Momentul de injectie

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

oldman
Incepator
Incepator

Re: Momentul de injectie

Post by oldman »

dragosdinulescu wrote: ...Sa vad ce pret imi face Maurizio pentru unul de 2300cmc chiar de la Mercedes, motor cu care s-a echipat si Korando, si sa vad daca nu pot sa adaptez motorul de 1721cmc de la Renault 21, care e un motor de 90cp, foarte fiabil si pe care il cunosc! Eventual, sa pun tot grupul propulsor de la R21 si sa-i fac tractiunea fata. e drept ca pierd 4x4, dar asta e, mai faci si compromisuri...

Tu ce parere ai?
Ca vorbesti prostii...Eu am mers cu musso de 2.3 si este o basina atomica, cu grupurile care le ai tu cred ca abea se va misca din loc, am avut un baiat destept pe aci care a pus un semisprinter de 2.7 sau 2.5, nu mai tin minte de care, pe un  musso fost 3.2 benzina, a iesit un fel de caraciumba vorba lu' George Pantelimon, de nemers cu ea pe strada, la tine problema de consum apare de la cutia automata, incearca sa te obisnuiesti sa mergi cu ea mai economic, nu calca acceleratia mult si ridica piciorul de pe ea in apropierea vitezei de schimbare, ca sa o faci sa schimbe cit mai jos in ture, iara dupa schimbare reaccelereaza usor. La plecarea de pe loc pleaca cu acceleratia apasata putin si in lung ca atunci pleaca cu a-II-a de pe loc, si altele care nu imi vin acu. De basme cu motoare de renault si transmisie numai pe fata poti sa uiti, daca vrei consum mai mic mult, cauta-ti o masina mai mica si cu motor mai mic, ceva de marime Aro 10.Nu mai am timp acu sa scriu, subiectul mai e de dezbatut
Last edited by Anonym on 16 May 2009, 14:56, edited 1 time in total.

George
Administrator
Administrator

Post by George »

dragos, cu cati bani dai pe modificari si apoi cu siguranta jelesti dupa ei, mai bine iti iei un tico si cumperi si benzina pt el pt un an. ca sa nu mai zic de gpl, ca daca ii pui si d'ala, mergi gratis. mai ieftin decat cu reatebe. ;D
ARO CLUB ROMANIA
dragosdinulescu
Membru
Membru

Post by dragosdinulescu »

:-j :-j :-j

Multam de sfaturi!
1.Am reglat-o sa schimbe vitezele la 1500-2000 de ture;
2.Deja m-am obisnuit cu cutia, asa , intuitiv, si am facut in zilele precedente exact chiar cum m-ai sfatuit tu adineauri. Ori o las putin din acceleratie si o schimba, ori n-o calc tare cand plec dupa loc, si atunci le schimba pe toate 4 vitezele cam la 1500 de ture, si ajung in vit a 4-a la 50km/h. De acolo, ii dau mai taricel (dar nu foarte tare) si nu o las sa intre intr-a treia...
3.Cred ca pana nu fac rost de dispozitivul ala de vacuum pe care l-am pozat si care face kick-down nu cred ca pot sa plec de pe loc cu a 2-a... :-??
4.Inca mai umblu pe la ea sa-i elimin toate posibilele motive de consum... 

Cu toate astea, prea mi se pare mare diferenta dintre prescriptiile producatorului si realitate.

Una peste alta, eu sunt multumit de ce stie sa faca, zgomot nu prea e in habitaclu, desi are cauciucuri MT de 31 BFG, ma simt in ea ca in camion, iar daca n-am un geam deschis, nici nu aud zgomutul turbinei! \:D/

Post Reply