Grund fosfatant gasesti in gama clar, GPh 30-1. Trebuie folosit intreg sistemul,in regim ud pe ud, sa nu mai matuiesti fiecare strat .
In ceea ce priveste calitatea materialelor ,a-m retineri in a recomanda un produs anume.
Conspiratia lucrurilor proaste ,vezi becul fabricat acum 100 si ceva de ani.
Vopsitorie Pitesti
- Soryn
- Membru legendar

- oncioiuo
- Membru legendar

Re: Vopsitorie Pitesti
am aflat detalii; este bun produsul si rezonabil ca pret ( informatie primita de la tehnicianul POLICOLOR )
au distrus scoala profesionala...........au disparut profesionistii !
- George
- Administrator

doar ca il gasesti din joi, in paste. nu au continuitate pe stoc.
ARO CLUB ROMANIA
- Ady
- Membru Devotat

Ai grija cu ce sableaza ca e posibil sa vezi tabla pe ea gen coaja de portocala dupa ce termina de sablat. Nu cred ca gasesti ceva mai fin de nisip ca material de sablare pe la noi prin tara.
Vezi pe youtube cateva clipuri.
Eu mi-am facut prin 2013 cadrul la o bicicleta pe la Micesti, sablat si vopsit electrostatic si pot spune ca au ramas ceva impuritatim deci trebuie curatata bine dupa sablare.
Vezi pe youtube cateva clipuri.
Eu mi-am facut prin 2013 cadrul la o bicicleta pe la Micesti, sablat si vopsit electrostatic si pot spune ca au ramas ceva impuritatim deci trebuie curatata bine dupa sablare.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

am facut si eu experiment cu sablat in vara asta, daca as avea un compresor bun as putea face eu, dar nu am. Pentru sablat, cel mai accesibil in romania este nisipul fin, isi face bine treaba, dar imediat dupa sablare trebuie ori bagata in loc uscat, ori curata bine tabla si aplicat grund. Eu dupa sablat am spalat cu decarburol, iar dupa decarburol am dat cu diluant de vopsea, dupa care am vopsit.