cardanul mic de ARO 1o
Moderators: mariusjaz, socratee
-
Vanatorul
- Incepator

cardanul mic de ARO 1o
am observat la cardanul scurt care face legatura intre reductor si planetare la ARO 1o din 97 o uzura mare in sensul ca are joc si loveste in carcasa.Stie cineva daca se poate repara(schimbat crucile si care este modelul pentru ele) sau e musai sa inlocuiesti cardanul.Se potrivesc cruci de la alceva(papuc,cardan spate)?Multumiri pentru sfat

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: cardanul mic de ARO 1o
Jocul poate fi din cruci sau din culisanta.
Daca e din cruci se inlocuiesc relativ simplu. Se gasesc de pe la 30 ron bucata. Daca e din culisanta trebuie inlocuit cardanul.
Daca e din cruci se inlocuiesc relativ simplu. Se gasesc de pe la 30 ron bucata. Daca e din culisanta trebuie inlocuit cardanul.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
Vanatorul
- Incepator

multumesc mult pentru informatieDan CHIRIAC wrote:Jocul poate fi din cruci sau din culisanta.
- karpatenwolf
- Membru

Stii de unde pot achizitiona si eu crucile respective. Mi-ar trebui si de la cardanul de spate.
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.