S-A FURAT ARO 244, "TORPILORUL"!

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
floryn
Incepator
Incepator

Re: S-A FURAT ARO 244, "TORPILORUL"!

Post by floryn »

acum daca s-a intimplat un eveniment nefericit cu masina lui dan chiriac nu trebuie sa o dea administratori forumului in extrema cealalta.pina una alta nu s-a dovedit ca hotu e de pe forum.si poate sint membri pe forum care doar citesc si admira foto .ei fiind incepatori in materie de marca aro poate nici nu prea a ce zice unor oameni care maninca aro pe piine.acum nu trebuie exclusi toti ,si sa ramina doar cei ce se cunosc personal.

Arcasul
Membru
Membru

Post by Arcasul »

floryn wrote:acum daca s-a intimplat un eveniment nefericit cu masina lui dan chiriac nu trebuie sa o dea administratori forumului in extrema cealalta.pina una alta nu s-a dovedit ca hotu e de pe forum.si poate sint membri pe forum care doar citesc si admira foto .ei fiind incepatori in materie de marca aro poate nici nu prea a ce zice unor oameni care maninca aro pe piine.acum nu trebuie exclusi toti ,si sa ramina doar cei ce se cunosc personal.
Haideti sa nu fim mai catolici decat Papa! NU trebuie exclusi oamenii care sunt la inceput sau nu au posturi! Si eu am fost in situatia asta si ... mi-a fost bine ca nu m-ati exclus. ;D
Parerea mea: masina lui Dan Chiriac ori a fost furata "la comanda", dupa ce hotul sau un "amic" s-a informat pe forum, ori la plesneala, masina atragand atentia prin ceva (anvelope, jante, proiectoare, etc.).
Va spun ca sunt la mare cautare masinile vechi, multumita Guvernului, dar si cresterii pretului la fier vechi (1 - 1,2 lei / Kg la Focsani).
Pentru ajutorarea colegului nostru Dan Chiriac am dat si eu sfoara in tara, in diferite medii si .... Doamne ajuta! ... sa gasesc eu masina, ca il pun pe Dan Chiriac sa ma plimbe cu ea prin Bucuresti! ;D
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Nu sunt de parere ca de acum trebuie sa devenim paranoici. Totusi, cateva cuvinte intr-un post de prezentare nu sunt atat de greu de scris.
Completarea locatiei la "profil" de asemenea.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
myronutu
Membru legendar
Membru legendar

Post by myronutu »

am ramas afis cand am intrat pe forum si am vazut,am citit tot si nici acuma nu imi vine sa cred ca sa furat aro-ul.imi pare forte rau pt domnu DAN si imi imaginez in ce stare e el acuma.domne da sal gasiti sanatos si intreg %%- good luck

gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

pana acum nici macar un semn, de la cineva?nici o informatie...cat de mica? :-[
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

ia privitii pe respectivii cum actioneaza asupra unei masini...nu stiau ca sunt filati de politie.macar astia au fost prinsi :-[
pacat ca nu au fost si astia care l-au furat pe torpilator.eu unu i-as da cu capetele de toti peretii >:(
http://www.220.ro/faze-tari/Hoti-De-Mas ... el=related

pur si simplu ramai uluit de faptul ca nu se jeneaza sa faca asta in plina zi....in vazul tuturor
George
Administrator
Administrator

Post by George »

floryn wrote:acum daca s-a intimplat un eveniment nefericit cu masina lui dan chiriac nu trebuie sa o dea administratori forumului in extrema cealalta.pina una alta nu s-a dovedit ca hotu e de pe forum.si poate sint membri pe forum care doar citesc si admira foto .ei fiind incepatori in materie de marca aro poate nici nu prea a ce zice unor oameni care maninca aro pe piine.acum nu trebuie exclusi toti ,si sa ramina doar cei ce se cunosc personal.
este mentionat in regulament ca se poate sterge contul din lipsa prezentarii, iar pentru asta e termen 30 de zile de la activarea contului. se presupune ca odata inscrisi, utilizatorii au luat la cunostinta si isi asuma acest aspect. pentru forumul asta unii isi consuma nervii si timpul fara sa astepte ceva in schimb, iar obiectivul infiintarii lui este exact crearea unei comunitati, si nu oferirea unei platforme pe care sa se poata socializa.
suntem un fel de "facebook", si nu "hi5" si sper sa fiu inteles corect. nu vad ce ai avea de ascuns daca esti bine intentionat. daca nu...internetul e mare si e loc pentru toata lumea.
multumesc de intelegere.
ARO CLUB ROMANIA
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

