un nou forum romanesc despre 4x4

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: un nou forum romanesc despre 4x4

Post by Dan CHIRIAC »

Aaaaaaaaaooooooooooollllleeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
Nici nu stiu cum sa definesc ce simt: amuzat.........., intristat........, scarbit..............
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

George
Administrator
Administrator

Post by George »

vstef_is wrote: asta ultimul post al tau keo intra la sectiunea de bancuri... ca eu m-am stricat de ras aseara cand am citit... asta e... daca oamenii n-au altceva de facut... isi gasesc....

Pana una alta, sa ne vedem de ale noastre.... si sa nu dam in chestii de astea...
gandeste-te ca eu am nimerit intre cei doi protagonisti...si m-am iubit tare cu unu' dintre ei,iar serghei cu celalalt...
acuma ma amuza si pe mine,dar acum juma' de an m-am luptat si eu cu "sistemul ticalosit"  **==  
:-j :-j
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

@Keo
Faine amante v-ati ales.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Dan CHIRIAC wrote: @SERGHEI
Stiu ca a-ti avut "niste diferente de opinii". La vremea cand sa intamplat treaba nu aveam acces la net. Altfel probabil ca m-as fi bagat si eu, desi poate ca a fost mai bine asa...... Am aflat istoria cand lucrurile se racisera deja.
Si cum spuneam: sa le fie de bine.
Nu a fost vorba despre ,,diferente de opinie" ci  de diferentele de ,,educatie".Dupa cum ai vazut si tu,vocabularul unora,educatia in general ,lasa de dorit  pe acele ,,forumuri".Imi pare rau,dar chiar la nivelul lor nu pot cobora oricat as incerca.Acolo sunt oameni care stau non-stop cu organul in gura pt simplul fapt ca au un vocabular limitat.Poti acum sa imi spui ce pot eu invata de la acei oameni???  Cum spuneam si pe ,,alt forum" :oamenii sunt de trei feluri:oameni de calitate ,oameni de rahat si ,,ciorchinei'.Nu pot sa generalizez pt ca sunt si baieti de calitate pe acolo dar, putini din pacate...

Oricum ,mishto faza cu Ucraina, de ambele parti. :-j :-j :-j :-j :-j  Do sfidania.Poka.

:@) :@) :@) :@) :@) :@) cam asta ar fi .

George
Administrator
Administrator

Post by George »

SERGHEI wrote: Oricum ,mishto faza cu Ucraina, de ambele parti. :-j :-j :-j :-j :-j   Do sfidania.Poka.

:@) :@) :@) :@) :@) :@) cam asta ar fi .
auzi bre? io acu imi dau seama...creca pe tine se bazau amandoi.  ;))   :-" 
:-j

@Dan: asa a fost modelu'...creca ei ne-au ales pe noi,mai degraba. si atata ne-au iubit,ca ne-au dat "ban"  :-??  ;D
ARO CLUB ROMANIA
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Io zic ca mai bine luati aminte la ce se intampla acolo: au avut cam aceleasi probleme cu clubul, cu semnatul actelor, cu banii! Acuma au ajuns sa se certe.
Sincer, eu sunt un ingeras nevinovat, care-i treaba cu forumurile astea? De ce devin mai importante decat idealul pe care ar trebui sa-l serveasca?
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Keo: pe unul il inteleg,ca are Ucraina putin mai sus (si se prea poate sa stie cat valoreaza o capatzana pe acolo)....pe celalalt ..,,exemplar,,ca nu pot sa imi dau seama ce nationalitate este ,nu pot sa-l inteleg.Nu vrea sa accepte ca fiecare NASH isi are NASHUL....Dar asta este ,necazul unuia bucuria altuia..asa a fost de cand lumea....

Keo,baieti..daca vedeti ca ajung la fel ca ,,prietenii" nostri faceti cheta si terosonati un Aro cu mine ...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote: Io zic ca mai bine luati aminte la ce se intampla acolo: au avut cam aceleasi probleme cu clubul, cu semnatul actelor, cu banii! Acuma au ajuns sa se certe.
Sincer, eu sunt un ingeras nevinovat, care-i treaba cu forumurile astea? De ce devin mai importante decat idealul pe care ar trebui sa-l serveasca?

Banii sunt cauza Florine.Unii se dadeau rotunzi ca au bani sa cumpere si soarele de pe cer iar altii plateau din buzunar propriu si personal pt ca cei dintai sa isi asume meritele.Pana la urma scopul unui site (nu a unui forum) este de a produce bani,lucru absolut normal.Acolo unii au dat cu gura iar altii au pus carca ..era normal sa se ajunga la discutii.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

bhai da ce animata e lumea pe acilea

nu prea ma duce pe mine capu' la ce-o-ti gasi voi asa interesant in povestea asta da vreau sa va spun ca eu am ras cititind pe aici http://www.maxoffroad.ro/forum/viewtopi ... 8&start=15 cat ptr vre-o doi ani asa destia mai veseli
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tarzy wrote: bhai da ce animata e lumea pe acilea

nu prea ma duce pe mine capu' la ce-o-ti gasi voi asa interesant in povestea asta da vreau sa va spun ca eu am ras cititind pe aici http://www.maxoffroad.ro/forum/viewtopi ... 8&start=15 cat ptr vre-o doi ani asa destia mai veseli
Pai si eu am ras la inceput,cu lacrimi..apoi m-am intristat...dandu-mi seama ca odata m-am coborat la nivelul lor...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

SERGHEI wrote:

Pai si eu am ras la inceput,cu lacrimi..apoi m-am intristat...dandu-mi seama ca odata m-am coborat la nivelul lor...

esti sigur ca numai o data?
nu de alta dar eu tin minte altceva
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy wrote:
SERGHEI wrote:

vezi diferenta intre "odata" si "o data" !!
a fost odata ca niciodata...
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote:
tarzy wrote:
SERGHEI wrote: Pai si eu am ras la inceput,cu lacrimi..apoi m-am intristat...dandu-mi seama ca odata m-am coborat la nivelul lor...

vezi diferenta intre "odata" si "o data" !!
a fost odata ca niciodata...
corect .... mea culpa

bre nea Keo ... da ce ochi a la pruteanu ai bre

sa-ti traiasca
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Mama ei de limba romana..... :-j :-j :-j :-j :-j    ... ;)) ;)) ;))  Eheheeeee  noi sa fim sanatosi ca belelele vin singure...Stai sa vezi acum ,,vizitatori"cu gramada pe aici...  dar nu-i bai ca stau cu BAN-ul pregatit... (ca am avut profesori buni)....numai ca la mine ,,privat inseamna privat"  pentru ca ma numesc SERGHEI DIN nu.................. ;)puncte puncte.Hai ca am facut topicul lui Tarzy varza.
Last edited by SERGHEI on 23 May 2007, 18:25, edited 1 time in total.
mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

bai nene vezi de aia mai bine merg io singur pe munte (cu toate riscurile) si ma bucur de plimbare si de peisajele frumoase  ::) ::) 

Post Reply