discuri frana
Moderators: mariusjaz, socratee
-
ionutzzz123
- Membru de elita

discuri frana
S-a mai discutat problema asta, dar sunt rasfirate topicurile si nu prea se intelege foarte mult din ele. Tot caut de cateva zile niste discuri de frana pentru aro 243 si nu gasesc nimic. Stiti de pe la ce masini merg puse pe aro discurile de frana? Putem face pe comanda asa ceva? Voi de unde ati mai luat discuri de frana?
- tudop
- Membru de elita

Re: discuri frana
Pt fata, sau pt spate? Ca pt fata, sunt discuri de Aro la discretie pe forum,la vanzare... nu trebuie sa cauti prea intens. Daca vrei pt spate, poti adapta discuri de Suzuki samurai, sau Vitara.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

Pt fata, dar eu nu am vazut nicaieri discuri de vanzare
-
23cvl
- Membru de elita

Si eu am cautat mult timp discuri, adevarat am gasit SH la pret de discuri noi, nu stiu de ce dar am vazut numai scumpe , am etrieri pt fata si discuri ventilate si vreau sa le pun pe spate , aveti idee cum pot face frana de mana? daca e pt discuri se poate discuta si pune poze aici, nu cred ca e vreo problema, multumesc.
Forum Aro Club Romania !
-
ionutzzz123
- Membru de elita

Nu ai cum sa pui etrieri de fata pe spate, pentru ca nu ai de unde sa prinzi frana de mana, am citit pe undeva ca ar merge cei de renault 21 de spate. Cel mai in masura sa ne spuna este myronutzu care a facut schimbarea. Eu cred ca ar trebuii sa cauti etrieri de spate de alta marca.
- tudop
- Membru de elita

Mi se pare o complicatie inutila sa pui discurile ventilate pe spate - din cauza ca etrierii sunt mari, si necesita flanse adaptoare complicate si scumpe, si evident frana de mana deja devine o constructie scumpa si complicata (se poate face pe cardan, cu un disc si etrieri dedicat)
Ca o regula generala, pe spate se pun discuri de Suzuki samurai (sunt discuri simple) si etrieri cu frana de mana de la Golf, Alfa romeo, etc.
Ps. sunt slabe sanse sa gasesti discuri ventilate de Aro la pret de 1-2 lei pe Kg, mai ales daca sunt in stare buna. Sunt totusi niste piese folositoare si cerute. Eu am vandut o pereche cu 75lei/buc, iar daca as fi avut neaparata nevoie, as fi platit aceasta suma fara sa ma stresez.
Ca o regula generala, pe spate se pun discuri de Suzuki samurai (sunt discuri simple) si etrieri cu frana de mana de la Golf, Alfa romeo, etc.
Ps. sunt slabe sanse sa gasesti discuri ventilate de Aro la pret de 1-2 lei pe Kg, mai ales daca sunt in stare buna. Sunt totusi niste piese folositoare si cerute. Eu am vandut o pereche cu 75lei/buc, iar daca as fi avut neaparata nevoie, as fi platit aceasta suma fara sa ma stresez.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

As plati si eu, daca as gasi discurile, are un coleg la vanzare, dar are set cu fuzete, etrieri .. o sa ii dau un telefon. In alta parte mai stiti?
- sorin
- Membru legendar

discuri de Aro 24, noi noute ventilate 200 lei buc 2 pe stoc 0726781000 -sorin
- Ady
- Membru Devotat

Ultima data cand m-am interesat de asa ceva (prin vara) aveau la C-lung la Duexim.