Adaptoare roti...

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: Adaptoare roti...

Post by Dan CHIRIAC »

Iata de ce:
Prin distantieri trec prezoanele originale care sunt prinse bine merci de la mama lor. In schimb, in cazul adaptoarelor, jantele vin prinse in alte prezoane care sunt, la randul lor montate pe adaptor. La solicitari, aici pot apare fisuri / deformari.
Parerea mea.
Acum, sigur ca lucrurile mai sunt si functie de fabricant, de aliajul folosit...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

Iesi mai ieftin cu jante cu ET negativ sau sa le intorci pe cele originale... Astia au niste scoruri la flanse de parca le fac din platina...
MagnuM
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by MagnuM »

Cotizo wrote:Iesi mai ieftin cu jante cu ET negativ sau sa le intorci pe cele originale... Astia au niste scoruri la flanse de parca le fac din platina...

Tot ce vorbiti voi aici, e valabil pentru masini cu ecartament egal!!! Nu e cazul la mine!!! Diferenta este de 60 mm!!! Asta e motivul pentru care am cerut o discutie!!! Ce sa fac cu jantele intoarse?!!! Cum imi elimina diferenta de 60 mm?!!! Doar daca intorc 2 din 5!!! Si atunci apare alta problema: am nevoie de 2 rezerve (nu sunt genul care incalta masina doar cu 4 anvelope!!!)!!!
Pentru mine, singura solutie ramane cea cu adaptoare! Cele din poza de la primul post, din aluminiu, sunt fabricate in State, nu in Romania, dar,si acolo parerile sunt impartite! De asta intreb si cer detalii de la cei care folosesc! Poate cineva a avut ocazia sa observe vre-o diferenta, vre-un avantaj/dezavantaj, pentru un model sau altul - aluminiu/otel! Deci, nu ma intereseaza jante intoarse, ET-uri negative sau pozitive... jantele si anvelopele le am deja si n-am de gand sa modific jantele!
Legat de preturi, cele din aluminiu, din State, cu transport, au costat undeva in jur de 170$, pret total (distantierele in jur de 115$, setul - 2 bucati, complete); in timp ce, in Romania, se cer pe unele din otel, undeva in jur de 200E... fara transport si fara prezoane!
In poza, este cazul "prezentat" de tine, cu jante intoarse in spate! Eu nu suport ideia de a avea roti diferite fata/spate, asa ca, nu doresc ca masina mea sa arate la roti, ca cea din poza!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Chevrolet Suburban V2500 Silverado
Image
"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea
Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

Ai dreptate, preturile din USA sunt cateodata la jumatate fata de cele din UE, nu inteleg de ce suntem luati mereu de fraieri, noi, europenii.

ady2010
Junior
Junior

Post by ady2010 »

cum ai rezolvat-o pana la urma?niste poze daca se poate...
Aro 324
Renault Magnum V8

Post Reply