Ma confunzi!Keo wrote: nu Florine,nu tu...ca tu erai ocupat sa-l votezi pe base...care tot tie iti trage suturi,si nu moldovenilor... ;D![]()
Razboi Romaniei
Moderator: costy84
- florin75
- Membru de elita

Re: Razboi Romaniei
Last edited by George on 13 Dec 2007, 10:34, edited 1 time in total.
- George
- Administrator

nu crez...florin75 wrote:Ma confunzi!Keo wrote: nu Florine,nu tu...ca tu erai ocupat sa-l votezi pe base...care tot tie iti trage suturi,si nu moldovenilor... ;D![]()
sau daca da..nu crezi ca poate l-ai confundat tu pe Virgiliu?!
asta era ideea,bre...suparaciosule
later edit:
uite adevaratul razboi al romaniei...cu ea insasi! (a se citi si textul din poza)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Ma da copil esti!!!! Crezi ca raketii moldoveni si ucrainieni asteapta viza de la tine ?...Pai ei sunt aici de cand lumea mai copilule.....Si pana la urma Moldovenii sunt rasa aparte,pedepsita sau ce....florin75 wrote: Haide bre, ma lasi cu Ilascu? Asta-i buna acum, il iei in brate pe Ilascu, tu si cu Vaccin!
Tu esti constient ce probleme ar aduce dupa ei moldovenii? Asta ne mai lipsea, racheti moldoveni! In rest avem de toate!
In 2003 am iesit si eu in vest, si nu m-a umilit nimeni la nici o vama, pasaportul si atat, nici un control la bagaje! Nu zic ca nu a fost cum spui tu, da' depinde ce impresie le-ai facut vamesilor!
Si stai linistit Florine ca nu va fi de acord Marele URS sa renunte la Moldova..
PS- nu ma enervez eu asa usor (mai ales cand altii au dreptate),macar sa am adversari pe masura ,ca de coborat nivelul nu pot....
- Virgiliu
- Incepator

prisedintele in moldova il alege parlamentul si opozitia isi vinde votul cam la 250-300 mii euro cu care cum se intelege.
da moldova si moldoveni si parerea lor adevarata nu cea oficiala care este cennzurata din start!
uite aici www.protv.md florin p/u tine in special vizi cum suntem noi fii vitrigi ai patriei! si ce ne doare! cum spun rusii "нам чужого не нада нам бы Ñ
da moldova si moldoveni si parerea lor adevarata nu cea oficiala care este cennzurata din start!
uite aici www.protv.md florin p/u tine in special vizi cum suntem noi fii vitrigi ai patriei! si ce ne doare! cum spun rusii "нам чужого не нада нам бы Ñ