Contestare proces verbal

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
costy84
Moderator
Moderator

Contestare proces verbal

Post by costy84 »

In seara asta am reuşit să mă aleg cu o amendă si permisul suspendat o lună pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Am o intrebare pentru cine se pricepe la chestiile astea, procesul verbal nu este nul dacă in el este mentioantă la rubrica "locul" (in care s-a săvârsit fapta) o stradă iar in rubrica "a săvârşit următoarele" este menţionată altă stradă? ???

niku111
Membru legendar
Membru legendar

Re: Contestare proces verbal

Post by niku111 »

Tipic militienesc.Cred ca este nul procesul dar nulitatea lui o da numai instanta cu toate ce orice om normal sesizeaza,in cazul meu 15to tara masiinii plus 25000kg incarcatura a fost 45 to.
rica
Membru de elita
Membru de elita

Post by rica »

Ai martori sau poti aduce pe cineva sa sutina ca nu ai fost unde zic ei in PV?
Daca da il poti contesta.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Pai nu imi trebuiesc martori (in masină era si sotia), tocmai politistii sunt martori ei precizănd in procesul verbal la locul contraventiei o stradă (Matei Basarab)iar in precizarea modului in care a fost comisă contraventia că mă deplasam pe o altă stradă(Portului).

rica
Membru de elita
Membru de elita

Post by rica »

Aha... Ciudat.
Rudele de gradul I nu sunt acceptate ca martori din cate stiu.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Ce o fi o fi, o să depun contestație legat de numele străzii si articolul la care a încadrat contravenția, dacă tine tine dacă nu o lună mai dau burta jos. Pana la urma legea zice că am comis contravenția deci nu pot să-i acuz pe polițiști de rea voința ci doar pot încerca sa ma leg de niste greșeli in procesul verbal. Sincer daca nu trebuia sa ajung pe 26 februarie la București cu copilul nici nu îmi mai băteam capul dar dovada asta de 15 zile îmi încurca toate planurile. Culmea este ca tot ei m-au sfătuit sa contest procesul pentru a trage de timp si a ajunge la București.
mihai71
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai71 »

Cauta un Avocat sa depui contestatia . Scoate un certificat de grefa ( stie avocatu ) , ca pana la proces sa poti circula / vei putea prelungi dovada pina la proces. Contacteaza un Avocat
Rockere partidul te vrea tuns
rica
Membru de elita
Membru de elita

Post by rica »

Asa pana se programeaza procesul mai poti conduce un sau mai mult.
Ce ciudat!
rica
Membru de elita
Membru de elita

Post by rica »

costy84 wrote:Culmea este ca tot ei m-au sfătuit sa contest procesul pentru a trage de timp si a ajunge la București.
Dar daca te-au sfatuit de ce nu te-au pasuit?
Ce ciudat!
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Din cauza filmării, cred ca aveau dispoziție să nu oprească camera si nu aveau ce să facă. Nu este nevoie de avocat pentru contestație, pana la rezolvarea contestației se returnează permisul in baza unui certificat de grefa,nu se merge cu dovada.
rica
Membru de elita
Membru de elita

Post by rica »

Sau nu aveau norma facuta... ;)
Ce ciudat!
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

La 5 luni si o zi Judecătoria Mangalia mi-a admis plângerea contravenţională, acum aştept să facă IPJ Constanţa recurs (cu toate că la cât de lamentabilă a fost intâmpinarea făcută de ei cred că o lasă moartă). Dacă o amărâtă de contestaţie a durat 5 luni ce ne mai mirăm de procesele penale ce ţin ani de zile.

Post Reply