daca ai aro nu inseamna ..ca ai o caruta de carat marfa la piata.. imi place sa intoarca lumea capul dupa masina mea....am pus si un robinet pe furtunul tur sa reglez debitul de benzina..
Da, ARO e mai mult decat doar marfa la piata, dar... nu stiu la ce te ajuta robinetul pe tur... decat daca il inchizi de tot, si atunci ai cel mai mic consum posibil... pentru ca in rest...
fan_aro wrote:
Topicul omului e mai haios decat cel cu bancuri!
De ce esti rau bre!? Eu chiar astept poze cu lucrarea de neinchipuit....daca iese bine, poate-mi pun si eu, ca si-a mea consumaaaa....in metri cubi ! Are dreptate omu' ! Eu o sa incerc sa fac ceva cu "picurator"....poate ies mai bine la consum ...
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
Chiar , cat consuma Niva ta?
Un prieten al meu a bibilit-o si zicea ca i-a luat 9l la drum. Mai putin nu i-a luat nici o Niva pana acum si a avut 4 bucati
fan_aro wrote:
Topicul omului e mai haios decat cel cu bancuri!
cel mai pertinent comentariu de pana acu' !
maiden wrote:
De ce esti rau bre!? Eu chiar astept poze cu lucrarea de neinchipuit....daca iese bine, poate-mi pun si eu, ca si-a mea consumaaaa....in metri cubi ! Are dreptate omu' ! Eu o sa incerc sa fac ceva cu "picurator"....poate ies mai bine la consum ...
bre nea maiden,la benzina nu e ca pe dunare,ca daca pui stavilar,nu mai trece si deci nu mai consumi apa!
gatuirea conductei n-are nicio treaba cu consumul motorului. pentru reducerea consumului,trebuie imbunatatit randamentul,trebuie imbunatatita arderea,precum si reducerea frecarilor interne si a lucrului manual consumat pentru punerea in miscare a diferitelor organe din motor...
Keo wrote:
bre nea maiden,la benzina nu e ca pe dunare,ca daca pui stavilar,nu mai trece si deci nu mai consumi apa!
gatuirea conductei n-are nicio treaba cu consumul motorului. pentru reducerea consumului,trebuie imbunatatit randamentul,trebuie imbunatatita arderea,precum si reducerea frecarilor interne si a lucrului manual consumat pentru punerea in miscare a diferitelor organe din motor...
Pai mie-mi spui bre treaba cu organu'....hehe....ce-mi explici aici, ca eu glumeam mai sus !!? Nu vezi ca-s pus pe ÅŸotii ?! Ia reciteste, da' cu intonatie....
fan_aro wrote:
Chiar , cat consuma Niva ta?
Un prieten al meu a bibilit-o si zicea ca i-a luat 9l la drum. Mai putin nu i-a luat nici o Niva pana acum si a avut 4 bucati
fanule...imi ia 9 la drum intins, in oras cam 12, iar iarna am ajuns si la 15. In teren nu se mai pune.....
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
maiden wrote:
fanule...imi ia 9 la drum intins, in oras cam 12, iar iarna am ajuns si la 15. In teren nu se mai pune.....
in teren de ce nu se pune? n-ai ajuns?!
cu intonatie,ai?! azi ai fost cel mai tare. dupa o gramada de probleme si stres,cand am ajuns acasa,si am citit ce-ai scris p'aci...m-am stricat de ras. esti valabil nea maidene...vorba aia: tine-o tot asa!
Keo wrote:
in teren de ce nu se pune? n-ai ajuns?!
cu intonatie,ai?! azi ai fost cel mai tare. dupa o gramada de probleme si stres,cand am ajuns acasa,si am citit ce-ai scris p'aci...m-am stricat de ras. esti valabil nea maidene...vorba aia: tine-o tot asa!
Bre, ma persiflezi!! Cum dracu sa nu fiu...in teren zic. Nu sa pune pt ca suge mult, si depinde cum mergi, nu se merge ore sau sute de km in acelasi regim....despre asta era vorba. Pai cine ma cara pe bratzele dunarii la pescuit, cine scoate flacaii din belele cand raman pe ici pe colo.....sora lu' ARO, Niva !! Oare de ce n-o fi murit si ea...fabrica, marca... !??!
Vorbesti cu pacat, zau!!! :>-
Last edited by maiden on 23 Mar 2008, 22:46, edited 1 time in total.
maiden wrote:
.....sora lu' ARO, Niva !! Oare de ce n-o fi murit si ea...fabrica, marca... !??!
pt ca rushii au coae! si au mandrie nationala. uita-te cum au tinut in viata si alte marci,care incet incet le-au ridicat din nou,le-au privatizat cum trebuie,nu pe 2 lei...si au in continuare marci nationale,euro4!