ARO si nevestele

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

ARO si nevestele

Post by SERGHEI »

Keo wrote: corect...asa au mai facut si altii...
oricum,ce am observat si eu...cel mai mare dusman al ARO-ului sunt nevestele.exceptie nevasta lu' nea george,care chiar conduce M-ul,si un pic a mea,ca am mai dat-o pe brazda.a facut opturi pe zapada cu 240-ul si a inceput sa-i placa...:P
      A mea nu conduce aro pt ca nu are putere sa traga de volan ,dar o tine una si buna:,, ARO este masina mea,pe care o conduci tu....nu mi-o strici ca te-am spart,iar daca o strici iti vinzi cacareaza de VW sa mi-o faci ca noua".

Acum intelegeti de ce trebuie sa fie..curata si uscata????

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Raspuns: CLUB ARO

Post by Werner »

Aveti dreptate, eu cel putin inca nu am intalnit o femeie sa-i placa ARO....... :(
Nu stiu de ce o fi asa? A mea a condus ARO 10 iarna, la nevoie, dar tot nu-i place. In ARO "mare" nu vrea sa se urce, de frica. Zice ca nu o poate conduce, dar nici nu a incercat. ???
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nea bubule te contrazic.am avut un ARO10 cu motor w 1,6 pe care l-am vandut de nevoie si nevestimi ia parut foarte rau dupa masina aia o conducea cu mare placere si cand  si cand mai zice masina ca aia nu osa mai avem noi si ca nu trebuia vanduta.
ba vreau sa zic ca si cupla fata la nevoie fara nici-o problema,bine inteles ca mergeau toate brici.
acum tot zice cand mai faci un ARO ca ala de l-am avut.asta de-l am acum e cam urat si nu prea sa urca la volan decat daca e nevoie neaparat.concluzia e ca-i plac ARO-urile ca si mie
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pantelimon wrote: nea bubule te contrazic.am avut un ARO10 cu motor w 1,6 pe care l-am vandut de nevoie si nevestimi ia parut foarte rau dupa masina aia o conducea cu mare placere si cand  si cand mai zice masina ca aia nu osa mai avem noi si ca nu trebuia vanduta.
ba vreau sa zic ca si cupla fata la nevoie fara nici-o problema,bine inteles ca mergeau toate brici.
acum tot zice cand mai faci un ARO ca ala de l-am avut.asta de-l am acum e cam urat si nu prea sa urca la volan decat daca e nevoie neaparat.concluzia e ca-i plac ARO-urile ca si mie
nea George ... pai matale esti norocos bre ... chiar super norocos .... zi-ne si nboua reteta ..... daca-o exista
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

pai trageti o bere doua dimineata si nu are de ales trebui sa se urce la volan ca trebui mers dupa copii dupa paine.aa si sa nu aiba alta varianta gen tico, logan, dacia,matiz
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pantelimon wrote: pai trageti o bere doua dimineata si nu are de ales trebui sa se urce la volan ca trebui mers dupa copii dupa paine.aa si sa nu aiba alta varianta gen tico, logan, dacia,matiz
nu e bine nici asa .... ca apoi se-nvata si nu-o mai dai jos ... plus ca femeie deh ... o mai parcheaza direct in bloc
Last edited by tarzy on 17 Feb 2007, 20:43, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Raspuns: ARO si nevestele

Post by George »

Vechi proverb tibetan: Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply