Vopsitorie

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
UMMM461
Membru
Membru

Re: Vopsitorie

Post by UMMM461 »

florian wrote:Pentru o vopsitorie executata intensiv,gen service auto, se recomanda un compressor cu surub, dezumidificator activ si o butelie de stocare a aerului mai mare. Ceva la 500 l , asigura si functionarea sculelor pneumatice si o continuitate a unui procedeu de vopsitorie.
la cat costa unul nici in vis nu indraznesc sa imi inchipui ca-mi iau unul, nici macar SH fara butelie, ca butelia este separata...mai imi iau o masina cu banii astia...un vis frumos...

lica_lkw
Membru de elita
Membru de elita

Post by lica_lkw »

Cer ajutor de la cunoscatori in urmatoarea problema: Nissan terrano2 2,7tdi lung etc alte detalii la o prezentare in ''pauza lui Aro''. Barele,atat fata cat si spate au cam fost atinse si vreau sa le refac dar am dat de o problema pe care eu nu am intalnit-o,sper sa fiu destul de explicit ca poze nu am acum,peste bara(din plastic) nu vine numai un simplu strat de plastic primer si apoi vopsea ci vine un strat de ''ceva'' asemanator chitului cam 1-1,5mm grosime urmat de vopsea.In locurile lovite se sparge si se cojeste,nefiind la fel de elastic ca si plasticul din bara. Polizat zona afectata si vecinatatea unde ''chitul'' are tendinta sa sara, dat
chit cu fibra,sprit chit samd sau gresesc?
Alta intrebare ar fi in legatura cu retusurile pe vopsea metalizata,proceduri,trucuri.
lica_lkw
Membru de elita
Membru de elita

Post by lica_lkw »

Toata lumea in concediu?
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

Nu prea poti da sfaturi de reparatie,de ce, pentr-u ca nu cunosti materialu din care e facuta bara . Daca eu iti zic sa bagi chit cu fibra, si bara e facuta din nu stiu ce plastic moale,nu va tine ,crapa si te superi la urma ca nu am recomandat ceva de calitate.

Uite aici https://www.youtube.com/watch?v=CVJfWz3AXzM

mrs78
Membru de elita
Membru de elita

Post by mrs78 »

Zi-mi si mie un chit de reparat reparar caroseria bun.ce anume sa cer la magazin
pcv
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by pcv »

Dupa cativa ani de la nefericitul accident cu un copac,se pare ca trebuie sa imi vopsesc Loganul.Asta datorita vopselei proaste cu care a fost revopsit,asta e cand iti faci masina pe casco.Pe langa faptul ca s-a impregnat mizeria in ea si s-a matuit,acum au aparut si mici basicute pe aproape toata suprafata masini.
Sa revin la ce vreau sa intreb:
Stie cineva ce cantitate de vopsea si grund/grundfiller imi trebuie,doar pt exterior?
masina este alb Artika ,cod 011A.
Ca vopsea inca oscilez intre Duralchid si Klar,alta intrebare ar fi daca pot folosi si alt Lac auto compatibil cu vopseaua,inafara de cel de la producator?
???
in the end we are just stardust
ionutzzz123
Membru de elita
Membru de elita

Post by ionutzzz123 »

In mod normal trebuie folosit lacul de la producator. In general toti producatorii indica un singur produs pentru vopseaua in cauza. Daca vreti o calitate mai buna folositi alte produse, dar nu incercati sa combinati unul cu altul ca va iesi foarte prost.
oncioiuo
Membru legendar
Membru legendar

Post by oncioiuo »

ydaniel wrote:Interesant de Lechler nu am auzit;ar fi bine totusi cei care stiu ;D sa zica si de unde putem cumpara:vopsele,lacuri,grunduri,diluanti si alte produse specifice+necesare la preturi mai mici ::)

ne auzim si gasim Standox sau Glasurit la preturi bune....
au distrus scoala profesionala...........au disparut profesionistii !
oncioiuo
Membru legendar
Membru legendar

Post by oncioiuo »

florian wrote:curatare temeinica a straturilor anterior aplicate, pana la plastic.
am remarcat faptul ca bara se revopsea pentru exfoliere, si dupa slefuire sa ajuns la plastic; ce fuller ai folosit ? nu remarx strat intermediar de primer si probabil ai un fuller bun care contine si primer. intreb intrucat ar fi bine de stiut un astfel de produs ( 2 in unu) la un pret asa mic cum vad ca reparati voi.
au distrus scoala profesionala...........au disparut profesionistii !

Post Reply