ete taina

Bancuri,clipuri si orice altceva de descretit fruntea

Moderator: costy84

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: ete taina

Post by tarzy »

nu prea e "dincolo" da pe Tico au fost montate carburi pana prin 2000 .... din cate stiu eu numa alea din ultimul an aveau injectie
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

tarzy wrote: nu prea e "dincolo" da pe Tico au fost montate carburi pana prin 2000 .... din cate stiu eu numa alea din ultimul an aveau injectie
Carburatorul ala de pe tico era o injectie monopunct arhaica...da tot nu era carburator..
Image
George
Administrator
Administrator

Post by George »

myke wrote: Carburatorul ala de pe tico era o injectie monopunct arhaica...da tot nu era carburator..
gresit! tico are carburator. numai cele care s-au fabricat dupa aparitia matizului,s-au facut cu injectie...euro2. initial s-a vrut retragerea din fabricatie,cand s-a lansat matiz,dar au mai fost cereri si s-a decis continuarea productiei inca vreun an,insa trebuia adus la standarde. din anul 2000 in RO se cerea euro2 la ce se fabrica in tara,iar la import,din '98!
in concluzie,tico are carburator...  ;D
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

ala al meu .... care de fapt e al soatei ... si care e made in 99 are SIGUR carburator ..... e adevarat ca destul de complex .... numa supape si tot felul de electrovalve prin si pe langa el
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tarzy wrote: ala al meu .... care de fapt e al soatei ... si care e made in 99 are SIGUR carburator ..... e adevarat ca destul de complex .... numa supape si tot felul de electrovalve prin si pe langa el
Si al meu tot 99 si tot carburator.L-am dus in service la INCERC sa spele carburatorul,si l-a facut bucati in fata mea...carburator era ,chiar daca avea o gramada de fire  muklte erau de forma (la mine).

PS-consum carburator mai mic decat injectie la Matiz.
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

SERGHEI wrote: PS-consum carburator mai mic decat injectie la Matiz.
si fuge mai bine ca matizu
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pai Tico are 660kg iar Matizul 900kg. Normal ca merge mai tare Tico si consuma mai putin. Matiz are doar 8 cai mai mult decat Tico.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Am mers cu Tico insa ma simt in nesiguranta. Sunt prea subtiri toate,usi, tabla, etc. Mai bine merg cu "tancul" de Aro 10 care e de 2 ori mai greu. L-am cantarit zilele trecute pe 10.1 si are 1260kg aproximativ. Cu jumate de rezervor, rezerva dar fara prelata. ;D
George
Administrator
Administrator

Post by George »

georgenis wrote: ... L-am cantarit zilele trecute pe 10.1 si are 1260kg aproximativ. Cu jumate de rezervor, rezerva dar fara prelata. ;D
rezerva era umflata?!  ;D  ;D
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Cu prelata sigur sarea de 1.5 tone...Sigur cantarul ala era bun? Nu de alta ,dar daca este folosit in agricultura sigu era masluit sa arate mai putin...doar 1300 kg???!!!!!!
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

era cantar de la fier vechi. La "0" arata cu 60kg mai mult l-am pus pe om sa vada. Din ce a aratat la final am scazut 60kg si a rezultat 1260kg. Acum nu stiu sigur camioneta 10.6 la RAR acum 3 ani avea 1410kg iar acum 1360kg pe cantarul asta, dar m-am gandit ca nu mai avea rezerva,mai putina benzina si a mai si ruginit si s-a mai mancat din tabla... ;D

Post Reply