Chedere 243
- autom
- Membru Devotat

Chedere 243
Ma gandesc sa demarez activitatea de ansamblare a Daciei mele 1100. Marea problema este ca nu mai am bune chederele originale. Cele din fabrica erau facute dintr-un fel de cauciub buretos lipite cu prelandez. Am inteles ca Aro 243 ar avea asa ceva la usa din spate. Ma poate ajuta cineva cu o poza? Sau sa imi confirme daca e asa. Raman indatorat!

- Raimondo
- Membru

Re: Chedere 243
Buna seara. Din cate stiu, este posibil sa se potriveasca chederul de usa spate, pentru ARO 243. Chederele pe care le vreti, sunt cele care se lipesc pe usa de DACIA 1100. Eu va recomand sa merge_ti la un magazin cu piese pentru ARO, si sa cumparati o bucata de cheder. Se vinde la metru.
Mult succes !
Eu, am cumparat de la un magazin de piese ARO in 2007, la metru. si am platit 500.000 lei pe bucata.
Daca doriti, incerc sa caut maine. si daca gasesc. va contactez .
Mult succes !
Eu, am cumparat de la un magazin de piese ARO in 2007, la metru. si am platit 500.000 lei pe bucata.
Daca doriti, incerc sa caut maine. si daca gasesc. va contactez .
Last edited by Anonym on 14 Mar 2009, 17:28, edited 1 time in total.
- autom
- Membru Devotat

Multumesc foarte mult!!!!!!! Raman indatorat. Eu am locuit in Targoviste timp de 9 anisori si stiu cat de cat zona. Magazinul ala de aro este cel de vizavi de combinat? Ala care a fost alta locatie? Parca era si un IMS pe acolo.
Daca poti sa ma ajuti cu un numar de telefon ceva sau, daca poti sa te interesezi daca mai au cheder de asta, ar fi superbine. E posibil sambata viitoare sa ajung la Tgv, special pentru treaba asta. Voi masura exact de ce dimensiuni de cheder am nevoie.

Daca poti sa ma ajuti cu un numar de telefon ceva sau, daca poti sa te interesezi daca mai au cheder de asta, ar fi superbine. E posibil sambata viitoare sa ajung la Tgv, special pentru treaba asta. Voi masura exact de ce dimensiuni de cheder am nevoie.
- Raimondo
- Membru

Am aflat si pretul exact: 8 lei / m. liniar.
- autom
- Membru Devotat

Multumesc mult.Am intrat in posesia chederului. Se poate inchide. Inca odata