S-A FURAT ARO 244, "TORPILORUL"!

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
alex
Membru legendar
Membru legendar

Re: S-A FURAT ARO 244, "TORPILORUL"!

Post by alex »

nu zau....si la a mea care era marea valoare?

motor brasov sau ce? saibele de cupru de pe pompa de injectie?
happily mending an Aro 320 D127

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

alex, lumea nu prea stie ca, nu cu multa vreme inainte, s-a incercat furtul 320-ului tau.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

va dati seama ca nu aveam de unde sa stiu! eu sunt patit cu dacia 1310 break noua furata din fata casei cu alarma si inchidere centralizata! si la alex a fost tentativa!domnul Dan ati mai vazut in trecut semne ciudate cum ar fi masina incercata la usi sau prin altundeva? ca ma gandeam sa nu fie masina filata de demult!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

alex, si masina ta, si a lui dan, arata bine, arata ca functioneaza. cred ca e un motiv suficient pentru a fi furat.

@toti userii detinatori de aro: daca gasiti semne la masinile voastre de incercare de a fi furate, nu atingeti masina si anuntati-ma pe mine, pe dan, sau direct la furturi auto. e posibil sa putem recolta probe, urme, chestii din astea. daca aveam de la alex, poate ne ajuta lucrul asta. dar deh...nu ne-am gandit ca se poate sa aiba urmari acest lucru.
ARO CLUB ROMANIA

COSMIN*
Incepator
Incepator

Post by COSMIN* »

Salutare !
Sper sa gasiti masina intreaga si sa puteti rasplatii si faptasii !
Ca o mana de ajutor , am dat si eu sfoara-n tara pe alte forumuri, in speranta ca poate cineva va putea da vre-o informatie ! Cu cat mai multi ochi , cu atat mai bine !

Un topic pe motociclism :
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... try2740224

Un topic pe Traby.ro : http://www.traby.ro/forum/index.php/top ... l#msg20402

Si un topic pe 4tuning :
http://forum.4tuning.ro/32-poate-incadr ... ost4041601
nr. 150
Junior
Junior

Post by nr. 150 »

Voi fi şi eu mai atent cu AROurile prin Suceava şi voi răspândi vorba. Îmi pare rău să aud de aşa ceva. Sper să-ţi recuperezi maşina.
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

hume89 wrote:ca idee nu ar fi rea...dar stii vorba aia cu ulciorul la apa? nu merge!....orice hotz prost sa fie sa mai dea lovitura in acelasi loc iar "TORPILORUL" a fost furat pt valoarea care o are! motor accesorii etc! de exemplu a mea a stat toata vara descuiata si stau pe grivita aproape de zona pod grand nici musca nu intra! :))

exact...or fi ei hoti,dar nu sunt prosti.si-ar da seama ca este o capcana.
poti face asta chiar in cartierul acela cu noroaie,unde erau banuieli.masina capcana sa fie pazita si totodata dotata cu ceva camere de supraveghere,ascunse in interior.stiu ca pare a fi ceva desprins din filmele politiste,dar pentru gasirea Torpilatorului,merita incercat...
nu ar fi imposibil sa fie vreo retea de hoti de masini.daca ai prin unul,poti afla informatii despre masina,pana nu e prea tarziu :-[
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

hotii nu cauta calul de dar la dinti.ei se multumesc cu orice.poti avea tu alarma,inchidere centralizata si alte chestii de securitate a masinii,dar nici macar unui hot nu i-ar trece prin cap ca ar avea pe undeva ascuns un GPS cu care ar putea fi localizat de proprietar,prins,batut,internat in spital si apoi,poate si inmormantat pt furt ;D
la bataia hotilor,dau si eu o mana de ajutor. b-(
lasand gluma la o parte,puteti sa-l luati ca pe un sfat:toti iubitorii de masini romanesti care isi permit,montati-va GPS pe ele pentru localizarea lor!
KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

cu siguranta voi fi un pic off topic dar intreb si eu... daca pe un 24 sar mai gasi undeva un loc unde sa ascunzi un GPS sau macar modulul cu antena si alimentarea aferenta, dar la un M care e ca vai de el saracu nu are nimic si nici un locsor unde sa il camuflezi unde pot sa pun GPS-ul? :)
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

in sasiu
KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

CT-03-TVY wrote:in sasiu
da uite la asta nu mam gandit dar asta presupune taierea sasiului ceea ce nu pre o vad cu ochi buni :)
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

KAROLOKW wrote:
CT-03-TVY wrote:in sasiu
da uite la asta nu mam gandit dar asta presupune taierea sasiului ceea ce nu pre o vad cu ochi buni :)
trebuie neaparat sa tai sasiul?probabil ca asta a fost o gluma.avand in vedere ca aveti(unii dintre voi) masinile modificate....trebuie sa existe un locsor pentru un GPS.chiar si intr-un M :P
in bord undeva.asta e solutie de moment,pana il localizezi cu aproximatie,pentru ca la un moment dat,daca respectivii hoti desmembreaza masina,il va gasi.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

domnilor, nici aici nu va puteti abtine cu lalaiala?! deschide-ti manca-v-as topice pe ce tema vreti, dar lasati-l pe asta liber de tampenii ! daca aveti vreo informatie, postati, daca nu, lasati liber sa citeasca lumea, ca poate vede cine trebuie, ce trebuie, nu aberatii !
ARO CLUB ROMANIA
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

George wrote:domnilor, nici aici nu va puteti abtine cu lalaiala?! deschide-ti manca-v-as topice pe ce tema vreti, dar lasati-l pe asta liber de tampenii ! daca aveti vreo informatie, postati, daca nu, lasati liber sa citeasca lumea, ca poate vede cine trebuie, ce trebuie, nu aberatii !
scuze.. :-[
hari
Membru
Membru

Post by hari »

Imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat, mie ca mi-a spart si golit rezervorul si mi s-a urcat la cap daramite sa dispara cu totul din fata casei ! Imi dau seama prin ceea ce treci si mai ales ca la masinile astea nu conteaza doar valoarea lor in bani, sunt masini in care s-a pus suflet si pasiune, timp perdut si multe sacrificii. Poate una daca o iei de noua si nu faci nimic la ea nu te doare asa tare.
Dupa parerea mea ar trebui sa ne uitam mai atent la vanzari auto si la piese de schimb poate apare un indiciu ceva. Aproape ca nu-ti mai vine sa mai spui nimic de masina sa nu le dai idei nenorocitilor. Suntem cu totii alaturi de tine. Nu pierde speranta !

Post Reply