Ideea este ca sunt cam singurii mecanici care ii am disponibili și asta prin verișoara mea primara ce este nasa la unu din ei.
Trist este faptul ca lipsa de comunicare și tendința de a da teapa sunt foarte ridicate, și de aici tot stresul care defapt nu își are rostul.
In final îmi pare rău de ei, pentru ca, cu o așa atitudine Niciodată nu or sa răzbească și vor continua sa se scalde in propria lor mocirla, eu in final voi continua sa fiu....bine.
El ca mecanic ar fi bun, de restu nu știu,insa pana o stabilizez mașina am sa ma lupt cu ei, deja prețul la piese sa redus mult pentru ca nu am ales prima varianta și am căutat piese singur.
In Suedia am norocul cu un prieten din copilărie ce este mecanic și și-a făcut ucenicia pe Rabe, aro și tot felu de sovietice.
Cu el am sa încerc sa aduc mașina dpdv mecanic la liman, și bine-nțeles cu ajutorul acești forum careeste o mina de Aur in cazul asta.
Cu timpul voi schimba și cumpara piese ce sunt ok și așa am sa o fac mașina sa meargă decent, cum defapt a și fost ea proiectata sa meargă

Acum, cu domnul de la Duexim m-a sfătuit ca multe din piesele ce le vor da jos sunt muuult mai bune și ruginite decât ce este acum nou din fabrica, încă o treaba super zic eu pentru ca acum știu ca tot ce dau jos păstrez , apoi văd prin cine găsesc sa le trimit undeva la restaurat,ce se poate salva. Apoi sa pe am ca piese de schimb când cele “noi” își vor da duhul.
Planul meu cu mașina nu este pentru a o bagă prin namoale și sa ii dau forja, intenționez sa o am ca mașina de hobby și călătorii cât îmi va permite motorul. Pentru 4x4 am sa aleg trasee ușoare care sa nu solicite mașina prea mult.
Momentan sunt in căutare de o pompa de apa
Motorul nu este de Brașov ci de Câmpulung iar pompa de apa nu se găsește aproape deloc.