IMS-sau de unde incepe istoria ARO

Zimbrul Carpatilor - "cine n-are batrani,sa-si cumpere"

Moderators: Werner, mariusjaz

soimu`
Incepator
Incepator

Re: IMS-sau de unde incepe istoria ARO

Post by soimu` »

[quote author=SERGHEI link=topic=94.msg44972#msg44972 date=123859
Io-te ai dreacu tigani cum au faurit ei pe piciorusele lor si cu manutele lor mici si negricioase elemente de caroserie de M..!!!!!!!!!  :-j :-j Am auzit-o si pe asta..
[/quote]
nu e asa ca te surprinde?
iaca inca o data, e buna zicala "cat traieste omul invata"...
ma mir ca nu stiai acest amanunt si ma bucur ca in sfarsit  il cunosti
primele IMS adica 57 au fost  cu elementele de caroserie facute manual pe butuc si  nicovala din ciocan

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

soimu` wrote: [quote author=SERGHEI link=topic=94.msg44972#msg44972 date=123859
Io-te ai dreacu tigani cum au faurit ei pe piciorusele lor si cu manutele lor mici si negricioase elemente de caroserie de M..!!!!!!!!!  :-j :-j Am auzit-o si pe asta..
nu e asa ca te surprinde?
iaca inca o data, e buna zicala "cat traieste omul invata"...
ma mir ca nu stiai acest amanunt si ma bucur ca in sfarsit  il cunosti
primele IMS adica 57 au fost  cu elementele de caroserie facute manual pe butuc si  nicovala din ciocan

[/quote]

Bine bine..sunt de acord ca nu existau matrite si au fost facute manual dar ..de tigani??!!! caldarari???!! Ai da-o dreacu de teaba..asta nu o mai cred.... :-j
willy
Membru
Membru

Post by willy »

O poza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

un ims la gura portitei
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sorin cu ,,frigideru plin,,

gortu
Membru de elita
Membru de elita

Post by gortu »

Pacat ca nu se mai fabrica ar fi fost cele mai bune masini pe offroad in romania si foarte accesibile !
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

-George,Werner,voi ati avut macar norocul de a vedea desenele pentru ARO CLASICA,dupa unii,sau Nostalgia
dupa altii??
Tare as fi vrut sa vad ARO WRANGLER macar in macheta!
http://masini.ro/stiri/aro-relanseaza-i ... 0-1547.htm
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Ehei ! 2004 ! au trecut 6 ierni de cand s-a dus . s-a dus dreacu si visul si uzina !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Dragos, trebuie sa-l întrebi pe ratiu unde a aruncat nenumaratele desene si machete, care zaceau pe birourile Inginerilor de la ARO. Am mai vazut în 2004 desene cu ARO rulota, "Oltcitul mare", si alte planuri de viitor. De fiecare data când ma duceam în Uzina, Domnul Ing. Marcu ma astepta, sa-mi arate ce a mai realizat. De exemplu, ARO 330 cu Andoria Euro3, 101CP, sau cu aceeas motorizare, ARO 332, care din pacate a ramas unicat. Sau camioneta care semana cu Fiat Ducato, ARO cu 3 punti, Dragoane civile, etc. S-a ales praful de toate...! :'( Probabil ca au ajuns la fier vechi, restul în containerul de gunoiae. Doar a avut o misiune clara Nea ratiu: de a distruge TOT ce înseamna ARO.
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

ARO cu 3 punti?!Pai am vazut pe pagina cehilor unul,si am crezut ca e photoshop!Cand il gasesc il pun.
mariusjaz
Moderator
Moderator

Post by mariusjaz »

Nea Werner am si eu o intrebare pe care am adresat-o tuturor celor care au avut de a face cu uzina ,dar pana acum nimeni nu a reusit sa ma lumineze ,cat de cat, intrebarea este; cum era domne troliul ala mecanic de uzina despre care se spunea in pliante ca se putea monta la cerere ,nimeni pana acum se pare ca nu l-a vazut.. nimeni! si o schita ceva si tot mi-ar fi de folos sau o... poza. Tot ce am gasit pana acum este grupul de plecare din cutie .....te rog frumos daca gasesti ceva trimit si eu niste vinars
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Marius, din pacate nu stiu nici eu nimic de acest troliu. Cred ca este ceva din anii '70, unde se merita asa ceva. În ultimii ani nu s-a mai pus pret pe inovatii, decât pe marirea paletei de vânzare.

Dragos: nu acela, ala e chiar Photoshop. Dar au fost câteva masinutze cu bena, sau pentru tractari auto. Eu am facut doua poze în Uzina cu un ARO albastru cu bena de aluminiu, care are 3 punti si o macara pentru încarcare. Alte poze reala, nu cunosc.

http://www.aro4x4.de/Sondermodellealbum ... g_view.htm
http://www.aro4x4.de/Sondermodellealbum ... g_view.htm
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Werner wrote:Dragos: nu acela, ala e chiar Photoshop. Dar au fost câteva masinutze cu bena, sau pentru tractari auto.
dupa cum am mai spus pe aici, una cu 3 punti folosita ca platforma de tractari, exista la IATSA Pitesti (Dacia Service Stefanesti-Arges), cu motorizare Andoria euro2.
ARO CLUB ROMANIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Daca treci vreodata pe acolo, fa si Matale o poza doua, sa ne clatim si noi ochii! Si transmite-i sefului salutari! Daca mai e Nea Tica Cotenescu pe acolo! ;D
CRISX
Membru de elita
Membru de elita

Post by CRISX »

De pe aro-trappeur, se mira si ei :
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Werner wrote:Daca treci vreodata pe acolo, fa si Matale o poza doua, sa ne clatim si noi ochii! Si transmite-i sefului salutari! Daca mai e Nea Tica Cotenescu pe acolo! ;D
am intalnit-o odata intr-o benzinarie pe autostrada...
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply