IO CU CIINE VOTEZ

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Locked
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

IO CU CIINE VOTEZ

Post by pantelimon »

pai tot cu basescu.adica stampila pa NU si sper sa nu gresesc.
sa duca pana la capat ce a inceput, sa scapam de comunisti,si sa dea drumu la treaba nene sa traiasca tot ROMANU decent ca nu vor toti palate si secretare fatoase

SERGHEI
Banat
Banat

Re: IO CU CIINE VOTEZ

Post by SERGHEI »

Stampila pe NU....pentru ca pot. :>-
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Eu pe DA ca m-am saturat si de mincinosul de Basescu.Probabil nu stiti cat de corupt e!Nu zic ca altii sunt mai breji.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

pe NU, pentru ca nu a incalcat consitutia, parlamentarii nu ne merita... si... daca pun pe DA... ce o sa am de ales? intre Voiculescu, Vadim Tudor, Becali, si Geoana? Nu mersi....

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Pe DA, pt ca nu suport prefacatoria "draga Stolo", perversiunea, ipocrizia si minciuna!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

stefane,ce te face sa crezi ca numai dintre aia ai putea alege? poate ar mai aparea si altii,daca ar avea sansa,sau motiv...nu? hai sa dam si altora posibilitatea,hai sa incepem curatenia...de sus in jos. "pestele de la cap se'mpute"
apropo,nea george...ce a inceput asta? adica ce a inceput,in interesul nostru,vreau sa spun? de cand a fost la primarie,n-a ramas in urma lui decat scandalul cu cainii impuscati. in rest,a facut ceva? iar la presedentie,ce-a facut? in afara de a conduce masina baut,chefuri cu becali,poze si dansuri prin carciumi,pumnu' in gura justitiei (a se vedea dosaru' "flota" care s-a pus prafu' pe el)...? cearta si scandal,asta e in stare sa faca.
ARO CLUB ROMANIA
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Din informatiile mele, doar respectivii aceia si-au anuntat intentia de a candida... Daca or mai fi si altii, vad ca-s timizi...

Iar la urma urmelor, suspendarea presedintelui teoretic se face cand acesta incalca constitutia... Dupa parerea Curtii Constitutionale, desi presedintele a fost bulangiu, nu a incalcat constitutia... ceea ce reprezinta si umila mea parere... Faptu ca parlamentarii au ignorat recomandarea CURtii constitutionale, si l-au suspendat... nu ma incalzeste.... cu atat mai putin faptul ca au incercat sa denigreze judecatorii de la CURtea Constitutionala, spunand ca au facut politie politica, dat fiind faptul ca nu le-a convenit decizia CURtii...

Pe teme dezbateri politice se poate continua la infinit... am vrut doar sa-mi spun pe scurt optiunea....
George
Administrator
Administrator

Post by George »

12 sunt mai usor de controlat decat 322...sau la asta nu te-ai gandit?
totusi...un lucru nu tine nimeni cont,si anume principiul de baza al democratiei: minoritatea se supune majoritatii. cand basescu a iesit la alegeri,ce ar fi insemnat sa se scandalizeze toata opozitia,ca nu e corect ca iesit ala? acuma,cand 322 voteaza o treaba,cum poti sa vii tu unu' singur si sa spui ca toti ceilalti sunt razna? e putin ilogic si lipsit de respect. ganditi-va la jandarmu' mondial,ca "dabal iu bushi" a fost ales in urma unor mijloace nu tocmai ortodoxe...suspect de frauda. dar contracandidatul a tacut si s-a recunoscut invins...
dar noua se pare ca ne place mereu de ala care striga mai tare.
ARO CLUB ROMANIA
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

N-ai ce le face Keo, sunt hipnotizati de singurul ochi sanatos al iepurasului. Ma uit in jur si nu-mi vine sa cred ca oamenii nu vad cum un al doilea ceausescu apare. Dar poate ca asta vor romanii, mai stii! El e cel mai bun, cel mai drept, cel mai...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote: Pe DA, pt ca nu suport prefacatoria "draga Stolo", perversiunea, ipocrizia si minciuna!

Ba o suporti,altfel ai fi parasit Romania de mult..... :-j :-j :-j :-j

PS-oricine sa fie la putere,dar sa nu imi creasca impozitele ,sa am gaz ieftin ,benzina ,motorina si GPL la discretie,si libertate de circulatie....in rest poate sa fie cat de rau  ca stiti vorba aia ,,Romanul isi merita soarta" si ,,cine poate oase roade cine nu  sa fie sanatos daca este prost sa se multumeasca cu carne macra"....

