kato wrote:
sti cumva cum se pot procura mai ieftin kitul comple cu brate model nou (adica +fuzete ,portfuzete etc..)
depinde cat de ieftin vrei...
toate piesele,sa o transformi din model vechi de frana pe tambur,in frana pe disc cu pivoti model nou,costa pe la vreo 2.200 lei,cred. asa,la prima strigare...
kato wrote:
sti cumva cum se pot procura mai ieftin kitul comple cu brate model nou (adica +fuzete ,portfuzete etc..)
toate piesele,sa o transformi din model vechi de frana pe tambur,in frana pe disc cu pivoti model nou,costa pe la vreo 2.200 lei,cred. asa,la prima strigare...
kato wrote:
sa nu spui ca asta este oferta cea ieftina
asta ramane la aprecierea ta,dupa ce vei mai avea si alte oferte. spor la cautat.
si vezi ca suntem offtopic,poate ne dau ajtea p'afar' un pic...
daca-mi permiteti, scuze de off-topic, dar din ce an si pe ce modele s-a pus "sistemul nou" de franare pe fata cu discuri si alte brate cu pivoti?
multumesc si scuze de off-topic.
personal, 200 de ron mi s-ar parea o suma decenta pentru 4 pivoti daca-s de o calitate medie..sa zicem sa tina cam 8 luni - 1 an de mers zilnic pe asfalt mai mult sau mai putin prost.
sustin amandoua opiniile,atat materialul cat si prelucrarea sunt super foarte importante..am lucrat oarecum in domeniu, mai mult in inox si consider ca macar 25% parerea mea este relevanta
Au aparut niste seturi de pivoti marca Asam- Iasi, dar inca nu stiu cine ii produce de fapt, pt ca la Asam sigur nu se fac... din ce stiam astia au dat comenzi pt piese de Dacie in China, deci nu m-as mira sa avem si pivoti de Aro made in china, la fel si niste capete de bara cu pretul la jumate (20lei unu) Ma gindeam sa iau un capat de ala si sa-l tai cu flexul, sa vad ce materiale adevarate are inauntru
tudop wrote:
Au aparut niste seturi de pivoti marca Asam- Iasi, dar inca nu stiu cine ii produce de fapt, pt ca la Asam sigur nu se fac... din ce stiam astia au dat comenzi pt piese de Dacie in China, deci nu m-as mira sa avem si pivoti de Aro made in china, la fel si niste capete de bara cu pretul la jumate (20lei unu) Ma gindeam sa iau un capat de ala si sa-l tai cu flexul, sa vad ce materiale adevarate are inauntru
Am avut eu capete de bara de 200 de mii si era sa mor de 2 ori.Aratau super si se rupeau la fel de super
Aviz AMATORILOR!!
tudop wrote:
Piesele marca ASAM sunt sub orice critica . Fugi de ele ca dracu de tamaie !
Un set de pivoti 2 inf si 2 sup au rezistat in conditii de rulaj DOAR pe asfalt in Bucuresti nici mai mult nici mai putin de 1500 km . De fapt atunci i-am inlocuit . Am sesizat jocuri cam dupa 800km dar mi-am zis ca este din altceva ,nici nu ma gandeam la pivoti ca deh erau noi,gresati stransi etc.
capetele de bara au rezistat eroic 9000 km dupa ce le-am demontat si am adaugat saibe sub arc .
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !