1 MAI

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: 1 MAI

Post by Dan CHIRIAC »

@razvan
Lasa frate, ca om aduce si noi un carnat prin portbagaj.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

George
Administrator
Administrator

Post by George »

deci s-a votat. duminica,mare adunare mare,plecarea din buc. la 7.30,intalnire la metro voluntari,in parcare.
destinatie vulcanii noroiosi,si apoi la razvan,la mobre,deal si gratar. e ok asa?
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Cu ochii la harta, ca program, as sugera sa facem in felul urmator:
1 facem jonctiunea cu Razvan pe undeva;
2 mergem la vulcanii cu pricina sa ne facem chef de gratar;
3 apoi cu chef / pofta de mancare si cico (ca berea o bem seara acasa) ne retragem la Valea Salciilor;
4 pe seara luam cap catre casa.
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Confirm: Duminica 29.04.2007, ora 07.30, parcare Metro Voluntari, 2 persoane.
Hai! cine mai merge?
Domn Pantelimon! parca vroiai sa ajungi si pe la Vulcanii Noroiosi?

razvan
Incepator
Incepator

Post by razvan »

Dan CHIRIAC wrote: Cu ochii la harta, ca program, as sugera sa facem in felul urmator:
1 facem jonctiunea cu Razvan pe undeva;
2 mergem la vulcanii cu pricina sa ne facem chef de gratar;
3 apoi cu chef / pofta de mancare si cico (ca berea o bem seara acasa) ne retragem la Valea Salciilor;
4 pe seara luam cap catre casa.
Salut,

Mai bine este asa:
1.Telefon cand santeti la Urziceni pe 0238/590463
2.Vin eu la Vernesti la prima bariera pe stanga.
3.Plecam spre Tisau prin padure ajungem la Tabara Poiana Pinului-MANASTIREA CIOLANU -MAGURA-BERCA -VULCANI NOROIUSI
4.RETURUL pe acelasi traseu,dar pana la manastirea CIOLANU face stanga prin padure si ajungem la mine la gratar.
Vreau sa stiu daca este OK
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Vezi sa fie drum asfaltat prin padurea aia, n-as baga mana in foc ca o sa vina prea multi cu Arourile, mai degaba cu vreun Logan, Megan ...
George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Vezi sa fie drum asfaltat prin padurea aia, n-as baga mana in foc ca o sa vina prea multi cu Arourile, mai degaba cu vreun Logan, Megan ...
florine,unde vrei sa dai,si unde vrei sa crape? da tata nume,pe fata,ce o tot scuturi cu loganu cu meganu...
meganu nu vine,iti garantez,ca e tras pe dreapta de 240,care si cu pierderi de ulei la caseta de directie,si tot vine...iar de logan n-am auzit nimic,nu cred ca ne insoteste nici macar asa...
oricum,io pe tine si pe dan contez...asa ca,formatia deja e cunoscuta,lautarii is pregatiti...sa vedem ce sarba iese si de data asta.

@razvan,mi se pare cel mai bine cum zici. deci asa facem. te sunam din urziceni!
oricum,ia in calcul 7.45 plecarea noastra din voluntari...probabil 8.30-8.45 suntem la urziceni
ARO CLUB ROMANIA
razvan
Incepator
Incepator

Post by razvan »

Keo wrote:
florin75 wrote: Vezi sa fie drum asfaltat prin padurea aia, n-as baga mana in foc ca o sa vina prea multi cu Arourile, mai degaba cu vreun Logan, Megan ...
florine,unde vrei sa dai,si unde vrei sa crape? da tata nume,pe fata,ce o tot scuturi cu loganu cu meganu...
meganu nu vine,iti garantez,ca e tras pe dreapta de 240,care si cu pierderi de ulei la caseta de directie,si tot vine...iar de logan n-am auzit nimic,nu cred ca ne insoteste nici macar asa...
oricum,io pe tine si pe dan contez...asa ca,formatia deja e cunoscuta,lautarii is pregatiti...sa vedem ce sarba iese si de data asta.

