Dupa ce am schimbat toate lichidele si distributia, m-am gandit ca ar fi timpul sa incep cu modificarile mai serioase, asa ca am inceput cu pragurile.
Materiale folosite:
- teava neagra de 1 1/2", grosime 3.2mm
- tabla de 3mm pentru suporti
- suruburi duritate 12,9
- vopsea negru mat.
Pretul materialelor a fost aprox 300 RON (fara tabla, pe care am avut-o eu)
Dupa vreo 10-12 ore de lucru a iesit cam asa ceva:
Aici trebuia sa fie pozele, dar... eroare
Nu s-a putut încărca ataşamentul în ./files/17064_38ddfa8081929d31c85f9ebd6596e148.
Daca imi explica cineva cum pot atasa fisierele (rezolutie 800x600) voi edita acest post si le voi atasa.
Praguri pentru 244
Moderators: mariusjaz, socratee
- gorishor
- Administrator

- wolfman
- Membru

Re: Praguri pentru 244
Asa cum am promis, revin cu poze. Totusi, nu am putut sa editez post-ul anterior. Asa e normal?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- wolfman
- Membru

Alte poze.
In partea din fata am facut un suport pe care o sa-l fixez pe sasiu cu ajutorul unei placi de fier si a 4 suruburi. In partea din spate, neavand aceasta posibilitate ma gandeam sa-l sudez direct pe sasiu. O fi bine? Aveti alte idei, eventual niste poze sa vad cum le-au prins altii?
In partea din fata am facut un suport pe care o sa-l fixez pe sasiu cu ajutorul unei placi de fier si a 4 suruburi. In partea din spate, neavand aceasta posibilitate ma gandeam sa-l sudez direct pe sasiu. O fi bine? Aveti alte idei, eventual niste poze sa vad cum le-au prins altii?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- myronutu
- Membru legendar

frumoase praguri.si eu tot pe sasiu le-am sudat direct.de caty e diametru tevei de fi 60?
- wolfman
- Membru

Teava e de un tol jumate grosimea peretelui de 3.2 mm
- George
- Administrator

da. ai dreptul doar o anumita perioada sa editezi postarile, ceva de genul o ora sau o zi, nu mai stiu. exista rubrica de "probleme tehnice" ale forumului, unde poti adresa intrebari de genul. sa incercam sa ramanem on topic, aici, multumesc.wolfman wrote:Totusi, nu am putut sa editez post-ul anterior. Asa e normal?
ARO CLUB ROMANIA