ajutor la inst electrica aro peugeot

Alternatoare, demaroare, acumulatori, instalatie electrica, lumini. Si orice merge pe curent. Reparatii, modificari, probleme tehnice.

Moderators: mariusjaz, socratee

spartana244
Incepator
Incepator

Re: ajutor la inst electrica aro peugeot

Post by spartana244 »

Cum a spus si Adielec, am desenat si o sageata pe poza; gaura de vazut nu o sa o vezi, ci doar o sa pipai (cu un deget de la o mana care o sa fie julita dupa operatiune). Atentie dupa ce gasesti filetul si infiletezi senzorul - sa nu atinga volanta ca o sa-l strice, sparga in cel mai rau caz, pe de alta parte daca e prea departat nu o sa "citeasca" nimic, iti recomand sa infiletezi(cu mana, nu cu cheia) prima data pana la contact cu volanta, sa desfiletezi trei rotatii complete si sa faci o proba, dupa care sa mai infiletezi putin cate putin pana se misca acul de la turometru cum ar trebui.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Viorus
Incepator
Incepator

Re: ajutor la inst electrica aro peugeot

Post by Viorus »

In cele din urma am gasit locul(cel putin asa cred) unde ar trebui sa stea senzorul, .....asa ca trecem la urmatoarea etapa: de unde cumpar un senzor nou cu traductor si priza de cuplare la instalatia de sub bord??? Are cineva idee??
ARO??????? Nu merge??????? Hmmmmmm!!!!
Post Reply