Exact, este usurel, are motorul pe benzina care este mai "turat" decat motorina si deasta il si scoate aproape de pe oriunde. Un suzuki fie el vitara, sam, jimny , nu mai are nici un farmec daca este diesel. Azi primavara la intalnirea Ladies Ride, la trial, era o panta de vreo 50m plina cu noroi. Singurele masini care au urcat o fost vitarele, samuraiele, pajero v6 pe benzina si o toyota care era tot pe benzina (din ce tin minte eu) . Ce o fost diesel si greu gen patrol, l200, o cautat alta varianta....sunt locuri unde conteaza turatia la roata. Nu mai zic de samuraiele care au motor de 1600 16v de vitara sau de swift gti 1300 16v si vreo 130 de cai. In combinatie cu un ambreiaj HD, carburatoare si evacuare custom made...e bomba curata, ma rog mai trebuie si ceva planetare HD ca sunt cam grisine cele de samurai.
Sa revenim la topic ca deja suntem pe sant, eu chiar as fi vrut un ARO cosworth (daca se fabricau in nr mare) doar din pricina motorului care este V6 benzina, daca era sa zicem 6 linie si motorina cu tot cu turbo si mai stiu eu ce,facut de Maseratti, nu imi placea.
Candva cumva, un ARO 242 ca alu nea @George sper sa rasara si la mine in ograda, cu toate cele, mie imi place mult masina si sunt convins ca poate multe pe off-road. As vrea sa mi-l modific eu asa cum stiu eu sa pot merge fara dureri de cap cum merg si cu Suzukiul pe deal.