M461 prin Bucuresti
- pantelimon
- Membru legendar

Re: M461 prin Bucuresti
NUSTIU ACUI-E GALBEAZA
- 13 Todesengel
- Membru

Asta m-a dat pe spate.E nou.Nu stiu daca intelegeti,e NOU.Luceste totul pe el si vopseaua e originala.pare mai nou decit multe Loganuri fabricate ieri.Am vazut multe IMS-ri dar niciunul nu m-a ......ca asta.Lampile pe spate:cele originale nu au decit o mica(foarte mica)fanta cu lumina alba cind deschizi capacul de la camunflaj.Din aceasta cauza proprietarul a apelat la acea "adaugire "inestetica..foarte spectaculos motorul,fisele de la bujii si delcoul cu protectie(ecranare) tot felul de cutiute negre ciudate atasate pe sub capota.Masina are si un dispozitiv care se monteaza in fata si care in situatia cind intilnesti drumul blocat de busteni,pietre,etc,stie sa mute obstacolul din loc.Eu cred ca 59-ul lui George si asta sint cele mai tare IMS-ri din tara.Nu vreau sa supar pe nimeni dar repet,asta arata nou in "formula"originala,nu a fost restaurat,nu a fost revopsit.
P.S. V-a ar placea sa-l aveti in curte? (...
..
)
P.S. V-a ar placea sa-l aveti in curte? (...
...L I V E......A N I M A L S...! Impotriva vinatorii si a asasinilor de animale !
- 13 Todesengel
- Membru

fotografii
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
...L I V E......A N I M A L S...! Impotriva vinatorii si a asasinilor de animale !
- 13 Todesengel
- Membru

Exista unn mic buton rosu dedesuptul butonului ce actioneaza jaluzele,este un martor ,nivel lichid de frina..stim noi de ce este ala folositor,bat-o vina de caramida !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- cristian irimescu
- Membru de elita

Asta a fost uitata in biroul comandantului, sau, cum poate sa arate asa bine o masina cu vopsea originala?? care are cati ani?? greu de socotit... 
- antix
- Incepator

parerea mea ca nu este vopseaua originala. nu are cum sa fie asa lucioasa dupa 30 ani, chiar daca a stat la stoc. vopseaua folosita a fost de policolor galati, si era la butoaie mari(vazut cu ochii mei). si inca ceva.....am vazut multe M-uri cu nuanta asta de kaki....nuanta pe care nu prea am vazut-o in unitati, pe nici o masina. ce am vazut....cel putin parcul de peste 40 auto(in Brasov) aro, dac-uri, tab-uri, M -uri(licitate acum la romtehnica) aveau nuanta de kaki cum se vede mai jos.
[img width=300 height=225]http://img132.imageshack.us/img132/3905 ... 671ad7.jpg[/img]
[img width=300 height=225]http://img132.imageshack.us/img132/3905 ... 671ad7.jpg[/img]
- whoratiu
- Membru

Frumos, nimic de zis...Si, il tragi la tine in curte???
- badlion
- Membru de elita

apropo de nuantze ;D
- cristian irimescu
- Membru de elita

Stie cineva care au fost culorile cu care a iestit M din uzina si cate??
- pantelimon
- Membru legendar

pai cam pare originala culoarea
acu s-o vad pe viu imediat m-as dumiri.
tudesengele ma cinstesti casa-ti spun ce venea in gaura aia din spate de la volanul prostului?ghici
tudesengele ma cinstesti casa-ti spun ce venea in gaura aia din spate de la volanul prostului?ghici
- antix
- Incepator

badlion wrote: apropo de nuantze![]()
ce pacat de un M militar
- 13 Todesengel
- Membru

Poza marita cu bordul..eu zic ca e original,nu pare deloc adaugat inca un strat de vopsea..pantelimon wrote: pai cam pare originala culoareaacu s-o vad pe viu imediat m-as dumiri.
George,oricind cu mare placere,chiar si daca nu-mi spui de gaura aia..da'acum daca ai deschis vorba,sint sigur ca ai facut multa lume curioasa pe aici.
- 13 Todesengel
- Membru

ce ma apuca nervi cind vad cum au ciopirtit astia inca unul d'ala vechi de care i-mi caut eu
- cristian irimescu
- Membru de elita

Asta rosu e nemiscat de cand l-am remarcat...il vad zilnic plin de apa, zapada, nu conteaza... pacat de el
- pantelimon
- Membru legendar

acolo in gaura respectiva vine un ceas,ceas,nu cu cuc
il intorci si merge vre-o saptamana,in spatele acestui ceas are si borne de plus si minus care incalzesc o rezistenta mica de 24 de volti pentru ca ceasul sa nu se opreasca cand este ger.
bine o-sa ziceti de unde 24 de volti pe M? de la cele doua bateri care alimentau statiile de emisie si care erau incarcate ori cu dinam de 24 care venea montat deasupra dinamului masini de 12,ori cu alternator de 24 si bineinteles alternator dupa ani 70-71si.
M ala rosu am oprit si io langa el sal vad mai de aproape e pierdut e greu sa mai faci maSina din el.
SENGELE HAI CA MI-SA APRINS UN BEC
langa mine este un care are doua Muri unu restaurat pe jumate sablat,grund,alea ,alea.TE BAGI?
omu zicea asta vara ca vrea 3000 e.este 68 sau 69 ceva de genul asta are carte tot ce trebe,VI TE DUC SI MAI TRATEZI CU EL CA DE FACUT NU CRED CA IL MAI FACE
bine o-sa ziceti de unde 24 de volti pe M? de la cele doua bateri care alimentau statiile de emisie si care erau incarcate ori cu dinam de 24 care venea montat deasupra dinamului masini de 12,ori cu alternator de 24 si bineinteles alternator dupa ani 70-71si.
M ala rosu am oprit si io langa el sal vad mai de aproape e pierdut e greu sa mai faci maSina din el.
SENGELE HAI CA MI-SA APRINS UN BEC
omu zicea asta vara ca vrea 3000 e.este 68 sau 69 ceva de genul asta are carte tot ce trebe,VI TE DUC SI MAI TRATEZI CU EL CA DE FACUT NU CRED CA IL MAI FACE