http://www.youtube.com/watch?v=j8_ZLhN8 ... 060%2Ehtml
parerea mea este ca oameni de genul asta ar trebui sa fie batuti cu usa de la lift
din ciclul "sunt greu de cap da .... nici nu ma tratez"
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

din ciclul "sunt greu de cap da .... nici nu ma tratez"
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Raspuns: din ciclul "sunt greu de cap da .... nici nu ma tratez"
- Suparici
- Membru Devotat

mare pacat de dacie ca arata chiar bine si nu se vede sa fie coapta 
- George
- Administrator

handicapatii astia ar trebui pusi langa ala cu audi cu clima bizonica...
chiar ca masina arata bine si e pacat de ea. sunt altele care putrezesc si cu care se puteau distra,iar prostii distrug una buna. "de unde nu e,nici dumnezeu nu cere..."
chiar ca masina arata bine si e pacat de ea. sunt altele care putrezesc si cu care se puteau distra,iar prostii distrug una buna. "de unde nu e,nici dumnezeu nu cere..."
ARO CLUB ROMANIA
- myke
- Membru legendar

Bree...mare tzie gradina...inca o data zic ca petre cristea cind a ales renaultul dintre oferte a avut sclipiri de geniu.
timpitii draq...nici sa puna o masina de latul nu stiu...cica cascador...pai trebuia sa o bage in balans pe stinga si dupaia sa o dea pe dreapta si o salta de cur imediat...si nu stie ca pe macadam e greu de rasturnat ca nu are aderentza...ia sa fi incercat faza asta pe ciment....tot zic ca se ia prea greu carnetu...io zic ca prea ushor ca uite ce aurolaci iasa.
oricum...tipu e extrem..sa nu zic inconstient sau timpit.....numa timpitzi destia duc eu prin clinici cu ambulanta....
reedit....nici macar nu a auzit de masina cu offset (parca asha ii zice) negativ...de vede un bmw ca e cracanat del incarci zice ca is dushi rulmentzii..."ia sa vedeti cum sta roata"

timpitii draq...nici sa puna o masina de latul nu stiu...cica cascador...pai trebuia sa o bage in balans pe stinga si dupaia sa o dea pe dreapta si o salta de cur imediat...si nu stie ca pe macadam e greu de rasturnat ca nu are aderentza...ia sa fi incercat faza asta pe ciment....tot zic ca se ia prea greu carnetu...io zic ca prea ushor ca uite ce aurolaci iasa.
oricum...tipu e extrem..sa nu zic inconstient sau timpit.....numa timpitzi destia duc eu prin clinici cu ambulanta....
reedit....nici macar nu a auzit de masina cu offset (parca asha ii zice) negativ...de vede un bmw ca e cracanat del incarci zice ca is dushi rulmentzii..."ia sa vedeti cum sta roata"
Last edited by myke on 29 Mar 2007, 01:01, edited 1 time in total.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Niste dobitoci!
Pacat de masina!
Pacat de masina!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Werner
- Aro Club Romania

Asa cava trebuie impuscat pe loc!Nebunii aia inca sunt pe nivelul intre animal si Neandertaler!!!! Ar trebui tinuti la gradina zoologica, sa le admire altii prostia!
- tarzy
- Membru legendar

Re: din ciclul "sunt greu de cap da .... nici nu ma tratez"
se pare ca nu e ceva specific spatiului carpato-danubiano-pontic
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4&hl=en-AU
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4&hl=en-AU
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Werner
- Aro Club Romania

Re: din ciclul "sunt greu de cap da .... nici nu ma tratez"
Deloc, sa stii ca prostia nu cunoaste frontiere!
Last edited by maiden on 29 Jun 2007, 11:58, edited 1 time in total.