nu trebuie sa excludem varianta asta! totul ce e posibil! daca s-a furat repede masinutza s=a stiut despre masina bucatzica cu bucatzica! de aia trebuiesc restrictionate anumite chestii ca autorul furtului poate urmari acum tot ce scriem unde atacam!...
Zmeu
Banat
Banat

Post by Zmeu »

Va rog, sa ramanem totusi cu discutiile strict pe subiect

Imi pare rau de situatie mai ales ca stiu cat de mult tine nea Dan la Torpilor, putea fi orice alta masina si oricare din noi in aceeasi pozitie.....

Nu prea am avut cum sa citesc acest subiect d`a capo , si daca s-a mai discutat imi cer scuze...
din ce am inteles , nu apare masina pe nici-o camera nicaieri...
1) eu tind sa cred ca a fost gasit Torpilorul si politia ii lasa pe faptasi sa profite de masina pentru a putea descoperi intreaga retea(hoti care se folosesc de Torpilor la carat orice inclusiv seif, sau dezmembrari si trafic cu piese auto totusi e Toyota) si peste catva timp sa-i aresteze + Torpilor acasa Safe And Sound....ceea ce sper din tot sufletul.
2.a) daca-s hoti de masini Torpilorul a fost dus pe un traseu sigur dpdv, al camerelor de securitate, de aceea recomand achizitionarea si montarea unor camere fie in masina fie spre masina. Ultima varianta am aplicat-o cand am aflat ca unui vecin i-au spar masina ziua in amiaza mare langa o statie de taximetristi.Eu am camera cu IP, adica oriunde sunt pot vedea in ce stare sunt masinile+ ca am arhiva si in eventualitatea unor acte fie si de vandalism as putea vedea cine a actionat. In instanta probele video, din cate stiu, nu sunt acceptate dar eu ma folosesc de filmari in alte scopuri.
2.b) hoti de masini care i-au schimbat Torpilorului aspectul(alte roti, alta culoare -cu spray in 5 minute ai alta culoare- numerele de inmatriculare) si acum e pe strazi, la vedere, dar nu o vedem pt ca nu e verde si nu are rotile alea etc.
4) e posibil sa fi fost furata la comanda, aceasta comanda data de un vanator sau de ce nu un pescar, si acum Torpilorul zace intr-o curte, intr-un sat unde cetateanul respectiv se bazeaza pe faptul ca nu-l poate verifica nimeni.
Recomand camera, fie si una de chat, inchidere centralizata sau macar o alarma care sa sperie hotul, de GPS Locator nici nu mai zic cat e de util.
...dar nici-o metoda nu e infailibila

Nea Dan daca-ti trebuie un ARO pot sa ti-l imprumut pe al meu...nu se ridica la nivelul Torpilorului dar poti sa-ti faci treaba

Mult succes
cristi36111
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by cristi36111 »

