Piniuli wrote:Cat e de frumos. O fi din Romania? E in stare buna?axxel4you wrote:De pe net !
sigur este prin Ro ,undeva in ardeal sau banat !

Piniuli wrote:Cat e de frumos. O fi din Romania? E in stare buna?axxel4you wrote:De pe net !

Referitor la prima poza:(aspect de la banda de montaj a autoturismuluiARO de teren).Pentru mine,pozele astea reprezinta un :dèja vu(hoinaream pe acolo ,in anii 80' prin cantonamentele lui Moby).willy wrote:Sper ca sunt imagini noi.

Willywilly wrote:Eu am pus aceste poze din urmatorul considerent:au fost oameni care s-au dedicat ideii,serviciului cum vreti sa ziceti.Ca au fost "manipulati",inclusiv pe vremea lui Ceausescu,e alta poveste.
Iar in zilele noastre ce sa zic C-lung este ...un oras din jud.AG.Nu se mai leaga de numele ARO.Asta e f.clar.
Este de tras cu buldozerul acolo,daca nu ma insel eu.
Parerea mea personala este ca ori au fost manipulati si dupa '90,ori ...fiecare cum isi asterne,asa isi doarme.
Sa nu fiu inteles gresit,daca fabrica mai era functionala,al meu ARO ar fi suferit un face-lift demult sau si acum mi-as fi luat altul si in rate,dar de unde...din Cehia,unde este "la mama lui" cea noua,vitrega,desigur.

Piniuli wrote:Nu l-ati vrutPiniuli wrote:Desi nu sunt un posesor de Aro imi place mult Aro si in general ce e romanesc. Preferatul meu e primul model de Aro 240. Adica cel cu fatza din poza de mai jos. Poza e facuta recent in incinta facultatii de Autovehicule Rutiere din Brasov, care este probabil si proprietarul. Pun poza si cu speranta ca poate cineva ar putea face ceva cu acest rar Aro 243, care nu este intr-o stare deloc buna. Daca s-a mai discutat de acest Aro scuze, si va rog sa-mi indicati si mie link-ul.(
Acum o saptamana am trecut pe acolo si tocmai taiau la el.