Va salut! Am si eu o mare problema.
Detin un Aro 10.5 DRTI 2004
Motor Renault 1.9 DTI(F9QQ744)
Serie caroserie UU3AROKC541073354
Nu gasesc urmatoarele piese:
Rampa retur
Instalatie electrica motor
Turbina
Am fost la un service cu el in Bucuresti(reprezentanta, nu stiu daca pot sa-i mentionez numele), ei au identificat aceste defectiuni dar mi-au spus ca nu gasesc piesele, au spus ca acest motor a fost fabricat intr-un nr limitat de exemplare (200 daca imi aduc bine aminte).
Astept raspunsuri.
Va multumesc!
nu gasesc piese pt. aro 10.5 DRTI
Moderators: mariusjaz, socratee
-
florentin84
- Nou venit

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: nu gasesc piese pt. aro 10.5 DRTI
Te contra-salutam!
Fii asa de amabil si mergi de te prezinta, la rubrica prezentare forumisti, ca asa e frumos si regulamentar. Completeaza si locatia la profil ca sa stim de unde esti si sa ne putem gandi cine te poate ajuta (banuiesc ca o fi Bucuresti?...).
Nu ne suparam daca prezinti si masina la rubrica dedicata, mai ales ca mie nu mi-e prea clar ce model este 10.5. Sigur asa scrie in carte?
Probabil ca masinile de acest model or fi fost facute in 200 de exemplare si nu motorul, pe care trebuie ca-l mai intalnim pe la ceva modele Renault. Numai sa vedem la care.
Reprezentanta ARO nu prea cred ca mai exista din momente de fabrica e decedata. Banuim ca ai fost la ARO Service in Militari.
Fii asa de amabil si mergi de te prezinta, la rubrica prezentare forumisti, ca asa e frumos si regulamentar. Completeaza si locatia la profil ca sa stim de unde esti si sa ne putem gandi cine te poate ajuta (banuiesc ca o fi Bucuresti?...).
Nu ne suparam daca prezinti si masina la rubrica dedicata, mai ales ca mie nu mi-e prea clar ce model este 10.5. Sigur asa scrie in carte?
Probabil ca masinile de acest model or fi fost facute in 200 de exemplare si nu motorul, pe care trebuie ca-l mai intalnim pe la ceva modele Renault. Numai sa vedem la care.
Reprezentanta ARO nu prea cred ca mai exista din momente de fabrica e decedata. Banuim ca ai fost la ARO Service in Militari.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- COSMIN D
- Membru de elita

Motorul F9Q l-am intalnit pe un Renault Megane fabricat in 2000, 101CP . Zice bine Dan , prezinta masina sa vedem si noi minunea .
-
florentin84
- Nou venit

Hai sa vin cu ceva detalii. Masina nu este propietatea mea, e masina de la serviciu. Am fost cu ea la un service Meridian din Bucuresti, am fost acolo din cauza ca ea are un motor Renault si m-am gandit sa ma duc la o reprezentanta Renault. Eu sunt din Giurgiu. O sa mai ma uit pe acte astazi sa mai vad datele iar, sper sa nu fi gresit ceva. Va multumesc de ajutor!