De la Gaz la Aro
- Werner
- Aro Club Romania

Re: De la Gaz la Aro
@gorgenis: nu te lua asa tare de Perez, la urma urmei nu e chiar asa vinovat, cum este facut de altii.Si eu am gandit la fel ca tine, dar am aflat altele despre Perez. Nu el este de vina de Faliment. S-ar fi luptat sa primeasca o derogare de la legea Americana privind echiparea cu Airbag, daca ar fi vrut sa inchida Fabrica? Are si el o mica vina, pentru ca a avut incredere in ALTII, dar nu este principalul vinovat. Uzina Cross Lander din Manaus era un obiectiv de prestigiu a Guvernului Brazilian, era numita impreuna cu Uzinele Ford si Volkswagen din Brazilia.
-
SERGHEI
- Banat

Are dreptate Werner,nu Perez a fost vinovatul si Maria Sa Guvernul care primind ordine de SUS a facut pe dracu in 4 ca sa-i puna piedici.CINE AVEA INTERESUL IN EUROPA ,CA ROMANIA SA PRODUCA 4X4? .Perez venea cu o masina modificata si motorizata si la un pret la care puteau ajunge multi.Va dati seama ce ar insemna sa vina cineva sa fabrice M-uri (cu servo,reductor,motorizare EURO X....) pastrand designul original?Eu unul as fi primul pe lista la cumparare.
- Schumy
- Membru de elita

Domnu colonel cu tot respectul m-ati uns la suflet si lafel si cele spuse de keo...sunt deacord cu ideea de a fii uniti si de a incerca sa tinem marca asta pe cat se poate in viata si eventual sa aratam ca macar cand vine vorba de masini produse in romania nu avem de ce sa ne simtim jenati.....aro sau dacia chiar si oltcit au fost sunt si vor mai fii masini care au carat romanii acolo unde a fost nevoie.Revenind la textul foarte bine scris si din suflet al Domnului Colonel pot spune ca dupa ce l-am citi am avut un moment de nostalgie si de regret ca IMS-ul pana acum cativa ani imi creea si mie imaginea unei masini de pietzar .... si acum recunosc ca dupa ce am lasat ignoranta deoparte am descoperit o masina incredibila.....pe cale de disparitie din pacate care face toti banii .....Mai nou ca fapt divers ....imi doresc un IMS......poate am sa reusesc sa pun mana pe unul poate am sa imi restaurez cat am sa ma pricep unul .....ideea e ca a devenit unul din visele mele.Multumesc celor care stiu si pot sa restaureze un IMS si celor care au facut acest forum.In acelasi timp ca nou posesor de a10 trebuie sa fiu deacord ca si noi facem parte tot din acest club si ca si noi trebuie sa fim reprezentati si luati in considerare .Multumesc