Hai Base!!!!!  Ca toti se iau de cateva barci ruginite ,dar de toata floarea cea vestita a industriei romanesti vanduta de Nea Nelu &Compania nu zice nimeni nimic.Si din cauza lor ,in loc sa imi cumpar un Aro Crosslander din fabrica ,am ajuns sa-l fac intr-un atelier privat ,iar oamenii de la ARO CL lucreaza pe ici pe colo pe salarii mizere..AICI ESTE DREPTATEA OFERITA DE PDSR FLORINE???Noi de bine de rau avem ce pune pe masa si in rezervoare dar nu-i vedem pe altii ca nu au o paine pe masa.Si sunt multi ,al naibi de multi ...isi duc traiul de pe o zi pe alta si noi ii dam inainte cu vapoarele vandute....Cu ce-l ajuta pe ala din Maramures o ,,barca in plus"...Asta este ,nu vedem mai departe de ,ziare "....si de curvele din politica.Nu avem decat sa admiram un ,,mos"(comunist convins),un ,,bombonel" sasait,un Geoana cu comportament de tzatza si un ,,cioban" ..cum arunca pe sticla in discursuri sforaitoare lectii de viata.Chiar ca meritam conducatorii pe care-i avem.....
Last edited by SERGHEI on 19 May 2007, 16:32, edited 1 time in total.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Uite ce au gasit altii.....bagati un ochi....sa ganditi.

http://lista322.yeahost.com/index.php
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

78% au votat NU... \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ;D ;D ;D ;D ;D Asa ca ....Base Base Base...... \:/ \:/ \:/ \:/javascript:void(0);
Dancing 

Acum serios vorbind,este singura optiune viabila,sa speram ca cei care am votat NU,nu vom fi dezamagiti iar cei ce au votat DA  sa descopere in timp ca au votat gresit.....Si cei pro-Base si cei contra nu doresc decat sa duca o viatza mai buna ,corect? Acum nu mai discutam despre cine are sau nu dreptate,nu putem decat sa asteptam si sa-i acordam o sansa lui Basescu..Daca face prostii ,sigur va cadea ....
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Eu cred ca va urma o vendetta...
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

SERGHEI wrote: Chiar ca meritam conducatorii pe care-i avem.....
Mare dreptate ai! Vezi faza cu telefonu'! Astia suntem noi romanii, si, cum am mai spus, Base ne reprezinta perfect ca neam (prost)!

Si zau, Serghei! Esti unul din cei mai inteligenti tipi pe care i-am cunoscut! Chiar nu vezi sub regimul cui au crescut impozitele, gazele, benzina? Chiar nu vezi ce se intampla de fapt?
Cum putem fii anticomunisti si sa zicem ca doar Base ne poate salva? Cum putem sa uram securistii si sa-l iubim atat pe Base? Cum putem sa dorim starpirea coruptiei si sa punem presedinte pe Base? Tare derutati trebuie ca mai suntem!

PS @Serghei: nu am votat niciodata cu PSD (FSN, PSDR sau cum i-o mai fi zis!).
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Florin...preturile la utilitati au crescut in toate regimurile,cea mai mare crestere avand loc odata cu ,,aderarea"...lucru care se intampla si daca era Geoana sau Nastase la  Cotroceni.Furtisagurile si coruptia nu vor disparea pentru simplul fapt ca suntem ,,LATINI".Suntem un popor in care fiecare trebuie sa fie mai smecher decat cei din jur....un popor care se bucura de necazul altuia si care in loc sa spuna ,,multumesc" spune ,,da-l in p_ _ a mea si pe asta ca l-am tzepuit".Nu stim sa facem nimic perfect dar cerem bani cu sacul,ne credem cei mai destepti dar suntem cu mult sub alte natii chiar daca radem de ei ca traiesc numai dupa amanuale.Nu Basescu a trecut toate datoriile smecherilor la datoria publica...

Nu suport PSD-ul ,vad oameni care au primit ,,spagi" de la mine si de la prieteni de-ai mei ....care fac caz de corectitudine....Cum sa tin cu ei cand un mare sef de la Electrica  (membru marcant in PSD) imi spune ca anul aceste nu se fac extinderi de retele electrice pt ca nu au alocat nici un leu pt asta.DAR ,....omul lui de baza imi sugereaza ,,voalat" ca se poate totusi rezolva cu o atentie de  20mii euro problema ,adica aproape jumatate din cat m-ar costa reteaua facuta pe banii mei .Stii ca eu trebuie sa platesc pt a avea curent 1,7 miliarde ,iar reteaua respectiva devine instant proprietatea Electrica (chiar daca este platita de mine)?? Stii ca poate veni orice ,,betiv" care isi face un bordei pe strada mea sa se racordeze la retea fara sa imi plateasca ceva?  Aaaaaaaaaaaaaa....pai sa dam un telefon sa organizam un flagrant nu??/  ..frectii de film....realitatea este alta...Dintre doua rele ,alegi raul cel mai mic,iar in momentul de fata Basescu este cea mai buna optiune.Am mancat si eu paine multa de pe urma fostilor si mananc si de pe urma actualilor....si oricine ar veni ma adaptez,problema ramane cu milioanele de romani care de saracie ne  vor da mie,tie..lui x  in cap sa ne i-a painea din mana ,aici este durerea mea.Cu foamea si prostia nu te joci....

Locked