Daca vei urmari (cu atentie ) tot ce se intampla pe aici vei vedea ca ne putem combina la o palinca, mici, bere, mult off-road (chiar si fara trotineta) dar mai pe la vara cand se pleaca in zona folclorica (vezi Aro Experience Days editiile 1 si 2 unde participa AROisti din toate zonele tarii...).Mult succes si sedere indelungata pe aici!crstnsavu wrote:M-am prezentat la prezentare forumisti si aici mi-am dat informatiile personale. de jumate de pagina numai despre mine vorbim. Ne combinam?![]()
).
Motoare moderne pe M
-
Mircea Ardelean
- Membru de elita

Re: Motoare moderne pe M
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Poate, daca te prezentai de la bun inceput si completai locatia la profil, nu discutam atat despre tine.
PS
Esti sigur ca vrei sa ne combinam?
PS
Esti sigur ca vrei sa ne combinam?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Cotizo
- Membru Devotat

Sau sunt niste site-uri mai "speciale", nu e cazul sa folosim forumul... 
-
crstnsavu
- Incepator

Cam cat costa acum un motor complet pe benzina pt M? Stiti pe cineva in zona Banat/Crisana/Transilvania care are asa ceva de vanzare? Am vb cu taicameu si incepe sa ii surada ideea montarii unui motor pe benzina pe IMS-ul lui. Asadar care sugerati voi sa-l puna L25, L27 sau M207?
- George
- Administrator

L27 e vestitul diesel "de campulung" ! benzinare numai L25 si M207, asta al doilea fiind mai greu de gasit. posteaza la "cumparari piese", si s-o gasi ceva si pentru tine... sau citeste pe la vanzari piese, ca parca mai erau de vanzare, L25
ARO CLUB ROMANIA
-
crstnsavu
- Incepator

Am gasit cateva motoare L25, dar preturile sunt tare extremiste. Ba se cere 350 lei pe un motor cu cutie, ba se cede 400 euro pe amandoua si nu stiu acuma care ii pretul corect pentru un astfel de motor in stare buna.
- George
- Administrator

corecte ar fi ambele, insa depinde tare mult de stare. singura grija pe care s-o ai, sa nu iei unul de 400 euri, in starea celui de 350lei.
ai putina rabdare, poate se gaseste careva sa ofere ceva cat de cat garantat...de la cineva cunoscut.
ai putina rabdare, poate se gaseste careva sa ofere ceva cat de cat garantat...de la cineva cunoscut.
ARO CLUB ROMANIA
- Cotizo
- Membru Devotat

XD3-ul de la Peugeot il"inghit" oare RAR-alaii pe M?
-
crstnsavu
- Incepator

Ce as vrea sa va mai intreb eu este daca se poate monta cutia de Brasov pe motoarele de benzina?
- Cotizo
- Membru Devotat

Da; toate motoarele de Aro se pot monta pe cutii de Aro.