. aici tre sa mai discut,sa vedem daca gasim mecanic disponibil pt zilele de w-e(fara sa se imbete inainte de intoarcerea tuturor),daca nu,doar recuperare si reparatii luni. ma rog,ideea e ca nu ramane nimeni in urma! cum,necum,ne intoarcem cu totii la baza...
astept inscrieri ferme(30% avans) toata saptamana urmatoare. momentan,am rezervat pe vorbe,insa nu pot tine ocupata shandramaua,si apoi sa ma duc singur...ca tot singur platesc,si nu-mi permit. oricum,mai sunt cam 3 saptamani pana la eveniment,deci e cazul sa ne mobilizam.
astept inscrierile intai aici. supces!