1 MAI

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Raspuns: 1 MAI

Post by vstef_is »

tarzy pare om bun... si din ce am inteles eu a zis el ceva ca e si ziua sotiei sale... pe 1 mai... si... in acest caz... eu zic sa dam dovada de un pic de intelegere... Oricum, mleo a spus ca e 1 mai (sau 28 sau 29 apr...) deci... avand in vedere ca tarzy a zis ca este "pentru"... sunt sigur ca daca va avea ocazia va veni...

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

@vstef_is - stai bre linistit ca lumea mai si glumeste

bineinteles ca-o sa fac tot ce e posibiul sa pot ajunge, din pacate insa eu sunt destul de prins si cu alte chestii (serviciu' super solicitant, apicultura, mai am si famelie) si chiar nu pot sa-mi fac program ptr ce-*o sa fie peste 2,5 luni

oricum e bine ca stim din timp de eveniment, ramane sa vedem ce-o fi atunci
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
mleo
Membru
Membru

Post by mleo »

va voi tine la curent...informatii utile gasiti insa si pe www.rallyraid.ro...
ARO SUPER RALLY, Aro 240, Aro 244 (0001), Aro 10.6
Willys MB38 (1948), Mazda B2500,BMW R1200GS ADV,suzuki King Quad 750, A6
George
Administrator
Administrator

Post by George »

deci: in atentia celor incantati de prima iesire de anul asta,fie ei prezenti sau nu...reactivez invitatia de 1 mai(defapt mai inainte) la intalnirea cu piloti ARO,domnii Leonte si Tocia. acuma,intrebarea este: unde sa o facem? cursa se desfasoara in perioada 27 - 30 Aprilie 2007,startul si sosirea la Bucuresti. insa..insa,exista o etapa pe litoral,duminica 29.05.07,cu start si sosire tot acolo,unde am putea fi prezenti. ce ziceti de un weekend la mare,la soare? pe plaja,cu acaretele?
propunerea mea ar fi urmatoarea: startul sambata dimineata devreme,catre romexpo,sa vedem startul festiv si sa uram succes celor doi piloti,iar apoi,sa plecam spre litoral. asa,in ritmul nostru. seara,sa ne infiltram la foc de tabara,si la povesti cu ei,duminica program de voie,intre start si sosirea concurentilor,iar spre seara,plecarea inapoi spre Bucuresti. cine mai vrea si are chef,luni la sosire,sa vedem daca ajung si cei doi (speranta e ca vor ajunge,nu?) poze,alea alea... poate facem si clubul si avem si "abtzibilde" sa le lipim pe parbrize la aia cu nissane  ;D
astept sugestii si reclamatii!

pardon: pt datele exacte ale evenimentului,puteti urmari http://www.trofeulcapitalei.ro/scm/meniu/perioada.mbs
ARO CLUB ROMANIA

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Je votez pt litoral! \:D/
*-:)Se pare ca anul asta scot cortul mai devreme de la iernat!
George
Administrator
Administrator

Re: 1 MAI

Post by George »

deci 1 mai ramane 29-30 aprilie. Florine,mergem doar noi 2? ca nu se prea inghesuie lumea,vad...
ARO CLUB ROMANIA
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Keo wrote: Florine,mergem doar noi 2? ca nu se prea inghesuie lumea,vad...
Pai, nu asa am vorbit? ;) Da' ce are domne lumea :-??, la munte nu, la mare nu, unde va place? Si eu care imi faceam planuri pt Transalpina in a doua jumatate a lui iunie ...
mleo
Membru
Membru

Post by mleo »

mai baieti, din pacate, din motive pe care le voi explica AICI ,dar si pe  www. rallyraid.ro, la momentul potrivit, in acest moment sint in situatia ca , 90%, CU MARE PARARE DE RAU, nu vom lua startul , nici eu, nici Ilie Tocia (Aro 242) , nici Florin Guran (partenerul nostru de echipa cu Honda CRV) la cursa de la Bucuresti. In principiu masina e gata, astept doar suspensiile (care vin saptamana viitoare) , mai am nevoie de cateva maruntisuri din instalatia electrica (dar le pot folosi pe cele vechi, uzuale, ptr. aceasta cursa...).....INSA, decizia in acest moment este 90% NU....asta e...
Chestie de principiu, ce sa-i faci.?... ...

Vestea buna este ca reusim in acest fel sa ne canalizam insa toata energia in organizarea cursei de la Brasov, din 15 iunie,  care nu se va dori o cursa f. lunga (max.500 km, cu 350-400km speciale), concentrata ca intindere zonala ( max. o raza de 70 km ) deci fara riscuri si pericole majore, cat mai ieftina cu putinta ( putini km, concentrata, service usor, taxa f.mica), accesibila si masinilor de strada ptr. grupa promo, care din punctul nostru de vedere, va fi  mai importanta decat campionatul. Toti prietenii nostri de prin zona cu 4x4 vor fi prezenti, iar noua, ca organizatori, ni se pare f. important sa atragem cati mai multi concurenti amatori, care poate au o masina, dar nu au posibilitatea (timpul, disponibilitatea) de a participa la un campionat, si pentru care poate fi o ocazie unica pe an sa se intreaca intre ei.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

