grupul fata prins de sasiu

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
micutucelmicut
Incepator
Incepator

grupul fata prins de sasiu

Post by micutucelmicut »

sfaturi pt prinderea grupului fata de sasiu,la modelul 11.4 ? Eventual poze ?

KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: grupul fata prins de sasiu

Post by KAROLOKW »

pune mana si mai cauta nu astepta mura in gura ca nu primesti :) iar daca vei cauta temeinic vei gasi sigur,daca nu te descurci dupa ce vei studia tot e afisat si prezentat aici atunci mai scrie un mesaj si se va rezolva problema.
si inca ceva treci pe la reguli forum si scrie locatia in profil sa stim si noi de unde esti ca zona...stii tu despre ce e vorba...regulile forumului :)
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Am vazut la prezentare ca-i din iasi, asa ca poate lua legatura cu baietii de acolo, care sint meseriasi, si ii pot face aceasta operatie relativ simpla la Aro 11-4.Suportii ii poti cumpara gata facuti de la Adi Herisanu, sau ti-i poti face singur, daca ai unde. restul este o chestie de vreo doua ore. Intradevar detalii , poze si imagini gasesti daca cauti in mai multe topicuri.
micutucelmicut
Incepator
Incepator

Post by micutucelmicut »

nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu astept, mura in gura,plastica afirmatia,nu ? Daca petrecea-i ca mine,o noapte intreaga,sa cauti subiectul si nu-l gasea-i,banuiesc ca a-i fi procedat la fel. Ti-as putea raspunde la fel...nu am nici o vina ca nu a-i tras cu ochiul la prezentare forumisti.

KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

micutucelmicut wrote:nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu astept, mura in gura,plastica afirmatia,nu ? Daca petrecea-i ca mine,o noapte intreaga,sa cauti subiectul si nu-l gasea-i,banuiesc ca a-i fi procedat la fel. Ti-as putea raspunde la fel...nu am nici o vina ca nu a-i tras cu ochiul la prezentare forumisti.
intradevar ai mare dreptate asa este dar mai uiti un mic amanunt locatia in profil inseamna acolo in dreapta unde ai tu userul si iti scrie cate mesaje ai scris si altele...deci sa inteleg ca totusi am dreptate? uite la mine scrie Brasov e simplu pui si tu acolo la tine Iasi.
Vis a vis de cautat o noapte ..pai inseamna ca nu esti rabdator de loc :) eu am citit si rasfoit forumul asta si celalalt DTRN vreo 6 luni inainte sa imi fac curaj sa intreb ceva si pot sa iti spun ca 80 % din raspunsuri au aparut numai din simpla consultare sistematica.
Iar pentru final vreau sa precizez ca nu am nimic cu tine sau cu oricine altcineva ci doar am adus la cunostinta niste aspecte pur normale si simple,iar daca te-ai simtit lezat de cele spuse sau daca tu consideri ca ce am spus nu este real sau nu am dreptate te rog sa iti exprimi dorinta catre un moderator sau admin si voi fi mai mult decat bucuros sa imi i-au Ban.
Toate cele bune si sarbatori fericite alaturi de spor la munca si pasiune maxima.

Post Reply