inaltare spate
- karpatenwolf
- Membru

inaltare spate
La a mea Spartana m-am confruntat cu o problema in urma modificarii de inaltare la puntea de spate. Vreau sa precizez ca suspensia pe spate este foarte putin modificata de fabrica fata de alte A-10.Respectiv nu mai are distantieru de alu de sub pachetul de lame-in schimb prinderea de pe punte este mai inalta-deci rezultatul este acelasi.Acum eu am ridicat-o introducand sub pachetul de lame un dist de alu de 37mm de inalt.problema este ca telescoapele nu se destind destul in sensul ca in pozitie normala orizontala a masinii cursa lor este la limita de destindere.deci mi-ar trebui niste telescoape care destind vreo 30-40-50 mm in plus.M-ar interesa daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema daca a gasit niste telescoape care s-ar putea folosi sau se pot modifica(lungit tija ) cele originale?M-am mai gandit daca nu ar merge de Niva.De asemenea am auzit la cineva care a avut niste Monroe care deschideau mai mult decat cele originale dar nu stiu de ce masina erau.
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.
- razvy
- Membru legendar

Re: inaltare spate
cauta in magazin ca exista diferite marimi ,eu am 2 care deschise au vreo 70 cm si inchise vreo 35 /40 tot de pe aro 10 leam dat jos
- cristi-devildnb
- Membru de elita

a pus un coleg de a inaltat foarte mult de tv. vezi cat au deschise
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- karpatenwolf
- Membru

Am montat pe al meu aro de Niva deschis 49 in comparatie cu ale masinii 47 .Nu mai stau in refuz .flexeaza binisor insa dupa unele studii pe net cred ca ideale sunt de Raba de fata.
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.
- razvy
- Membru legendar

nu pune de raba ca nenorocesti rulmentii ,si tu vei avea o senzatie "foarte placuta" cand va da in gropi ,sunt prea tari