asadar,in lumina ultimelor evenimente,bag de sama ca propunerea initiala nu-si mai gaseste sensul. prin urmare,in urma unor discutii cu persoane doritoare,m-am gandit sa propun altceva. cu Razvan ne tot ameninta cu gratare la Buzau,cum Florin a mai vazut,dar mai vrea,Vulcanii Noroiosi...ma gandesc sa facem o excursie acolo. intrucat un participant activ al inca neinfiintatului club ar fi disponibil doar o zi,iar distanta fata de bucuresti e relativ mica,zic asa:
duminica,29.04.2007,mare adunare mare.(asa sper). "circul de stat,va prezinta maaareaaa suspendareee" (pardon,asta e de politica...) deci dupa cum ziceam...plecare de dimineata,orele "seven hundred"(7.00),in directia Buzau. punct de interes,Vulcanii Noroiosi.(atentie sa luati dero la voi). destinatie,"la razvan"(oriunde o fi asta,urmeaza sa ne spuna...oricum e pe coclau,ca nici semnal la tel nu are). intoarcerea in bucuresti,aceeasi zi,cat de tarziu se poate. nasol ca ratam berea,da' micii sper sa fie calzi.
deci,dupa cum ziceam,astept parerea lui Florin,ca a mai fost,daca ne incadram in timp,a lui Razvan,daca ne primeste pe toti,si a celorlalti care vor sa participe,sa se inscrie.
Dan Chiriac si cu mine deja suntem inscrisi. si creca si Florin75. adica Piatra Craiului reloaded. aaa,si Razvan,fireste,ca organizator de gratar. :P
ARO CLUB ROMANIA
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

E foarte bine asa. Din Bucuresti pana la Vulcanii Noroiosi sunt 150 km, drum excelent pe soseaua Bucuresti-Buzau, apoi directia spre Nehoiu, vreo 15 km, abia ultima portiune de cativa km drum pietruit. Cam 2,5 ore de drum. Ramane timp destul pt gratar. Zona e generoasa, se poate face off-road pe dealurile din zona. Maine o sa pun cateva poze de anul trecut, sa va faceti o idee. Acum depinde unde in Buzau e Razvan, poate vine si el tot la vulcani.
mleo
Membru
Membru

Post by mleo »

mai baieti...faptul ca nu mai mergeti la start la Trofeul Capitalei nu inseamna sper ca nu veti avea in vedere startul  la Dracula Raid, de la Brasov, 15-17 iunie.  Pentru cei care iubesc mult mult de tot ARO, va pot spune ca n-o sa va para rau, la start vor fi 3 buc. (Aro super-rally-3,9 V8 Range rover, Aro 242-3,0 toyota- m-am uitat un pic peste gard la ce face Ilie, si va pot spune ca arata bestial, multe multe modificari la "fatada",cred ca o sa-i iasa elicopter pina la urma, si Catalin de la Craiova , cu 243 2,4 V6 Ford, destul de modificat si el). Am hotarat sa nu punem foto pe niciunde pe net, pina la prima cursa. Eu zic ca anul asta masinile sint pregatite mai bine ca niciodata. Sintem hotarati sa facem surprize.  Deci , faceti programul cumva asa...sa fiti la Brasov in 15 iunie.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Sper ca la Vulcani, week-end-ul viitor aroistii nu vor veni cu Meganuri, Loganuri, Fiaturi, Forduri, Bmwuri, Opeluri etc.  [-X, care mai de care mai sclipitoare, pt ca stiu ca va cam sta in obicei!
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

@mleo
Nici o grija, nu am uitat de Brasov.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Dan CHIRIAC wrote: @mleo
Nici o grija, nu am uitat de Brasov.
supscriu!
\:/
ARO CLUB ROMANIA
razvan
Incepator
Incepator

Post by razvan »

Keo wrote: asadar,in lumina ultimelor evenimente,bag de sama ca propunerea initiala nu-si mai gaseste sensul. prin urmare,in urma unor discutii cu persoane doritoare,m-am gandit sa propun altceva. cu Razvan ne tot ameninta cu gratare la Buzau,cum Florin a mai vazut,dar mai vrea,Vulcanii Noroiosi...ma gandesc sa facem o excursie acolo. intrucat un participant activ al inca neinfiintatului club ar fi disponibil doar o zi,iar distanta fata de bucuresti e relativ mica,zic asa:
duminica,29.04.2007,mare adunare mare.(asa sper). "circul de stat,va prezinta maaareaaa suspendareee" (pardon,asta e de politica...) deci dupa cum ziceam...plecare de dimineata,orele "seven hundred"(7.00),in directia Buzau. punct de interes,Vulcanii Noroiosi.(atentie sa luati dero la voi). destinatie,"la razvan"(oriunde o fi asta,urmeaza sa ne spuna...oricum e pe coclau,ca nici semnal la tel nu are). intoarcerea in bucuresti,aceeasi zi,cat de tarziu se poate. nasol ca ratam berea,da' micii sper sa fie calzi.
deci,dupa cum ziceam,astept parerea lui Florin,ca a mai fost,daca ne incadram in timp,a lui Razvan,daca ne primeste pe toti,si a celorlalti care vor sa participe,sa se inscrie.
Dan Chiriac si cu mine deja suntem inscrisi. si creca si Florin75. adica Piatra Craiului reloaded. aaa,si Razvan,fireste,ca organizator de gratar. :P
Eu stau in Valea Salciilor -Tisau ,dar va stept la bariera de la Vernesti pe drumul Buzau -Brasov .
Buzau -Tisau sant 25km.De la mine prin padure ajungem prin padure la Manastirea Ciolanul si putem continua drumul catre Vulcanii Noroiosi .
Vorbim pe joi.
Va astept pe toti care nu aveti ce face duminica.GRATAR LA RAZVAN
Trebuie sa stiu cate persoane santem sastiu ce cumpar pentru gratar.

Post Reply