estetica
Moderators: mariusjaz, socratee
-
ionutzzz123
- Membru de elita

estetica
pentru adaugarea elementelor din fibra ce au aparut prin anii 2000, necesita gaurirea caroseriei? eu am gasit undeva un 244 din 2002, dar are asa ceva, si as vrea sa le elimin, dar nu stiu daca raman gauri pe caroserie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- adielec
- Membru Devotat

Re: estetica
Ornamentele sunt prinse in suruburi, deci raman gauri.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

si banuiesc ca nu merg umplute gaurile cu ceva,ma gandeam la niste tabla sudata prin interior si pe urma putin chit
- adielec
- Membru Devotat

Cred ca merge direct cu chit (eventual din acela cu fibra de sticla inclusa) ca nu sunt mari gaurile, suruburile sunt M6.
Axel4you a "rezolvat" cumva aceasta problema, poate ne "ilumineaza"
Axel4you a "rezolvat" cumva aceasta problema, poate ne "ilumineaza"
- cristi-devildnb
- Membru de elita

se elimina usor gaurile daca nu e rugina. la al meu am pus pe interior plasa de rigips si chit de fibra cu aluminiu si pe exterior chit normal. am facut o aripa ca trebe revopsit elementul
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- sorin
- Membru legendar

eu le-am acoperit cu chit de fibra si dupa care am dat cu insonorizant pe interior si vopsit normal la exterior ...pana acum (dupa 1 an)nu se vede nimic.si eu am intrebat atunci: cu autogenul se onduleaza tabla,cu sudura rugineste unde se suprapun tablele ,uni ziceau cu plumb etc
-
ionutzzz123
- Membru de elita

am inteles,multumesc mult pentru raspunsuri
- axxel4you
- Membru legendar

Spre rusinea mea nu am fost de fata cand mi-au fost astupate gauricile dar tind sa cred ca a fost folosit un lipici bun si o bucatica de tabla in spate , chit etc. In anumite zone se vad unpic ruginite . Daca as fi mare meserias eu unul as da un punct de sudura as indrepta toata suprafata , zinc si chit .