Am deschis un subiect si pe scuteriti.ro , speram sa o gasim ,Doamne ajuta!
Unde nu-i drum, acolo e ARO si reciproca este valabila.
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Multumesc, din nou, pentru sustinere. (a cata oara?)
Nu, nu am nici o veste. Adica au aparut doar niste informatii vagi, de genul “nu stiu unde au fost aduse niste ARO ca sa fie taiate”, “a fost vazuta o masina asemanatoare in trafic”... Am incercat sa le exploatez cat am putut de bine, dar nu au dus la nimic.
Uite, acum ma intorc de la un astfel de drum. Cineva a vazut, din tramvai, o masina asemanatoare parcata undeva. Din pacate, era un Land Rover Defender verde, cu tabla striata pe laterale, cu plafonul alb.....
Pot eu sa umblu pe la punctele de frontiera, cum sugera cineva?
In ceea ce priveste REMAT-urile si centrele de fier vechi, in conditiile in care am informatii, de la politie, ca se practica furtul si dezmembrarea / taierea masinilor in complicitate cu unii angajati ai acestora, ce sa fac? sa ma duc sa vorbesc cu ei? pai, ce imi vor spune, oare?
Pot, oare, sa stau la poarta fiecaruia, sa vad ce intra si ce iese?...
Ca sa nu mai zic ca sunt o sumedenie de astfel de centre numai pe langa Bucuresti. Daca le mai punem la socoteala si pe alea ilegale...
Stiti la fel de bine ca mine ca intr-o zi, un ARO poate fi demontat, complet, pana la sasiu si ia de-l mai gaseste.
Sunt constient ca, pe zi ce trece, sansele de a mai gasi masina (alea care si asa erau mici), scad tot mai mult.
Va rog sa fiti atenti la ce piese/componente vi se ofera spre cumparare sau gasiti / vedeti la vanzare.
In ceea ce priveste felul cum ma simt, fuuu!!!... poate va povestesc mai in detaliu, peste o vreme...
Spre exemplu, imi este teama de ceea ce s-ar putea intampla daca as vedea pe cineva mosmodind pe langa o masina. Cred ca l-as calca in picioare. Si ma gandesc ca, poate, dau peste vreun amarat care cauta un loc unde sa faca pipi si eu ma urc pe el... Dar nu stiu daca m-as putea stapani. Si daca nu ma pot stapani este rau de tot...
Cu multi ani in urma (vreo 25), militar in termen fiind, am trimis in spital un sergent care m-a calcat prea rau pe coada in “perioada” de instructie ( cei care au facut armata stiu despre ce vorbesc). Sergentul cu pricina a fost trecut in rezerva din motive medicale, iar eu am scapat ca prin urechile acului, din pricina fricii ofiterilor si a comandantului de unitate de a raporta evenimente.
Cateva luni mai tarziu a urmat un alt sergent. E drept, asta a stat doar cateva zile in Spitalul Militar.
Aveam cam 30 de kilograme mai putin decat acum.
In anii care au urmat, constient fiind ca “mi-a trecut glontul pe langa ureche”, m-am straduit sa evit orice fel de confruntare violenta. Ba chiar imi amintesc ca de doua ori am preferat sa primesc cativa pumni inainte sa reactionez.
Cum spuneam: acum imi este frica. Sper sa ma mai linistesc odata cu trecerea timpului.

Cele bune!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
yo2ogm
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by yo2ogm »

Din pacate cu fiecare zi care trece sansele de a mai recupera masina scad exponential. Nici politia nu e in intregime curata si profesionista (vorbesc din proprie experienta). In aceasta saptamana ar trebui cautat intens prin Bucuresti si imprejurimi (cu ajutorul forumistilor din zona). Eu sunt cam departe, as vrea sa pot participa la cautari.
ARO 10,4 DIESEL, 2005
OPEL NEW CORSA DIESEL, 2008
tel. 0770403936
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

Sper sa fie gasit cat mai repede, hotii astia sunt extraordinari...pana acum furau masini de mii de euro, acum fura un Aro >:( Imi pare sincer rau, cu politia din ziua de azi nu faci mare lucru...nu isi dau interesul. :-[
Sa dea Dumnezeu sa fie prinsi si masina sa fie recuperata !
Image
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

Am postat si eu un anunt pe club fiat! am mai marit brigada...sper!
http://www.clubfiat.ro/forum/index.php/ ... permiteti/
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Hotii-s pe aici pe forum! Altfel ar fi prea mare coincidenta!
Si e putin probabil s-o dezmembreze ca daca vroia fier vechi, atunci fura niste epave de la tara!
Asta alege masini bune si probabil le duce undeva peste granita, peste Prut.
Am pus si eu pozele pe Classiccar, poate vede cineva ceva!

Post Reply