@razvan,mi se pare cel mai bine cum zici. deci asa facem. te sunam din urziceni!

oricum,ia in calcul 7.45 plecarea noastra din voluntari...probabil 8.30-8.45 suntem la urziceni
Va astept.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Keo wrote: florine,unde vrei sa dai,si unde vrei sa crape? da tata nume,pe fata,ce o tot scuturi cu loganu cu meganu...
Deh, ma gandeam ca poate ne onoreaza cu prezenta si domnu' cu Loganu', adica Tarzy! [-O< Si vezi ca a crapat unde trebe? Tu erai ala cu meganu'! b-(
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pai stiu ca io eram ala,insa...asa ma stii tu pe mine?! la iesirea trecuta a fost o chestie de context,stii bine,da' acuma n-am cum s-o mai iau din drum,asa ca tre s-o aduc in buc si sa plec de aici cu 240-ul...nu?  :-??
ARO CLUB ROMANIA
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Ideea e ca nu e necesara o masina de teren ca sa ajungi la Vulcani, poti sa vii cu orice, da' daca tot suntem mebrii ai Aro club ...
George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Ideea e ca nu e necesara o masina de teren ca sa ajungi la Vulcani, poti sa vii cu orice, da' daca tot suntem mebrii ai Aro club ...
pai si la razvan,la gratar? omu' dupa ce ca ne-a invitat,doar nu crezi ca ne si asfalteaza drumu'... n-ai vazut pozele lui,cand a scufundat 240-ul? si pe unde se da cu mobra? chiar crezi ca e drum de logan sau megan acolo?  ;D
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

florin75 wrote:
Keo wrote: florine,unde vrei sa dai,si unde vrei sa crape? da tata nume,pe fata,ce o tot scuturi cu loganu cu meganu...
Deh, ma gandeam ca poate ne onoreaza cu prezenta si domnu' cu Loganu', adica Tarzy! [-O< Si vezi ca a crapat unde trebe? Tu erai ala cu meganu'! b-(
din pacate mai greu ptr Tarzy sa va faca asa onoare, ptr ca w/e asta pe langa albine mai are si placi de garaj de turnat, da ... pana la urma e duminica si vorba aia zi sfanta

sa vedem cat de harnici suntem vineri seara + sambata toata ziua, si daca terminam ne prezentam la datorie
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Nici n-a venit 1 Mai si iesirea noastra s-a si terminat! Ne-a onorat cu prezenta si familia Ionita, cu tarzmobilul, care alearga binisor si pe sosea si in teren, bravo, nu credeam!  ^:)^
Ne-am distrat, ne-am simtit bine, desi a fost cam multa mancare si prea putina plimbare, si aia asa in viteza, ca se raceau berile b-(.
N-am obtinut imaginile pt care am plecat la drum, dar iata totusi cateva:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by florin75 on 29 Apr 2007, 22:40, edited 1 time in total.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

florin75 wrote: ................... Ne-a onorat cu prezenta si familia Ionita, cu tarzmobilul, care alearga binisor si pe sosea si in teren, bravo, nu credeam!  ^:)^
......
he, he, he .... mataluta nu ai invata inca faptul ca aparentele inseala  ;D

nu-ti face pbe ca nu esti singurul, sa te tii uimire pe fetele alora de conduc "turisme" pe contrasens se baga la depasirii si apoi realizeaza ca totusi ....... ruginatura aia alba nu sta pe loc, ba din contra .... merge cu "suta". bafta lor ca-n noul regulament a fost eliminata "triplarea"

lasa ca-l facem "gigea" pe tarzmobil si atunci nu mai ramane lumea uimita

iar acum .... o mica selectie din putinele poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by tarzy on 30 Apr 2007, 09:52, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Post Reply